اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951025220275700

مشاهده 3 قلاده یوزپلنگ در ذخیره گاه توران

کد: 13951025220275700

https://goo.gl/f95IqR

، تهران , (اخبار رسمی): یک قلاده یوزپلنگ ماده به همراه دو توله در جاده خارتوران-بیارجمند توسط افراد محلی مشاهده شد.

مشاهده 3 قلاده یوزپلنگ در ذخیره گاه توران

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، علی اکبر قربانلو ،سرپرست اداره محیط زیست شاهرود با اعلام این خبر گفت:  همزمان با روز گذشته سه قلاده یوزپلنگ (یک قلاده مادر و دو قلاده توله) در حاشیه جاده خارتوران به بیارجمند حدفاصل روستای خانخودی-دلبر در محلی به نام حیدر آباد، توسط فرد محلی ساکن روستای برُم منطقه خوارتوران در حاشیه این جاده مشاهده شده اند.
وی با بیان اینکه مردم محلی در صورت مشاهده یوز مراتب را فورا به اطلاع محیط زیست برسانند، افزود: از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهده یوز با امکاناتی که در اختیار دارند عکس و فیلم  تهیه کنند و تصاویر را به همراه گزارش و نحوه مشاهده در اختیار محیط زیست قرار دهند.
سرپرست اداره محیط زیست شاهرود با بیان اینکه در فصل سرما به دلیل نبودن غذا، علوفه و آب کافی برخی حیوانات برای یافتن غذا به محدوده روستایی نزدیک می شوند، ابراز کرد: از مردم تقاضا داریم در فصل سرد سال تعامل بیشتری با محیط زیست داشته و با ایجاد یک محیط امن نسبت به حفظ گونه های زیستی کوشا باشند.
قربانلو تاکید کرد: با توجه به اینکه جاده ترانزیتی تهران-مشهد از قلب پارک ملی توران عبور می کند لذا از مردم و رانندگان عبوری می خواهیم نسبت به علائم عبور یوز در این منطقه توجه کافی را داشته و با سرعت مطمئن در این محورها رانندگی کنند تا شاهد حوادث تلخ در حوزه محیط زیست نباشیم چرا که یوزپلنگ از گونه های ارزشمندی است که باید برای حفظ آن همه آحاد مردم همکاری کنند.
وی افزود: طی رایزنی های انجام شده با مدیرکل راه و ترابری استان سمنان به زودی عملیات فنس کشی و نصب دوربین در کریدور عبور یوز انجام می شود تا بتوانیم با رعایت همه نکات ایمنی شاهد زادآوری یوز در منطقه باشیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست