اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951113230315435

هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی پیشنهاد کرد

تغییر نام بندر امیرآباد به « بندرآیت‌الله هاشمی»

کد: 13951113230315435

https://goo.gl/uLJHBz

، تهران , (اخبار رسمی): اعضای هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی در اولین نشست این هیات پس از ارتحال یار صدیق و دیرینه معمار کبیر انقلاب اسلامی ، پیشنهاد کرد نام بندر مهم و استراتژایک امیرآباد در شرق مازندران به بندر بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی تغییر یابد که با رای همه اعضا به تصویب رسید.

تغییر نام بندر امیرآباد به « بندرآیت‌الله هاشمی»

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، در پی تماس­ها، مراجعات و خواسته­‌های قاطبه مدیران و کارکنان جامعه بندری و دریایی کشور و در راستای پاسداشت مقام شامخ و نقش ارزنده‌ای که مرحوم حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دوران سازندگی ایفا کردند و همچنین تأثیر سیاست‌ها، تصمیمات و حضور فعال آن مرحوم در راه‌اندازی و توسعة کریدور شمال- جنوب، بندر استراتژیک و حیاتی امیرآباد به­عنوان هاب بنادر شمالی و نقش مؤثر آن در ارتباطات بین‌المللی و کشورهای CIS، در جلسة شمارة ۱۸۶۴، مورخ ۱۳۹۵/۱۰/۲۷ هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی، پیشنهاد تغییر نام «بندر امیرآباد» به «بندر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی» و  با نام اختصاری و بین­المللی B.H.R مطرح و به تصویب رسید.

بندر امیرآباد با وسعت ۱ هزار و ۶۰ هکتار و ظرفیت تخلیه و بارگیری ۶/۷ میلیون تن کالا در سال، در استان مازندران و در مسیر کریدور بین­المللی ترانزیتی شمال– جنوب واقع شده و در زمینة حمل و نقل، تجارت و ترانزیت کالا به کشورهای همسایه، به­عنوان مهم­ترین بندر شمالی کشور، از موقعیت و پتانسیل منحصربه­فردی برخوردار است.

این کریدور، علاوه بر برقراری ارتباط تجاری و ترانزیتی کشورهای شمال اروپا، اسکاندیناوی و روسیه، با کشورهای اروپایی و در قلمرو ایران، از طریق بندر امیرآباد به خلیج فارس در جنوبی‌ترین منطقة کشور مرتبط بوده و تا کشورهای حوزة اقیانوس هند امتداد می­یابد. بر اساس گزارش­های آنکتاد، این کریدور درمقایسه با مسیرعبور از کانال سوئز، از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاه­تر و از نظر هزینه تا۳۰ درصد ارزان­تر می­باشد.

بر اساس این گزارش،  بندر استراتژیک امیرآباد به خطوط ریلی سراسری کشور نیز متصل بوده و به­زودی قادر خواهد بود با استفاده از اسکلة رو رو ریلی، حمل و نقل چندوجهی از جمله بارگیری مستقیم واگن­های باری را از طریق کشتی به انجام برساند.

شایان ذکر است، این بندر در سال ۱۳۹۴، با جذب سهم ۴۴ درصدی از عملیات تخلیه و بارگیری در بین بنادر شمالی کشور، رتبة نخست را به خود اختصاص داده است. همچنین؛ با عملکرد ۶۰ درصدی از حجم تخلیة غلات و ۸۶ درصدی ازحجم صادرات در شمال کشور، جایگاه خود را به­عنوان مهم­ترین بندر شمالی کشور تثبیت کرده است.

هم­زمانی این پیشنهاد با سی و هشتمین سالگرد غرورآفرین دهة فرخندة فجر انقلاب اسلامی که حضرت آیت­الله هاشمی رفسنجانی در شکل­گیری، تثبیت و تداوم آن تأثیری بلامنازع داشته­اند و نقش ارزندة ایشان در دستور ساخت و تبدیل بندر امیرآباد به­عنوان یکی از رگ­های حیاتی و مهم اقتصاد کشور، ارزش و اهمیت این حرکت قدرشناسانه را چندین برابر کرده و پاسخی مناسب به ندای لبیک تشییع کنندگان میلیونی یار دیرینة امام راحل و رهبری معظم انقلاب به­شمار می­آید.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی ، این مصوبه برای اجرا و طی مراحل قانونی به مراجع ذی­ربط پیشنهاد شده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان بنادر و دریانوردی

آئین نامه های معاملات مالی در تاریخ 24 خرداد ماه 1349 و آئین نامه استخدامی سازمان بنادر و کشتیرانی در تاریخ 6 مرداد 1349 مورد تصویب شورای عالی سازمان قرارگرفت و این سازمان در سال 1353 مجددا از وزارت دارایی منتزع و به وزارت راه وترابری انتقال یافت. به موجب مصوبه مورخ 10/2/1387 مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان که طی نامه شماره 79/12223 مورخ 29/02/1387 به مجلس شورای اسلامی واصل گردید. نام سازمان بنادر و کشتیرانی به سازمان بنادر و دریانوردی تغییر یافت و کلیه قوانین و مقررات حاکم بر سازمان بنادر و کشتیرانی عیناً در سازمان بنادر و دریانوردی حاکم و جاری گردید.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

مسکن و ساختمان