، (اخبار رسمی): از جدیدترین انواع سقف کاذب می توان به سقف کشسان اشاره داشت. سقف کشسان در بازار با نام سقف کششی نیز شناخته می شود.
به دلیل استفاده از پارچه پی وی سی در ساخت انواع سقف کششی این ویژگی ایجاد شده که با حرارت دادن این مدل سقف کاذب امکان نصب آن در هر ابعادی وجود دارد. سقف کششی در برابر گرما و رطوبت مقاومت بالایی دارد، به همین دلیل این سقف کاذب یک عایق گرما و رطوبت مناسب نیز است. در ادامه به انواع سقف کشسان، مزایا و معایب آن و نکاتی در این زمینه می پردازیم.
سقف کشسان چیست؟
سقف کشسان یا همان سقف کششی نمونه جدیدی از انواع سقف کاذب ساختمان است. این سقف ها در به دلیل ارائه طرح و سبک های مختلف جزء بهترین و پرکاربردترین سقف های کاذب در دنیا به حساب می آید. از آن جایی که نمونه های متنوعی از سقف های کشسان ارائه می شود، هر ایده و سلیقه ای را پوشش می دهد. علاوهبر این مقاوم سازی ساختمان نیز تاثیر زیادی دارد.
از جمله مزایای این سقفها می توان به قابلیت ست کردن سازه با عناصر دکوراتیو اشاره داشت. به همین دلیل امکان استفاده از آن در آشپزخانه، پذیرایی و سایر قسمت های منزل وجود دارد.
نصب آسان و سریع، سبک بودن سقف کشسان، عایق صوتی، حرارت و رطوبت، ضد حریق و … از دیگر مزایای سقف کشسان می باشند. به همین دلیل بسیاری از معماران این سقف ها را به افراد پیشنهاد می دهند.
سقف کشسان مات، سقف کشسان ساتن، سقف کشسان لاکر، سقف کشسان ترنسپرنت، سقف کشسان برلیانت، سقف کشسان باریسول، سقف کشسان سه بعدی و فیبر نوری از پرکاربردترین نمونه های سقف کششی به حساب می آیند که در ادامه توضیحاتی در مورد آنها ارائه می دهیم.
خرید سقف کشسان و مزایای نصب آن
مزایای سقف کشسان
سقف های کشسان مزایای بسیاری دارند. از مهم ترین این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
امکان چاپ تصویر دلخواه
امکان شست و شو و تمیز کردن
امکان جابجایی و نصب در محلی دیگر
آنتی باکتریال
ضد آب و ضد رطوبت
ضد گرد و غبار
مقاوم در برابر آتش
عایق صوتی
طول عمر مفید نسبتا بالا
معایب سقف کشسان
سقف کشسان در کنار مزایای خود دارای معایبی نیز هست. با کسب اطلاعات در مورد معایب آن می توانید انتخاب بهتری داشته باشید. در ادامه به معایب سقف کشسان به صورت مختصر اشاره خواهیم داشت:
عدم دسترسی به قسمت پشتی سقف کاذب کشسان
جدا سازی و دسترسی به قسمت پشتی توسط متخصص
استفاده از متریال بی کیفیت و نامناسب در ساخت انواع سقف کشسان
استفاده از تایل های نامرغوب در ساخت سقف کشسان و ایجاد مشکلات تنفسی به مرور زمان
سخت بودن محافظت از برخی پارچههای به کار رفته در ساخت انواع سقف کشسان
ساختار سقف کشسان
سقف های کشسان از پارچه به جنس PVC با خاصیت کشسانی تولید می شوند و در اثر حرارت قابلیت تغییر دارند. نصب سقف کشسان با گرم کردن و کشش سقف و اتصال آن به گیره های مخصوص صورت می گیرد. در حقیقت دلیل نام گذاری این سقف کاذب هم به همین دلیل است.
در مواد اولیه این نوع از کلر استفاده می شود. به همین دلیل سازه را در برابر آتش سوزی و حریق ایمن می سازد. در ساختار سقف کشسان به دلیل وجود ماده ای دیگر به نام زینک اکساید، امکان جذب قارچ و باکتری را به صفر می رساند. یعنی سقف کشسان دارای خاصیت آنتی باکتریال است.
به همین دلیل معمولا از این سقف مانند سقف کاذب گریلیوم برای مکان های نگهداری مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی، اتاق عمل و … استفاده می شود.
انواع و طرح های سقف کشسان
سقف های کشسان دارای طرحها و مدل های متنوعی هستند. از طرفی هم به دلیل ویژگی های زیادی که دارد، مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. در ادامه به پرکاربردترین سقف های کشسان می پردازیم:
سقف کشسان لاکر
این سقف دارای خاصیت انعکاس تصویر در خود است. به همین دلیل سقف کشسان لاکر با نام سقف کششی براق یا آینه ای هم شناخته می شود. این مدل سقف دارای درخشش خاص و زیبایی است و روی جلوه منزل و دکوراسیون داخلی تاثیر بسزایی دارد.
این سبک به نوعی جزء سقف کاذب آی گلس به حساب می آید. از مهم ترین ویژگی های سقف کشسان لاکر می توان به بزرگتر نشان دادن فضای منزل، امکان تطابق چیدمان منزل با طرح انتخابی و عمیق نشان دادن فاصله سقف تا کف ساختمان با نورپردازی مناسب اشاره داشت.
شرکت توسعه افزار هوراد ارائه دهنده انواع سقف کشسان از جمله سقف کشسان ساده است. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن مشاوره می توانید از طریق شماره درج شده با ما در ارتباط باشید.
### پایان خبر رسمی