اطلاعات تماس
  • 021228*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140001085069611933

فروش انواع کابل فیبر نوری، معتبرترین مرکز کدام است؟

کد: 140001085069611933

https://bit.ly/3dbjVaQ

، (اخبار رسمی): در این مطلب با انواع کابل های فیبر نوری و اجزای شبکه فیبر نوری آشنا خواهید شد.

فروش انواع کابل فیبر نوری معتبرترین مرکز کدام است؟
فروش انواع کابل فیبر نوری، معتبرترین مرکز کدام است؟

کابل فیبر نوری یکی از ضروری‌ترین اجزای شبکه فیبر نوری محسوب می‌شود. کابل فیبر نوری در حالت کلی به دو دسته تک حالته (Single mode) و چند حالته تقسیم می‌شود و از اجزای اساسی برای اجرای شبکه فیبر نوری است.

کابل فیبر نوری تک حالته به طور مستقیم و بدون هیچ شکستی نور را عبور می‌دهد. منبع نوری این دسته از کابل‌ها لیزر است و شدت نور بالایی دارند. قطر هسته این کابل‌ها برابر با 9 میکرومتر است و تا سرعت 100 مگابایت را برای مسافت 100 کیلومتر پشتیبانی می‌کنند. اما کابل‌های چندحالته خود مشمول انواعی می‌شود که در ادامه به انواع کابل فیبر نوری می‌پردازیم.

انواع کابل فیبر نوری چند حالته (Multi mode) منبع نوری این دسته از کابل‌ها LED‌ها هستند و قطر هسته این کابل‌ها در قیاس با کابل‌های فیبر نوری تک حالته بسیار بیشتر است و برابر با 50 یا 62 الی 100 میکرومتر است. همان‌طور که گفتیم منبع نوری این دسته از کابل‌ها ال ای دی‌ها هستند که نور را در پرتوهایی متعدد با طول موج‌های مختلف منتشر می‌کنند. لازم به ذکر است که این پرتوها بسته به نوع کابل به اشکال مختلفی منتشر می‌شوند.

کابل‌های چندحالته می‌توانند تا سرعت 100 مگابایت با 2 کیلومتر مسافت را پاسخگو باشند؛ اما در سرعت‌های بالاتر مانند سرعت‌های گیگابایتی، کابل‌های چندحالته در حدود 300 متر و 550 متر را پشتیبانی می‌کنند.

انواع کابل فیبر نوری کدام است؟ در تقسیم بندی‌های جزئی تر، کابل‌های تک حالته به دو دسته OS1 و OS2 تقسیم می‌شوند که تفاوت هر یک در طول موج و نحوه انتشار نور در هسته کابل است. کابل‌های چندحالته اما به پنج دسته OM1، OM2، OM3، OM4 ، OM5 تقسیم می‌شوند که در مورد هر دسته بندی تکنولوژی‌های خاصی در تولید و طراحی دخیل است.

برای مثال در کابل‌های OM1، OM2 نور با برخورد به دیواره clad دچار شکستگی شده و طول کابل را طی می‌کند. به تکنولوژی ساخت این دسته از کابل‌های فیبر نوری، step-index گفته می‌شود.

در مورد بقیه دسته‌ها اما وضعیت متفاوت است. دسته‌های OM3,OM4،OM5 با تکنولوژی Graded-index تولید می‌شوند. در این کابل‌ها نور به طور متوالی و چند باره دچار شکست می‌شود و هنگامی که نور به پوشش clad برخورد می‌کند، با ضریب شکست و انحراف بسیار کمی در طول کابل منتشر می‌شود.

به این تکنولوژی که کابل‌هایOM3,OM4،OM5 با آن ساخته می‌شوند، تکنولوژی فیبرهای متحد المرکز نیز گفته می‌شود.

در بخش قبل به انواع کابل فیبر نوری در بحث از هسته و تکنولوژی ساخت پرداختیم و در اینجا قصد داریم به انواع پوشش کابل فیبرنوری و خصوصیات هریک اشاره کنیم.

