علم «نمد» محور هم اندیشی

کد: 13951026221005793

https://goo.gl/PQfmtG

، تهران , (اخبار رسمی): اولین هم‌اندیشی علمی نمد، در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

علم «نمد» محور هم اندیشی

به گزارش اخبار رسمی به نقل  از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، بهمن عسگری سوادجانی مدیرکل اداره میراث فرهنگی چهارمحال بختیاری در این همایش گفت: این همایش با محوریت آسیب‌شناسی نمد چهارمحال و بختیاری و با موضوعات برندسازی، بازاریابی بسته‌بندی صنایع‌دستی، خلاقیت و کارآفرینی برگزارشده است.

وی بابیان اینکه صادرات ۲۵۰ هزار دلاری محصولات نمدی از این استان در سال جاری انجام‌شده است گفت: صادرات نمد ارزآوری خوبی برای استان وکشور داشته وامید می‌رود با بهره گیری از تمام ظرفیت‌های موجود بتوان شاهد افزایش صادرات این محصول باشیم.

در این همایش معاون صنایع‌دستی هنرهای سنتی این اداره کل از تولید سالانه ۳۰ تن نمد در این استان خبرداد و افزود: ظرفیت‌های تولید نمد در این استان بسیار زیاد است وباید بیش از این تولیدات داشته باشیم.

در پایان این همایش از صاحبان مقالات برتر وفعالین صنایع‌دستی استان در حوزه‌های صادرات، رنگرزی و کارآفرینی تجلیل شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی