اطلاعات تماس
  • 021771*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140009105553817546

شایع ترین علل خرابی سیستم های هیدرولیک

کد: 140009105553817546

https://bit.ly/3onxY3U

، (اخبار رسمی): هنگامی که یک سیستم هیدرولیک از کار می افتد، پیدا کردن منبع مشکل می تواند یک چالش باشد. اگرچه سیستم‌های هیدرولیک عمدتاً از یک مخزن، موتور، پمپ، سوپاپ‌ها، محرک‌ها و سیال هیدرولیک تشکیل شده‌اند، اما هر یک از این بخش‌ها می‌تواند منبع خرابی باشد.

شایع ترین علل خرابی سیستم های هیدرولیک
علل شایع خرابی سیستم های هیدرولیک

بهترین اقدامات ایمنی، انجام تعمیر و نگهداری عالی و استفاده از قطعات با کیفیت بالا است. اگر به دنبال یک سازنده قطعات هیدرولیک با کیفیت هستید، هیدرولیک نادری (hydkala.com ) می تواند به شما کمک کند.

هنگامی که یک سیستم هیدرولیک از کار می افتد، پیدا کردن منبع مشکل می تواند یک چالش باشد.

اگرچه سیستم‌های هیدرولیک عمدتاً از یک مخزن، موتور، پمپ، سوپاپ‌ها، محرک‌ها و سیال هیدرولیک تشکیل شده‌اند، اما هر یک از این بخش‌ها می‌تواند منبع خرابی باشد.

این به پتانسیل اضافی برای شکست از طریق خطای انسانی و شیوه های تعمیر و نگهداری معیوب اشاره نمی کند.

 اگر سیستم شما خراب می‌شود، باید بدانید چرا خراب می‌شود، چگونه خرابی را پیدا کنید و چگونه آن را در آینده به خوبی اجرا کنید، همه اینها در عین حال که پرسنل را ایمن نگه دارید.

برای بررسی دقیق و خرید تجهیزات هیدرولیکی مطمئن میتوانید از لینک زیر در فروشگاه هیدرولیک نادری دیدن کنید

علل شایع خرابی هیدرولیک تشخیص خرابی سیستم هیدرولیک اغلب آسان است - علائم می تواند شامل دمای بالا، خوانش فشار پایین و عملکرد کند یا نامنظم باشد، مشکلاتی آشکار هستند.

اما شایع ترین علل خرابی سیستم های هیدرولیک چیست؟ ما می‌توانیم بیشتر مشکلات هیدرولیک را به چند دلیل رایج که در زیر فهرست شده‌اند، ردیابی کنیم.

آلودگی آب  و هوا آلودگی آب و هوا از علل اصلی خرابی هیدرولیک است که 80 تا 90 درصد از خرابی های هیدرولیک را تشکیل می دهد.

 پمپ‌های معیوب، نقص سیستم یا مشکلات دما اغلب باعث هر دو نوع آلودگی می‌شوند.

آلودگی هوا ورود هوا به یک سیستم هیدرولیک است و از دو نوع هوادهی و کاویتاسیون

تشکیل شده است. هر دو می توانند در طول زمان با فرسودگی پمپ و اجزای اطراف آن، آلوده کردن سیالات هیدرولیک و حتی گرم کردن بیش از حد سیستم، آسیب شدیدی به سیستم هیدرولیک وارد کنند. اگرچه ما تولید کننده پمپ نیستیم، اما می دانیم که آگاهی از این نوع آلودگی ها و نحوه شناسایی علائم آنها ضروری است.

کاویتاسیون:

روغن هیدرولیک از حدود 9 درصد هوای محلول تشکیل شده است که پمپ می تواند آن را بیرون بکشد و منفجر شود و در طول زمان باعث ایجاد مشکلاتی در پمپ و آسیب به پمپ و سایر اجزای یک سیستم هیدرولیک شود. اگر پمپ هیدرولیک شما صدای ناله می دهد، می توانید این مشکل را شناسایی کنید.
 

هوادهی:

هوادهی زمانی اتفاق می‌افتد که هوا از یک منبع بیرونی وارد حفره پمپ شود. معمولاً اتصالات شل یا نشتی در سیستم باعث این مشکل می شود. هوادهی همچنین زمانی که پمپ کار می کند صدایی ایجاد می کند که صدایی شبیه به ضربه زدن است

آلودگی آب نیز یک مشکل رایج در سیستم های هیدرولیک است که اغلب به دلیل نشت سیستم یا تراکم ناشی از تغییرات دما ایجاد می شود.

 آب می تواند اجزای هیدرولیک را در طول زمان از طریق اکسیداسیون و آسیب یخ زدگی تخریب کند. ظاهر شیری رنگ در مایع هیدرولیک می تواند به شما در شناسایی آلودگی آب کمک کند.

مشکلات دما سیستم های هیدرولیک که خیلی گرم یا خیلی سرد کار می کنند می توانند در طول زمان مشکلات شدیدی ایجاد کنند. برخی از این چالش ها شامل علائم زیر است.

رقیق شدن سیال:

گرما می‌تواند باعث رقیق شدن مایعات هیدرولیک شود و از روان‌کاری جلوگیری کند و احتمال نشت مایع را افزایش دهد.
 

اکسید شدن سیال:

گرمای شدید می تواند باعث اکسید شدن و غلیظ شدن سیال هیدرولیک شود. این ضخیم شدن سیال می تواند باعث ایجاد تجمعاتی در سیستم شود که جریان را محدود می کند، اما همچنین می تواند توانایی سیستم برای دفع گرما را کاهش دهد.
 

غلیظ شدن سیال:

دمای پایین ویسکوزیته روغن هیدرولیک را افزایش می دهد و رسیدن روغن به پمپ را سخت تر می کند. قرار دادن سیستم‌ها قبل از اینکه روغن به ۷۰ درجه یا بیشتر برسد، می‌تواند از طریق کاویتاسیون به سیستم آسیب برساند.

اتلاف گرما ضعیف عامل اصلی تجمع گرما است، در حالی که عوامل محیطی اغلب باعث خنک شدن بیش از حد سیستم می شوند.

سطح و کیفیت مایعات سطح و کیفیت سیال می تواند بر عملکرد سیستم هیدرولیک تأثیر بگذارد. سطوح پایین مایعات و فیلتراسیون نامناسب می تواند منجر به آلودگی هوا شود، در حالی که آلودگی مایع می تواند باعث مشکلات دما شود. نشت می تواند هر دو موضوع را بیشتر تشدید کند.

استفاده از نوع صحیح سیال نیز ضروری است، زیرا روغن های هیدرولیک خاصی با کاربردهای خاص سازگار هستند.

حتی گزینه های روغنی وجود دارد که مقاومت بالاتری در برابر مشکلات مربوط به دما دارند. حتی برخی از روغن‌ها افزودنی‌های ضد سایش و ضد کف را نیز ارائه می‌کنند تا به ترتیب از سایش و آلودگی هوا جلوگیری کنند.

خطای انسانی خطای انسانی علت اصلی بسیاری از مشکلات سیستم هیدرولیک است.

 برخی از رایج ترین خطاهایی که ممکن است منجر به عدم فشار پمپ هیدرولیک شما شود شامل موارد زیر است.

نصب های معیوب:

نصب نادرست هر جزء در یک سیستم هیدرولیک می تواند منجر به خطاهای شدید شود.

 برای مثال، شفت پمپ ممکن است در جهت اشتباه بچرخد، بر افزایش فشار تأثیر منفی بگذارد، یا ممکن است لوله‌ها به درستی نصب نشده باشند که منجر به نشتی شود.


بخش‌های ناسازگار:

نصب‌کننده بی‌تجربه ممکن است اجزای ناهماهنگ را کنار هم قرار دهد و منجر به خرابی‌های عملکردی شود. برای مثال، یک پمپ ممکن است موتوری داشته باشد که از حداکثر سرعت درایو آن فراتر رود.
 

نگهداری یا استفاده نادرست:

استفاده از سیستم‌هایی خارج از قابلیت‌های عملیاتی آن‌ها یا انجام نشدن تعمیر و نگهداری منظم، برخی از شایع‌ترین دلایل آسیب‌دیدگی سیستم هیدرولیک هستند، اما به راحتی از طریق خط‌مشی‌های تعمیر و نگهداری به‌روز شده و آموزش اصلاح می‌شوند.

عیب یابی سیستم هیدرولیک شناسایی منابع خرابی سیستم هیدرولیک ممکن است مشکل باشد، اما برخی از مراحل عیب‌یابی می‌تواند به محدود کردن گزینه‌ها کمک کند.

 بنابراین چگونه می توان یک سیستم هیدرولیک را عیب یابی کرد؟ در اینجا برخی از اصول اولیه آورده شده است.

بررسی خرید هیدروموتور از فروشگاه هیدرولیک نادری در لینک زیر :

موتور را بررسی کنید:

مطمئن شوید که موتور سیم‌کشی درستی دارد و می‌تواند روشن و خاموش شود.
 

پمپ را بررسی کنید:

مجموعه پمپ را جدا کنید و همه قطعات را ارزیابی کنید تا مطمئن شوید که آنها به درستی کار می کنند و نصب شده اند. شایع ترین مناطق مشکل شامل شفت پمپ، کوپلینگ و فیلتر است.
 

مایعات را بررسی کنید:

سطح، رنگ و ویسکوزیته روغن هیدرولیک را بررسی کنید تا مطمئن شوید که با مشخصات مطابقت دارد و آلوده نشده است. در صورت شک، مایعات را تخلیه و جایگزین کنید.
 

شیرها و خطوط را بررسی کنید:

همه خطوط را از نظر نشت احتمالی رعایت کنید و هر نقطه اتصال را محکم کنید. همچنین شیر کمکی را برای هر گونه علائم آسیب بررسی کنید.


سیستم را اجرا کنید:

وقتی همه این بررسی‌های ضروری را کامل کردید، سیستم را روشن کنید و آن را از نظر نوسانات فشار و دما و همچنین صداهای غیرعادی کنترل کنید. اگر همه چیز خوب به نظر می رسد، سنسور فشار خود را برای خرابی احتمالی بررسی کنید.

چگونه از خرابی سیستم هیدرولیک جلوگیری کنیم
مشکلات سیستم هیدرولیک در برخی موارد اجتناب ناپذیر است. با این حال، اقدامات ساده می تواند به شما کمک کند تا از این مسائل جلوگیری کنید و طول عمر سیستم هیدرولیک خود را افزایش دهید.

 علاوه بر عیب یابی موثر، می توانید با انجام مراحل زیر از خرابی سیستم هیدرولیک جلوگیری کنید.

مشخصات را دنبال کنید:

ما می‌توانیم شایع‌ترین مشکلات سیستم هیدرولیک را به مشکلات اساسی سیستم مانند قطعات ناسازگار یا نصب نادرست ردیابی کنیم.

 به همین دلیل، ضروری است که همیشه مشخصات را دوباره بررسی کنید تا مطمئن شوید که قطعات خریداری‌شده‌تان می‌توانند به‌طور یکپارچه با هم کار کنند.
 

با متخصصان مشورت کنید:

هنگام خرید تجهیزات جدید، با همتایان و متخصصان صنعت مشورت کنید تا آنچه را که آنها توصیه می‌کنند کشف کنید.

 در حالی که تولیدکنندگان می‌توانند به شما بگویند که یک محصول چگونه باید کار کند، متخصصان صنعت می‌توانند نمونه‌های ملموسی از نحوه عملکرد این تجهیزات برای صنعت خود ارائه دهند.
 

انجام تعمیر و نگهداری:

تمرکز عملیات خود بر طول عمر تجهیزات ضروری است. رویه های تعمیر و نگهداری روزانه، ماهانه و سالانه خود را مرور کنید تا مطمئن شوید که تمام جنبه های سیستم خود را مطابق بهترین شیوه های تعمیر و نگهداری پوشش می دهید و علائم را زودتر تشخیص می دهید.
 

