، تهران , (اخبار رسمی): با توجه به پتانسیل هایی مناطق مرزی، باید زمینه تولید، اشتغالزایی و صادرات به کشور همسایه را تقویت کرد تا ضمن ارزآوری، رونق اقتصادی به این مناطق بازگردد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از پاکسان، داراب وکیلی مدیرعامل شرکت صنعت شوینده در خصوص شرکت مروارید هامون گفت: این شرکت در منطقه زاهدان به دلیل همجواری با همسایگان شرقی ایران از موقعیت استراتژیک بسیار مناسبی برخوردار است و می توان از این پتانسیل در امر صادرات بیش از پیش بهره برد.
وی جایگاه محصولات شرکت مروارید هامون در منطقه را مناسب دانست و افزود: در بازدیدی که اخیرا از این واحد صنعتی داشتیم باید بگویم که با برندهای خوب و نام آشنایی که محصولات این شرکت در منطقه دارد می توان با بر طرف کردن نواقص به رشد و توسعه صادرات از این استان به دیگر همسایگان شرقی ایران امیدوار بود.
مدیرعامل شرکت صنعت شوینده ضمن اشاره به بورسی شدن شماری از شرکت های صنعت شوینده خاطرنشان کرد: بعد از بورسی شدن شرکت ساینا، بورسی شدن سایر شرکت های صنعت شوینده از برنامه های دیگری است که باید مقدمات آن فراهم شود و امیدواریم که بتوانیم با اصلاح بعضی از زیرساخت ها، این برنامه را هم هرچه زودتر عملیاتی کنیم.
وکیلی ضمن اشاره به بازدیدی که به همراه ظهیری رئیس هیئت مدیره صنعت شوینده و تیموریان مدیرعامل شرکت آلی شیمی قم از این شرکت داشتند با تاکید بر موقعیت اقتصادی و توان تولید شرکت آلی شیمی یادآور شد: شرکت آلی شیمی قم از دیگر اعضای خانواده صنعت شوینده از پتانسیل خوبی در تولید اسید چرب برخوردار است که باید با برنامه ریزی و استفاده از همه ظرفیت های آن زمینه تولید محصولات شیمیایی این واحد تولیدی و صنعتی را فراهم کرد.
وی توسعه شرکت آلی شیمی قم را از دیگر برنامه های آتی این واحد صنعتی معرفی کرد و گفت: فعالیت این کارخانه در استان قم به لحاظ صنعتی و دسترسی به پایتخت از ظرفیت بالایی برای توسعه برخوردار است و با مطالعه دقیق و تقویت توانمندی آن در جهت خاص می توان به شکوفایی هرچه بیشتر این واحد تولیدی امیدوار بود.
مدیرعامل شرکت صنعت شوینده به اقدامات اخیر این واحد صنعتی اشاره کرد و افزود: به تازگی در واحد R&D آلی شیمی اقدامات مثبتی صورت گرفته که می توان بعد از بررسی و مطالعه نقاط ضعف و قوت شرکت آلی شیمی قم، به رشد و توسعه این شرکت امیدوار بود.
وکیلی هم افزایی شرکت ها در مجموعه صنعت شوینده را راه توسعه توان تولید، عرضه و صادرات دانست و در ادامه یادآور شد: بازار امروز برمبنای رقابت در بازار استوار است و شرکتی در این اثنا پیروز است که توانایی های خود در تمامی ابعاد صنعتی را بشناسد و در جهت گسترش آن گام بردارد
### پایان خبر رسمی