اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950903189005763

سهم صادراتی آبزیان به اتحادیه اروپا شدت گرفت

کد: 13950903189005763

https://goo.gl/zSzOXe

، تهران , (اخبار رسمی): بر اساس دستورالعملی جدید، ماهیان خانواده ساردین و موتو که ازجمله آبزیان ریز محسوب می‌شوند، به کشورهای چون سریلانکا و چین صادر می‌شوند.

سهم صادراتی آبزیان به اتحادیه اروپا شدت گرفت

به گزارش اخباررسمی به نقل از سازمان شیلات ایران، عیسی گلشاهی مدیرکل توسعه بازار سازمان شیلات ایران از گفت‌وگوهای موفق تیم تجاری ایران با اتحادیه اروپا خبر داد و گفت: بر اساس آخرین جلسات برگزارشده، مقرر شد که تبادل محصولات شیلاتی و مباحث مربوط به کارهای کارشناسی با شدت بیشتری دنبال شود.

وی افزود: همچنین مقرر شد که تیم اقتصادی کشور ما تجزیه و تحلیل مناسبی از وضعیت تعرفه‌ها داشته باشند و سپس برنامه جامعی را در اختیار اتحادیه‌ها برای صادرات بیشتر محصولات شیلاتی قرار دهند.

گلشاهی ادامه داد: سهم اروپا در سبد محصولات شیلاتی به 0,6 درصد رسیده بود که امیدواریم بتوانیم این سهم را در آینده‌ای نه‌چندان دور به وضعیت گذشته برگردانیم و افزایش دهیم.

مدیرکل توسعه بازار سازمان شیلات ایران گفت: همزمان با پیشرفت روابط تجاری با اتحادیه اروپا، زیرساخت‌های تولید نیز افزایش خواهد یافت و بدین‌ترتیب پیش‌بینی می‌شود صادرات ماهیان غیرمأکول، خاویاری و ماهیان در قفس افزایش یابد.

گلشاهی تصریح کرد: از آنجا که بازار ژانویه را از دست داده‌ایم، اما می‌توانیم در ماه‌های آینده برای افزایش صادرات محصولات شیلاتی اقدام کنیم.

وی یادآور شد: عمده صادرات محصولات شیلاتی به فصل تابستان که مربوط به فصل توریست‌پذیری اتحادیه اروپا است، برمی‌گردد.

گشایش‌های بانکی برای صادرکنندگان میگو فراهم شد

مدیرکل توسعه بازار سازمان شیلات ایران تأکید کرد: در حال حاضر نیز تولیدکنندگان میگو و اتحادیه‌های مربوط به آنها گشایش‌های بانکی را انجام داده‌اند و در حال صادرات این محصول به روسیه، اتحادیه اروپا و سایر کشورها هستند.

گلشاهی درباره بازار روسیه اظهار داشت: با وجود آنکه نقاط کور زیادی برای مواجهه با صادرات محصولات کشاورزی به روسیه وجود دارد، اما بخش شیلات توانسته است میزان صادرات محصولات را گسترش دهد؛ به‌گونه‌ای که در هفت ماهه ابتدایی امسال، 40 درصد صادرات ماهی قزل‌آلا افزایش داشته که این افزایش مربوط به صادرات به روسیه بوده است.

وی همچنین گفت: روس‌ها علاوه بر قزل‌آلا، خواهان ماهی تن و میگوی ایرانی هستند که به مرور صادرات انجام می‌شود.

صادرات جای سهم 90 درصدی تبدیل ماهیان ریز جنوب به پودر ماهی را می‌گیرد

مدیرکل توسعه بازار سازمان شیلات ایران از صادرات ماهیان ریز جنوب ازجلمه ساردین و موتو به‌صورت خشک‌شده به کشورهایی همچون سریلانکا خبر داد و افزود: 90 درصد این‌گونه ماهیان به‌صورت پودرشده و در صنایع تبدیل و فرآوری و تولید غذا استفاده می‌شد و 10 درصد مابقی به‌صورت خشک‌شده و تنقلات توسط مردم جنوب کشور به مصرف می‌رسید، اما از این پس صادرات این گونه‌ها به‌صورت بسته‌بندی‌شده، خشک و با دستورالعملی جدید به کشور سریلانکا انجام می‌شود.

گلشاهی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود که از حجم مصرف داخلی این‌گونه ماهیان کاسته شده و به مقدار صادراتی آن افزوده شود.

وی ادامه داد: تاکنون سه کانتینر 20 تنی از ماهیان ساردین و موتو به کشور سریلانکا فرستاده شده و از سوی یکی از واحدهای فرآوری قشم نیز نمونه‌هایی از این گونه به کشور چین نیز ارسال شده است.

گلشاهی تصریح کرد: به‌نظر می‌رسد با شروع فصل مجدد برداشت ماهیان فوق که اردیبهشت‌ماه سال آینده خواهد بود بتوانیم مقدار بیشتری از این گونه به کشورهای همسایه صادر کنیم.

وی در پایان یادآور شد: صادرات این‌گونه ماهیان ریز به جای تبدیل شدن آنها به پودر ماهی می‌تواند ارزش افزوده بیشتری برای کشور به ارمغان بیاورد و البته در این مسیر باید روی کنترل ضایعات بیشتر کار کنیم

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان شیلات ایران

بهره برداری از سواحل جنوبی دریای خرز به صورت اجاره ای - سالانه از سال 1219 شمسی ( زمان سلطنت محمد شاه قاجار) آغاز شد. این نظام حقوقی در بهره برداری به مدت 80 سال تا 1299 شمسی ادامه داشته است. تا زمان محمد شاه, حاکمان هر منطقه به میل خود رودخانه ها و دریا را به اتباع روسیه اجاره می دادند. اما از سال 1215 هجری شمسی این اختیار با فرمان محمد شاه لغو شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]