، (اخبار رسمی): استارتاپ ها در همکاری با شرکت های دیگر باید نکاتی را مد نظر خود قرار دهند که در ادامه به آن ها می پردازیم.
1. توانایی فروش خود را بهبود بخشید
بر روی کاری که میتوانید برای شرکتها انجام دهید، تمرکز نمایید، نه آنچه آنها میتوانند برای شما انجام دهند. نقاط ضعف و انگیزههای آنها را درک کنید. تنها بر روی ایده خود تمرکز نکنید بلکه تجربیات کسب و کار خودتان، شیوه جذب مشترک، مدل رشد و …. را نیز معرفی نمایید.
2. بشنونید و یاد بگیرید
بسیاری از شرکتها گزارش دادهاند که استارتاپ ها تنها آنچه که دوست دارند را میشوند و به مشکلات و علاقمندیهای شرکت توجهی ندارند. اگر شرکتی میگوید که علاقمند به همکاری نیست، سعی کنید بفهمید چرا؟ (به عنوان مثال مشکل کجاست؟ زمان بندی؟ نیاز؟ قیمت؟ و…). برای ارتباط با شرکتها دروازه ورود را شناسایی کنید و بدانید با شخص مناسبی صحبت میکنید که قدرت تصمیمگیری دارد.
3. شبکه سازی، شبکه سازی، شبکه سازی
قهرمان شرکتها را پیدا کنید. اما مراقب نحوه مذاکره با آنها باشید. بخاطر داشته باشید که شرکتهای بزرگ میتوانند چیزی بیش از پول به شما ارائه دهند، اطلاعات در مورد بازار یا معرفی به شما به بازار ممکن است بسیار ارزشمندتر باشد. از پرسیدن نترسید.
4. اعتماد سازی کنید
انتظار داشته باشید که پیش از انعقاد قرارداد همکاری، چندین ماه مذاکره کرده باشید. از اعتماد ایجاد شده با ذکر مکرر نام شرکت و انتشار اطلاعات محرمانه مذاکرات، سو استفاده نکنید. در مورد تواناییهای خود صادق باشید و نسبت به آنچه نمیتوانید انجام دهید، واقع بین باشید.
5. در مورد بحث مالکیت فکری دقت کنید
در مورد اینکه بعد از این همکاری، مالکیت فکری محصول چگونه خواه بود شفاف باشید بخصوص اگر، هسته اصلی کسب و کار شما را تشکیل میدهد. البته به یاد داشته باشید که اکثر شرکتها نمیخواهند ایده شما را بدزدند، و در بیشتر مواقع معتقد هستند که ایده بخش کوچکی از محصول نهایی را تشکیل میدهد.
منبع:
### پایان خبر رسمی