اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051879285841

شبکه های توزیع، عامل قاچاق نیستند

کد: 1395051879285841

http://goo.gl/r3zeDn

، تهران , (اخبار رسمی): مبارزه با کالای قاچاق باید در گلوگاه‌ها و پیش از رسیدن به واحدهای صنفی انجام شود تا آرامش در سطح بازار برهم نخورد.

شبکه های توزیع، عامل قاچاق نیستند

به گزارش اخبار رسمی و به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف ایران، ابراهیم درستی رئیس اتحادیه موبایل و لوازم صوتی و تصویری ،با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق با از بین بردن انگیزه قاچاق حاصل می‌شود، افزود: در زمینه گوشی تلفن همراه تعرفه واردات یکی از انگیزه‌های قاچاق است که کاهش تعرفه می‌تواند این زمینه را از بین ببرد.

وی اظهار داشت: دولت با فراهم کردن شرایط مناسب برای وارد کنندگان قانونی و بالابردن ریسک قاچاق، زمینه از بین رفتن پدیده شوم قاچاق را رقم خواهد زد.

درستی گفت: تسهیل شرایط برای واردکنندگان قانونی و کاهش ریسک واردات قانونی مهمترین عوامل کاهش ورودغیرقانونی کالا به کشور است. هنگامی که واردات قانونی در کمترین زمان انجام شود دیگر برای قاچاقچی مقرون به صرفه نخواهد بود کالا را از مسیرهای غیرقانونی وارد بازار کند.

وی مبارزه با کالای قاچاق در مبادی ورودی را بسیار مؤثر دانست و اظهارداشت: مبارزه در مبادی ورودی از ورود کالای قاچاق به سطح عرضه و برهم خوردن آرامش بازار جلوگیری می‌کند.

رئیس اتحادیه موبایل و لوازم صوتی و تصویری همچنین گفت: ریسک قاچاق کالا را باید به شدت بالا برد تا کسی به خود جرات چنین کاری را ندهد.
رئیس اتحادیه موبایل و لوازم صوتی و تصویری بر ضرورت حفظ امنیت شغلی واحدهای صنفی تاکید کرد و افزود: هر تخلفی را نباید به شبکه توزیع نسبت داد بلکه مبارزه جدی باید معطوف به سرچشمه‌ها باشد و برخورد قاطع باید در گلوگاه صورت گیرد و در نظام تعرفه بازنگری شود.

درستی بیان داشت: مصرف سالانه گوشی تلفن همراه در سال 15 میلیون دستگاه است که از این رقم 60 تا 70 درصد یعنی افزون بر 10 میلیون دستگاه گوشی قاچاق است.
وی همچنین با اشاره به این جمله که ریسک واردات تلفن همراه به صورت قاچاق برای قاچاقچیان بالا نیست، اذعان داشت: در حال حاضر تعرفه تلفن همراه 6 درصد بوده که با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده واردات قاچاق تلفن‌های همراه بالای 700 هزار تومان را برای قاچاقچیان مقرون به صرفه کرده است.
رئیس اتحادیه موبایل و لوازم صوتی و تصویری بیان داشت: اگر تعرفه به 4 درصد و مالیات بر ارزش افزوده به 5 درصد کاهش یابد واردات به صورت رسمی توجیه یافته و بساط گوشی‌های قاچاق از بازار جمع می‌شود.
وی در ادامه بر ضرورت ساماندهی بازار تلفن همراه در کشور تاکید کرد و گفت: با کاهش مجموع تعرفه و مالیات بر ارزش افزوده به میزان 8 تا 9 درصد جذابیت قاچاق نیز از بین خواهد رفت.درستی افزود: در حال حاضر مجموع تعرفه و مالیات بر ارزش افزوده 16 درصد است.
وی ابراز اظهار امیدواری کرد که با اصلاح منطقی تعرفه و مالیات بر ارزش افزوده ، بازارتلفن همراه ساماندهی شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتحادیه موبایل و لوازم صوتی و تصویری

فرد صنفی در این اتحادیه به شخص حقیقی یا حقوقی اطلاق می‌شود که طبق قانون نظام صنفی، آیین‌نامه اجرایی ضوابط صدور پروانه کسب و رعایت این ضوابط خاص با تحصیل پروانه کسب، محل مناسبی جهت یکی از رسته‌های تحت پوشش اتحادیه دایر نموده و با قبول مسئولیت، شخصاً یا به وسیله مباشر واجد شرایط در محل مزبور به فعالیت صنفی اشتغال ورزد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

کسب و کار و خرده فروشی