کد: 13970711319929725

ارزانترین راه مهاجرت به اروپا

اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی

کد: 13970711319929725

https://goo.gl/xu5nEz

، تهران ، (اخبار رسمی): برنامه اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی برای شهروندان کشورهای غیر اروپایی طراحی شده است. تنها با 25,000 یورو، می توانید اقامت مالتا را دریافت کنید.

اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی
اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی

برنامه اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی برای شهروندان کشورهای غیر اروپایی طراحی شده است. این برنامه می تواند شامل متقاضی اصلی و همسرش، فرزندان، پدر، مادر و خواهر و برادر  وابسته به متقاضی اصلی شود. فرزندان زیر ۲۵ سال به طور خودکار واجد شرایط هستند. متقاضیان باید در مالتا از پوشش بیمه بهره مند باشند.

ظرف مدت ۱۲ ماه از آغاز اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی، دارنده مجوز اقامت مالتا باید شرایط خرید یا اجاره ملک را تکمیل کند. متقاضی این اقامت باید نشان دهد که در مالتا از طریق خرید یا اجاره املاک دارای آدرس  است.

مالتا:

جزیره ای در مدیترانه مرکزی

ثبات سیاسی و اقتصادی

دومین کشور امن در جهان (گزارش ریسک جهانی 2014)

رشد اقتصادی بالاتر نسبت به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا

عضو اتحادیه کشورهای مشترک المنافع

عضو اتحادیه اروپا از سال 2004

عضو منطقه شنگن از سال 2007

مزایای برنامه اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی

  •  اقامت مالتا: حق اقامت دائم در مالتا تا زمانی که مبلغ ۱۵,۰۰۰ یورو سالیانه به دولت مالتا به همراه اجاره / یا خرید ملک پرداخت شود
  • بدون نیاز به حضور فیزیکی در مالتا
  • یک برنامه برای غیر اروپایی ها
  • ارزانترین برنامه اقامت در اروپا
  • حق سفر بدون ویزا به تمام مناطق شنگن: پس از دریافت اقامت مالتا، به ۲۶ کشور شنگن می توانید سفر کنید
  • هیچ سرمایه گذاری لازم نیست
  • بدون نیاز به حتی یک روز اقامت فیزیکی در مالتا
  • اعضای خانواده می توانند گنجانده شوند
  • تنها برنامه در اروپا است که اجازه می دهد خواهر و برادر هم شامل شوند
  • امکان واگذاری این وضعیت خاص مالیاتی به ورثه تحت مفاد خاص
  • هیچ مالیات بر درآمد از منابع کشورهای دیگر وجود ندارد
  • وضعیت مالیاتی خاص در مالتا: صفر درصد% مالیات بر سود سرمایه یا سهام خارج از مالتا

شرایط مالیاتی

افراد می توانند سرمایه با منبع خارج از مالتا را به مالتا وارد کنند و مالیات 15 درصدی برای این سرمایه در مالتا پرداخت کنند و طبق معاهده های مالیات مضاعف، دیگر در کشور خودشان مالیات پرداخت نکنند.

همچنین افراد می توانند حداقل مالیات 15,000 یورویی را پرداخت کنند و اقامت مالتا را بدست آورند.

شرایط لازم برای اخذ اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی

  • از طریق وکلا و نمایندگان رسمی دولت معرفی شده باشد
  • متقاضی و افراد دیگر در پرونده دارای بیمه سلامتی باشند
  • منابع درآمدی ثابت و منظم داشته باشد
  • دارای پاسپورت معتبر باشد
  • به یکی از زبان های رایج در مالتا تسلط داشته باشد
  • دارایی لازم برای واجد شرایط شدن را داشته باشد.

دارایی لازم برای واجد شرایط شدن در برنامه اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی می تواند از یکی از دو گزینه زیر انتخاب شود:

خرید ملکی در مالتا با ارزش حداقل 270,000 یورو (اگر در جنوب مالتا یا جزیره گوزو باشد، قیمت ملک باید حداقل 220,000 یورو باشد).

و یا

اجاره ملک به ارزش حداقل 9,600 یورو سالانه (اگر در جنوب مالتا یا جزیره گوزو باشد، هزینه اجاره ملک باید حداقل 8,750 یورو باشد).

هزینه دولتی

هزینه غیر قابل بازگشت ثبت نام در برنامه اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی، 6,000 یورو  است.

قوانین حفظ اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی

  • ملک خریداری شده یا ملک اجاره ای را حفظ کند
  • اقامت دائم مالتا را بدست نیاورد
  • بیمه خود و وابستگان را حفظ کند و منابع مالی ثابت داشته باشد
  • بیش از 183 روز در سال در هیچ حوزه قضایی دیگری اقامت نداشته باشد

برنامه اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی همچنین الزامات خاصی را برای گزارش در مورد مالیات سالانه و دیگر اطلاعات لازم مربوط به آن در نظر می گیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت مالتا بر اساس قوانین مالیاتی با مشاوران کنکاش تماس حاصل کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

دفتر حقوقی مهاجرتی کنکاش

شرکت کنکاش، ارائه دهنده ی خدمات مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، در سال 1374 با هدف عرضه خدمات حقوقی به متقاضیان مهاجرت سرمایه‌گذاری ، همزمان در تهران، کالیفرنیا و تورنتو تأسیس گردید. مدیریت شرکت کنکاش با 30 سال تجربه در زمینه مهاجرت سرمایه گذاری مفتخر است خدمات منحصر به فرد خود را به متقاضیانی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، اقامت دائم / موقت و یا صرفا نیاز به پاسپورت دوم دارند عرضه کند.

منتشر شده در سرویس:

حقوقی و قانون

با چند کلیک خبرساز شوید: رایگان شروع کنید
رایگان اخبارتان را در اولین نیوزوایر آنلاین ایران منتشر و لذت همراهی با شبکه‌ای از رسانه‌ها و خبرنگاران را لمس کنید.