اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950924200895763

افزودن رنگدانه در خوراک ماهی مجاز است

کد: 13950924200895763

https://goo.gl/WqOuSR

، تهران , (اخبار رسمی): رئیس انجمن علمی بهداشت آبزیان گفت: رنگدانه هایی که در کارخانجات تولید غذای ماهی به خوراک ماهی اضافه می شود، منشاء طبیعی دارد و مجاز است.

افزودن رنگدانه در خوراک ماهی مجاز است

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، مهدی سلطانی، رئیس انجمن علمی بهداشت آبزیان با اشاره به سلامت گوشت قزل آلای رنگی افزود: با توجه به این که رنگ نارنجی گوشت ماهی برای مصرف کنندگان جذاب تر است. در کارخانجات تولید غذای ماهی نوعی رنگدانه به خوراک ماهی اضافه می شود که منشاء طبیعی دارد و مجاز است.
وی ادامه داد: این رنگدانه ها ترکیبات کاروتنوئیدی با منشاء طبیعی هستند و خاصیت آنتی اکسیدانی دارند که حتی کیفیت گوشت ماهی را بهتر می کنند

 سلطانی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است از رنگدانه های غیر مجاز هم استفاده شود؟ گفت: امکان تخلف در این زمینه کم است و استفاده از مواد شیمیایی برای ماهی ها مخاطره آمیز است و عملاً امکان ندارد.

امکان استفاده از رنگدانه های مصنوعی بسیار ضعیف است
همچنین در ادامه این برنامه رادیویی، دکتر عبدالحی، معاون آبزی پروری سازمان شیلات در مورد نظارت بر مزارع پرورش ماهی گفت: امکان استفاده از رنگدانه های مصنوعی بسیار ضعیف است و چنین دانش و تخصصی وجود ندارد. از نظر نظارت نیز اگر در مزارع پرورش ماهی آب سالم وجود نداشته باشد امکان پرورش ماهی نیست و معمولاً این مزارع در مناطق خوش آب و هوایی هستند.
وی ادامه داد: در همه استان ها و شهرستان ها دفاتر شیلات وجود دارد. از مزارع بازدید می کنند و آن ها را تحت کنترل و نظارت شیلات و سازمان دامپزشکی است و کارخانه های تولید غذای ماهی نیز تحت کنترل است.
در پایان اظهارداشت: اما اگر قزل آلای رنگی به جای سالمون به فروش برسد تخلف محسوب می شود و ماهی های سالمون گونه ای متفاوت هستند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان شیلات ایران

بهره برداری از سواحل جنوبی دریای خرز به صورت اجاره ای - سالانه از سال 1219 شمسی ( زمان سلطنت محمد شاه قاجار) آغاز شد. این نظام حقوقی در بهره برداری به مدت 80 سال تا 1299 شمسی ادامه داشته است. تا زمان محمد شاه, حاکمان هر منطقه به میل خود رودخانه ها و دریا را به اتباع روسیه اجاره می دادند. اما از سال 1215 هجری شمسی این اختیار با فرمان محمد شاه لغو شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]