اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13960128246137067

اهمیت بررسی رقبا در کسب و کارهای اینترنتی و روش‌های آن

کد: 13960128246137067

https://goo.gl/rrrgOC

، کرج , (اخبار رسمی): بررسی رقبا یکی از مهم‌ترین کارهایی است که چه قبل از شروع و راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی خود و چه بعد از آن باید انجام دهید. شما با بررسی رقبای خود در کسب و کار اینترنتی خود می‌توانید به موفقیت‌های زیادی برسید. در این مقاله به اهمیت بررسی رقبا در کسب و کار اینترنتی پرداخته شده است.

بررسی رقبا در کسب و کارهای اینترنتی چه اهمیتی دارد؟

مهمترین عامل در کسب رتبه خوب در نتایج گوگل استفاده صحیح از کلمات کلیدی مربوط است. باید بدانید رقبای شما بیشتر روی چه کلمات کلیدی تمرکز کرده اند.

به گزارش سایت همیار وب، تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا شما فروش کمتری نسبت به رقبایتان دارید یا آنها جایگاه ویژه‌ای نسبت به شما در گوگل دارند؟ آنها با کلمات کلیدی خاص اول هستند ولی شما در صفحات سوم یا چهارم قرار دارید. اصلا چرا باید آنها بهتر از شما باشند در صورتی که ممکن است محصولات شما بهتر و محتوای تولید شده شما بیشتر از آنها باشد. با بررسی رقبای خود می توانید به پاسخ تمام این سوال ها برسید. چطور باید رقبای خود را شناسایی و آنها را بررسی کنیم؟

 

1.شناسایی رقبا

در ابتدای مقاله گفته شد که بررسی رقبا، هم قبل از راه اندازی کسب و کار اینترنتی و هم بعد از آن می‌تواند انجام شود. البته یک سری از آنها باید قبل از شروع و راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود باشد. شناسایی رقبا اولین کاری است که باید انجام دهید. از طریق سایت گوگل می توانید رقبای خود را شناسایی کنید. درباره موضوع کاری خود در گوگل سرچ کنید و ببینید چه سایت هایی در زمینه ای که شما فعالیت می کنید را مشاهده می کنید؟ معمولا سایت هایی که صفحه اول گوگل می بینید رقبای اصلی شما هستند. برای شناسایی رقبای خود از جست و جو در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام هم می توانید استفاده کنید. معمولا سعی کنید 3 سایت که فکر می کنید می توانند از رقبای اصلی شما باشند را انتخاب کنید و زیر نظر بگیرید.

 

2.بررسی صفحه اصلی سایت رقبا

اولین کاری که در بررسی رقبای خود باید انجام دهید این است که به سایت آنها وارد شوید و روی صفحه اصلی آنها کاملا متمرکز شوید. اول از همه عنوان صفحه را چک کنید. ببینید عنوان صفحه آنها به چه صورت است؟ عنوان صفحه از چند واژه تشکیل شده است؟ آیا اسم سایت هم در عنوان وجود دارد و یا فقط کلمه کلیدی را مشاهده می کنید؟

فهرست اصلی سایت را نگاه کنید ببینید چه چیزهایی می بینید. دسته بندی مقالات با چه موضوعاتی است. بلوک بندی های صفحه اصلی به چه شکل است. پیشنهادهایی که در صفحه اول به کاربران و بازدیدکنندگان داده شده است به چه شکل است. هر آن چیزی که در صفحه اول می بینید را مد نظرتان داشته باشید.

 

3.بررسی مطالب سایت رقبا

به صفحه مقالات سایت آنها مراجعه کنید و وارد صفحه یکی از مقالات شوید. اولین کاری که می کنید این است که عنوان مقاله را در گوگل سرچ کنید و ببینید در صفحه چندم قرار دارد. به عنوان مقالات سایت توجه کنید و ببینید از چه مدل عنوان بیشتر استفاده کرده اند. مثلا در ابتدای مقالات از کلمات چگونه … راه های … نکات مهم … و… استفاده کرده اند یا اینکه عنوان ها کاملا متفاوت است.