تعمیر و نگهداری سیستم هیدرولیک
به طور منظم تعمیر و نگهداری سیستم هیدرولیک را بررسی کنید، همیشه توصیه های سازنده و بهترین شیوه های صنعت را دنبال کنید. همچنین، شرایط ذخیره سازی، تأثیرات خارجی، فشار کاری و فرکانس استفاده از سیستم خود را در نظر بگیرید تا برنامه و روش های تعمیر و نگهداری خود را تنظیم کنید.

به طور کلی، باید تعمیر و نگهداری را در سه سطح انجام دهید.

کارهای روزانه:

برای جلوگیری از مشکلات، از چند بررسی ساده روزانه مراقبت کنید. به عنوان مثال، پرسنل باید سطح روغن، شیلنگ ها و اتصالات را بررسی کنند و به پمپ برای صداهای غیرعادی گوش دهند.
 

کارهای روتین:

یک روال تعمیر و نگهداری هفتگی و ماهانه را برنامه ریزی و اجرا کنید و با توجه به شرایط کاری سیستمتان، رایج ترین منابع خرابی را بررسی کنید. اینها باید شامل اجزاء، فیلترها و وضعیت روغن باشد.
 

بررسی‌های کامل سیستم:

بسته به شرایط سیستمتان، شما و تیمتان باید چک‌های کامل سیستم را ماهانه، فصلی یا سالانه انجام دهید. وظایف باید شامل اجرای یک گزارش جامع در مورد سیستم، تمیز کردن دستگاه ها، تخلیه سیستم و تعویض قطعات آسیب دیده باشد.

نحوه کار ایمن با هیدرولیک هنگام تکمیل تعمیر و نگهداری سیستم، پیروی از روش های ایمنی اساسی ضروری است. قطعات معیوب یا شکسته می تواند باعث نشتی، ترکیدگی و پرتابه شود که می تواند به شدت به پرسنل آسیب برساند.

برخی از آسیب های رایج عبارتند از کبودی، بریدگی و ساییدگی. با این حال، نشت سوراخ سوزنی می تواند روغن را به بدن تزریق کند و باعث سپتی سمی شود که در صورت عدم رسیدگی فوری می تواند منجر به از دست دادن اندام شود. برای جلوگیری از این آسیب ها، حتماً دستورالعمل های ایمنی اولیه را دنبال کنید.

از تجهیزات ایمنی استفاده کنید:

هنگام کار در نزدیکی سیستم، همیشه از وسایل ایمنی مناسب استفاده کنید، از جمله کلاه ایمنی، عینک، دستکش، لباس و کفش محافظ.
 

سیستم‌های خاموش:

هرگز سیستم هیدرولیک در حال کار را سرویس نکنید، مگر اینکه کاملاً ضروری باشد.
 

مراقب مکان باشید:

هنگام کار بر روی سیستم های هیدرولیک در نقاط انتهایی بایستید. این اقدام ایمنی می تواند به جلوگیری از از دست دادن اندام و زندگی کمک کند، زیرا فشار زیادی در این مناطق ایجاد می شود که می تواند آزاد شود و منجر به موقعیت های تهدید کننده زندگی شود.
 

از قفل‌های ایمنی استفاده کنید:

قفل‌های ایمنی هیدرولیک جان انسان‌ها را نجات می‌دهند. همیشه هنگام حمل و نقل یا بلند کردن تجهیزات برای سرویس از آنها استفاده کنید.
 

در مورد سیستم‌های در حال اجرا احتیاط کنید:

همیشه مراقب شیرهای فشار، کوپلینگ‌ها و شیلنگ‌ها وقتی تحت فشار هستند باشید. اگر چیزی درست به نظر نمی رسد، قبل از بررسی، سیستم را خاموش کنید. قطعات شل یا معیوب به راحتی می توانند به پرتابه های مرگبار تبدیل شوند.
با این حال، بهترین اقدامات ایمنی، انجام تعمیر و نگهداری عالی و استفاده از قطعات با کیفیت بالا است. اگر به دنبال یک سازنده قطعات هیدرولیک با کیفیت هستید، هیدرولیک نادری (hydkala.com ) می تواند به شما کمک کند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • 021771*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

تجارت و بازار