کابل‌های فیبر نوری از لحاظ قرار گرفتن تارها، خصوصیات پوششی و موارد دیگر در سه دسته عمده تقسیم بندی می‌شوند. اینها عبارتند از:

  •  داخل ساختمانی (Indoor) یاTight Buffer
  •  بیرون ساختمانی (Outdoor) یا Loose Tube
  •  درون و بیرون ساختمانی (Indoor & Outdoor)

  کابل‌های داخل ساختمانی (Indoor) یاTight Buffer این دسته از کابل‌ها جهت کاربردهای درون ساختمانی به کار می‌روند. پوشش این کابل‌ها Tight Buffer است که رشته نخ‌هایی هستند که به دور کابل پیچیده شده اند.

قطر این روکش 900 میکرومتر است و به طور مستقیم روی فیبر قرار می‌گیرد و از ضربه‌های کوچک به فیبر جلوگیری می‌کند.

سه نوع کابل Tight-Buffer وجود دارد که عبارتند از:

Breakout: در این دسته از کابل‌ها برای هر فیبرنوری با مکانیزم بافرینگ سخت، یک پوشش جداگانه وجود دارد.

Mini-Breakout: در این دسته از کابل‌ها یک پوشش واحد کل فیبر نوری را حفاظت می‌کند.

Zip Cord: از این دسته برای ساختن پچ کورد استفاده می‌شود.

  کابل‌های بیرون ساختمانی (Outdoor) یا Loose Tube این دسته از کابل‌ها با پوشش Loose tube ارائه می‌شود و در بیرون ساختمان‌ها و فضاهای باز به کار می‌رود. در این دسته از انواع کابل فیبر نوری ، کابل‌ها با یک تیوب پلاستیکی به صورتی قرار میگیرند که آزادانه امکان حرکت داشته باشند.

فضای آزادی که درون تیوب‌ها وجود دارد برای جلوگیری از نفوذ رطوبت با یک نوع ژل تیروکسن پر می‌شود. در کابل‌های Loose-Tube به دلیل آنکه تارهای فیبر در داخل تیوب شناور هستند، نیروهای مکانیکی بیرونی تاثیر کمی‌روی تارهای فیبر درون تیوب دارند. به همین دلیل این کابل‌ها معمولا در برابر فشارهای بیرونی مقاوم تر هستند.

دو نوع Loose Tube کابل وجود دارد که عبارتند از:

کابل‌های درون و بیرون ساختمانی (Indoor & Outdoor) این دسته از کابل‌ها هم در داخل و هم خارج از ساختمان استفاده می‌شوند و برخی از ویژگی‌های کابل‌های Indoor و Outdoor را دارند.

این کابل‌ها بسته به اینکه به کدام یک از انواع Loose-Tube و Tight-Buffer نزدیک تر باشند شامل دسته‌های زیر می‌شوند:

  • Steel Wire Armored: این دسته از کابل‌ها برای داکت‌ها، تونل‌ها یا شیارها مناسب هستند و مستقیما به صورت فنی کاربرد دارند.
  • تیوب مرکزی (Central-Tube)
  • تیوب رشته‌ای (Stranded-Tube)
  • Mini-Breakout: این دسته از انواع کابل فیبر نوری، برای Backbone ساختمانی و خارجی و کابل کشی افقی کاربرد دارد. و نصب این نوع از کابل‌ها در داکت، تونل و شیارها آسان و سهل است و به صورت دفنی کاربرد ندارد.
  • Anti-Rodent: این دسته از انواع کابل فیبر نوری، به منظور Backbone ساختمانی و خارجی و کابل کشی افقی کاربرد دارد. و نصب این نوع از کابل‌ها در داکت، تونل و شیارها آسان و سهل است و به صورت دفنی کاربرد ندارد.

مجموعه بانک فیبر نوری و شبکه به عنوان یکی از معتبرترین مراکز خرید تجهیزات شبکه با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت، در نظر دارد احتیاجات مربوط به مخابرات و تجهیزات وابسته به آن مرتفع کند و از سوی دیگر هدفِ بالابردن دانش جامعه در حوزه مهندسی را در سر می‌پروراند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصولات می‌توانید به وبسایت بانک فیبر نوری و شبکه مراجعه کنید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

بانک فیبر نوری و شبکه

بانک فیبرنوری و شبکه در نظر دارد همه احتیاجات مربوط به فیبر نوری و تجهیرات وابسته آن را به صورت تخصصی و جامع ارائه نماید. هدف ما بالابردن دانش جامعه مهندسی و تامین محصولات با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت می باشد.

اطلاعات تماس
  • 021228*****
[نمایش اطلاعات]