تعداد کاراکترهای موجود در چند مقاله را بررسی کنید و ببینید معمولا مقالات چند کاراکتری هستند. برای این کار کل نوشته مقاله را هایلایت و کپی کنید و در برنامه ورد پیست کنید و از قسمت پایین صفحه تعداد کلمات را می توانید مشاهده کنید. تعداد لینک های خارجی و داخلی را چک کنید. لینک های داخلی به چه واژه ها و صفحات سایت لینک شده اند. لینک های خارجی معمولات به چه سایت هایی لینک شده اند. طول جملات و تعداد پاراگراف ها و … را بررسی کنید.

آیا رقبای شما از صوت و ویدیو در مطالب و مقالات خود استفاده می کنند یا خیر؟

 

4.بررسی صفحه محصولات رقبا

گام بعدی در بررسی رقبا، بررسی صفحات محصولات آنها است. به صفحه یکی از محصولات آنها مراجعه کنید و مواردی که در ادامه می گویم را بررسی کنید. اول از همه عکس محصولات آنها را بررسی کنید و ببینید چقدر حرفه ای عمل کردند و آیا از پکیج های سه بعدی یا ساده استفاده کرده اند یا خیر. عنوان محصولات به چه صورت است. فرمت محصولات خیلی مهم است که باید بدانید بیشتر از چه فرمتی در تولید محصولات خود استفاده کرده اند. تبلیغ نویسی مربوط به صفحه محصولات را مورد بررسی کامل قرار دهید و ببینید به چه شکلی کاربران خود را برای خرید محصولات توجیه و تحریک کرده اند. گارانتی محصولات، نظرات مشتریان راضی، پرسش و پاسخ های احتمالی و موارد دیگری که مورد توجه خودتان قرار گرفته است را بررسی کنید.

 

5.بررسی لندینگ پیج های رقبا

روش هایی که رقبایتان برای دریافت اطلاعات تماس کاربرانشان در سایت تعبیه کرده اند را چک کنید. صفحات فرودشان از چه نوع است. آیا بیشتر از صفحات فرود داخلی (Opt-in Page) استفاده کرده اند یا از انواع دیگر؟ محتوای رایگان مثل محتوای صوتی یا تصویری را بررسی کنید که آیا برای در اختیار گذاشتن آنها برای کاربران اطلاعات تماس می گیرند یا خیر؟ تمام راه های دریافت اطلاعات تماس کاربران سایتشان را بررسی کنید. مثلا ببینید از قفل مطالب یا عضویت اجباری برای دریافت ایمیل کاربرانشان استفاده کرده اند یا نه؟

 

6.بررسی شبکه های اجتماعی رقبا

اگر سایتی در شبکه های اجتماعی فعالیت کند معمولا در صفحه اصلی پیشنهادی برای عضویت در شبکه های اجتماعی شان به کاربران خود می دهند. و از این طریق می توانید شبکه های اجتماعی آنها را شناسایی کنید. وارد شبکه های اجتماعی آنها مثل اینستاگرام شوید و ببینید پست هایشان اختصاصی هستند یا اینکه همان مطالب و مقالات داخل سایتشان را در آن گذاشته اند؟ تعداد هشتگ های درج شده در پست هایشان را بررسی کنید. آیا تعداد لایک ها متناسب با فالوئرهایشان است یا خیر؟ فالوئرهایشان فیک است یا واقعی؟ استراتژی بازاریابی در شبکه های اجتماعی آنها را پیدا کنید. مثلا اگر پستی گذاشته اند و کاربران خود را به مشارکت در آن دعوت کرده اند این یک استراتژی بازاریابی اینترنتی است. ممکن است یک مسابقه یا یک نظر سنجی باشد.

 

7.بررسی سئوی سایت رقبا

یکی از مهمترین فاکتورهایی که در بررسی رقبا باید انجام دهید بررسی سئوی سایت رقبایتان است. شما ابتدا باید سرعت سایت رقبایتان را چک کنید. برای این کار از سایت GTmetrix می توانید استفاده کنید. با بررسی سرعت سایت رقبایتان توسط این سایت می توانید به چیزهای مهمی پی ببرید. مثلا حجم صفه اول سایت رقیبتون چقدر است. و یا آیا تصاویر و فایل هایCSS و جاوا اسکریپت سایتش را بهینه کرده است یا خیر؟ همانطور که می دانید فشرده سازی و  بهینه سازی تصاویر و فایل های ذکر شده به بالا بردن سرعت سایت کمک بسیاری می کند.

