، (اخبار رسمی): آیا از استارتاپ ها چیزی می دانید؟ همه چیز از استارتاپ ها را یاد بگیرید
تاریخچه ی استارتاپ
اگر بخواهیم اولین جرقه ی پیدایش این فعالیت در ذهن مردم را بیابیم قطعا به زمان شیوع مبادله و داد و ستد می رسیم که مردم برای پرزنت یا معرفی محصولات و دست آورد های خود شروع به تبلیغ و معرفی آن می زدند. اما اگر منظور از اولین، آغاز رسمی آن باشد به سال ۱۹۱۱ می رسیم که شرکت silicon vallery اولین شرکت استفاده کننده از این ترفند بود.
مهم ترین محصولی که این شرکت عرضه می کرد ibm مخفف کلمه ی international business machines بود. همچنین این شرکت در سال های بعدی فعالیتش به یکی از بزرگ ترین شرکت های حوزه ی نرم افزار تبدیل شد. همین به جهان ثابت کرد بکار گیری این روش موجب بالا رفتن بازدید و کیفیت کار می شود و یکی از اولین استارتاپ های موفق شد.اما اگر به دنبال اصلی ترین استارتاپ های موفق آن دوره باشیم به ابر شرکت هایی نظیر اپل و گوگل می رسیم. شرکت اپل تأسیس شده توسط استیو جابز می باشد که به طور قطع تا به امروز از مراحل شکل گیری این شرکت و سختی هایی که در آغاز کار کشیده و در ادامه زمان و بال و پر گیری این شرکت رخ داده شنیده اید. همین طور شرکت گوگل که در سال ۱۹۹۷ معرفی شد و در سال ۱۹۹۸ اولین محصولات خود را به دنیا عرضه کرد از مهم ترین کمپانی های بکار گیرنده از این سیستم است. امروزه سیستم جستجوی گوگل به طور حتم کار آمد ترین و بهترین موتور جستجوی دنیاست. و اما بپردازیم به اینکه استارتاپ چیست.
استارتاپ چیست؟
اگر به دنبال تعریف دقیقی برای استارتاپ چیست باشیم، با نگاهی اجمالی به اطرافمان خواهیم دید تمامی محصولات و خدماتی که ارائه می گردد حل کننده ی مشکل یا نیازی است. پس در واقع شروع یک شرکت نوپا به همین شکل است: شخص یا گروه کارآفرین یک نیاز را در نظر می گیرند، سپس با تحقیق های میدانی و مطالعه درباره آن مشکل، راه حلی مقیاس پذیر و قابل تکرار ارائه می دهند.لازم به ذکر است که استارتاپ صرفا در زمینه های اینترنتی نیست و فعالیت های سنتی نیز دارد، هرچند در کشور ما قسمت قالب این فعالیت در حوزه ی تکنولوژی است اما در دنیا شاهد فعالیت های سنتی گسترده ای هستیم.اریک ریس نویسنده ی کتاب خواندنیِ نوپای ناب مختصر نظری راجب این فعالیت داده است: «استارتاپ روش و فعالیتی است که برای ارائه خدمات و محصولات جدید به وجود آمده و ریسک بالایی دارد.»منظور از کلمه ی ریسک می تواند این باشد که احتمال موفقیت و شکست در این کار تقریبا برابر است و شروع نسنجیده ی یک شرکت می تواند ضررهای هنگفتی برای کارآفرینان داشته باشد.
جهت مشاهده ادامه مطلب استارتاپ چیست به بخش مقالات سایت پیدایش کراجعه کنید.
### پایان خبر رسمی