، تهران , (اخبار رسمی): کنفرانس خبری کمپین تجهیز مدرسه روستای عاشقلو ساعت 11 امروز با حضور نمایندگان اداره نوسازی مدارس استان آذربایجان شرقی، پلتفرم دونیت، حامیان کمپین عاشقلو و خیریه نیک گامان جمشید در سالن آمفی تاتر انستیتو نفت پردیس فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
در استان آذربایجان شرقی نیاز به ساخت مدرسه جدید نداریم بلکه تعداد بالایی مدرسه با عمر بیش از 30 سال داریم که باید بازسازی شود.
به گزارش روابط عمومی سایت دونیت، کنفرانس خبری کمپین تجهیز مدرسه روستای عاشقلو ساعت 11 امروز با حضور نمایندگان اداره نوسازی مدارس استان آذربایجان شرقی، پلتفرم دونیت، حامیان کمپین عاشقلو و خیریه نیک گامان جمشید و جمعی از خبرنگاران در سالن آمفی تاتر انستیتو نفت پردیس فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
در ابتدای کنفرانس کلیپی از مراحل مختلف این رخداد پخش و سپس جواد یزدانی مدیر روابط عمومی و یکی از بنیان گذاران پلتفرم دونیت، مجموعه خود را یک بستر آنلاین جمع آوری پشتوانه مالی معرفی و اظهار داشت: دونیت بدون تبلیغات موفق به جمع آوری بیش از 17 میلیون تومان برای پروژه تجهیز دبیرستان دخترانه عاشقلو شد. این حرکت خیرخواهانه با حضور 219 نفر و در کمتر از یک ماه انجام پذیرفت.
یزدانی بر نقش رسانه های اجتماعی و اینترنت در راستای اهداف خیرخواهانه و مسئولیتهای اجتماعی تاکید و تشریح کرد: نقش رسانه های نوین در رشد فرهنگ و آگاهی های اجتماعی انکار ناپدیر بوده و آنها را به ابزاری ضروری و جدایی ناپذیر در این عرصه تبدیل کرده است.
بابک تراب نماینده خیریه نیک گامان جمشید به زلزله استان آذربایجان شرقی اشاره و تصریح کرد: با توجه به تعدد کودکان در روستاهای منطقه تصمیم به فعالیت در ساخت و تجهیز مدارس استان گرفتیم.
تراب ادامه داد: ازدو سال پیش کلنگ احداث این مدرسه مطابق با استانداردهای جهانی در منطقه ای نزدیک به رود ارس به زمین خورد.
نماینده خیریه نیک گامان جمشید به آشنایی خیریه با مجموعه دونیت اشاره و افزود: پس از ساخت مدرسه، لزوم تجهیز مدرن آن احساس شد که با هماهنگی با سایت دونیت در کمتر از یک هفته کمپین آنلاین شد و پس از 26 روز معادل 106 درصد نیاز، اعتبار تامین شد.
امیر میرمیرانی نماینده حامیان کمپین عاشقلو هم به لزوم استفاده از رسانه های نوین در حرکتهای خیرخواهاه تاکید کرد و افزود: انسانهای آگاه نسل بهتری را پرورش میدهند.
درپایان محمد نجفی مسئول مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی، به ساخت میانگین 30 درصد مدارس کشور توسط خیرین اشاره و تشریح کرد: آذربایجان شرقی جزوسه استان برتر در این زمینه بوده و موفق به جذب 370 میلیار تومان مشارکت در 15 سال گذشته شده است.
وی با تاکید به نیاز دائمی آموزش و پرورش به خیرین مدرسه ساز، تشریح کرد: در استان آذربایجان شرقی نیاز به ساخت مدرسه جدید نداریم بلکه تعداد بالایی مدرسه با عمر بیش از 30 سال داریم که باید بازسازی شود.
### پایان خبر رسمی