 

مورد بعدی که در بررسی سئوی سایت رقبا باید توجه کنید بررسی کلمات کلیدی است. مهمترین عامل در کسب رتبه خوب در نتایج گوگل استفاده صحیح از کلمات کلیدی مربوط است. باید بدانید رقبای شما بیشتر روی چه کلمات کلیدی تمرکز کرده اند. در مطالب سایتشان بیشتر چه کلمات کلیدی را به صفحه اول سایتشان لینک کرده اند. از ابزار Website Keyword Suggestion می توانید برای بررسی کلمات کلیدی تکرار شده در سایت رقبایتان استفاده کنید و  کلمات کلیدی که در سئوی سایت رقبایتان تاثیر بیشتری داشته است را پیدا کنید. همچنین از ابزارKeyword Density Cloud هم می توانید متوجه تراکم کلیدی در محتوای سایت رقبایتان  شوید.

 

یکی دیگر از موارد مهم در بهینه سازی سایت برای موتورهای جست و جو میزان بک لینک های  سایت است. شما باید بدانید میزان بک لینک های رقبایتان چقدر است. از کجاها بک لینک گرفته است. به چه صورتی بک لینک گرفته است. (مثلا با تبادل لینک یا با رپورتاژ آگهی) در واقع باید کیفیت بک لینک های آنها را بررسی کنید. در محصول افزایش ترافیک سایت مفصل راجع به  بررسی بک لینک های رقبا توضیح داده شده است. می توانید از این محصول ویژه که در این زمینه است استفاده کنید.

 

جمع بندی و صحبت پایانی

مطمئنا با بررسی مواردی که در این مقاله ذکر شد به کم و کاستی های سایت خود پی می برید. با بررسی موارد گفته شده در سایت های رقبای خود می توانید کیفیت کسب و کار اینترنتی خود را بالا ببرید. مثلا در قسمت بررسی مقالات رقبا به این اشاره شد که تعداد واژه های مقالات رقبایتان را حساب کنید. اگر رقیب شما معمولا مقالات 300 الی 400 لغتی نوشته است شما باید مقالات 800 لغتی بنویسید. یا اینکه اگر قبای شما در مقالات سایتشان از صوت و فیلم استفاده نکرده اند خیلی بهتر است شما قسمتی از مقاله تان را به صورت صوتی عنوان کنید.

یا در قسمت بررسی صفحه محصولات رقبایتان به مواردی اشاره شد. به عنوان مثال اگر رقیبتان در تبلیغ نویسی کم و کاستی هایی داشته است شما سعی کنید حرفه ای تر از آن عمل کنید یا اگر گارانتی برای محصولات خود در نظر نگرفته است شما حتما محصولاتتان را گارانتی کنید. اگر رقیبتان از نظرات مشتریان راضی در صفحه محصولاتش استفاده نکرده است شما حتما از مشتریان راضی خود درخواست کنید نظر صوتی یا تصویری درباره سایت و محصولات شما بدهند و شما آن را در صفحه محصول خود قرار دهید.

یا در قسمت سئوی سایت اشاره به سرعت سایت شد. شما باید سعی کنید تمام مواردی که موجب افزایش سرعت سایت می شود را روی سایت خود اجرا کنید. مثلا اگر حجم صفحه اول سایت رقیب شما 1.5 MB است شما سعی کنید با بهینه سازی و فشرده سازی فایل ها حجم صفحه اول سایت خود را به زیر 800 KB برسانید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

همیار وب

سایت همیار وب از دی ماه 95 فعالیت رسمی خود را در زمینه آموزش بازاریابی و راه اندازی کسب و کار های اینترنتی آغاز کرد. زمینه اصلی فعالیت وب سایت همیار وب ارائه راه کار هایی جهت راه اندازی کسب و کار های اینترنتی است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]