، کرج , (اخبار رسمی): گروه طراحی بیوتی دیزاین با بررسی های فراوان و تحقیقات توانسته است، متودولوژی طراحان مشهور در طراحی لوگو را در 8 بخش خلاصه کند، 8 بخشی که اجزاء جدانشدنی یک فرآیند درست طراحی لوگو است.
به گزارش روابط عمومی گروه طراحی بیوتی دیزاین، در اصول طراحی لوگو هر یک از طراحان حرفهای و با سابقه روش خودشان را دارند. واضح است که برای طراحی لوگوی بدون اشکال و حرفهای قطعا باید از متودهای خاص و اصولی پیروی کرد. گروه طراحی بیوتی دیزاین با بررسی های فراوان و تحقیقات توانسته است به متودولوژی طراحان مشهور دست پیدا کند و در 8 بخش خلاصه میشود، 8 بخشی که اجزاء جدانشدنی یک فرآیند درست طراحی لوگو است و شامل موارد زیر است:
- جمع آوری اطلاعات اولیه
- تحقیق
- تحقیق دیداری
- ایده پردازی و طراحی با قلم
- استراحت
- موقعیت گزینی
- ارائه
جمع آوری اطلاعات اولیه در طراحی لوگو:
تمامی طراحان چه مبتدی چه با سابقه و حرفهای این بخش را مهمترین بخش کاری خود میدانند. شما باید با یک قرار حضوری با مشتری و یا از طریق پرسشنامه مجازی آگاهی کامل از علایق و خواستههای آن پیدا کنید، سوالات مختلفی از مشتری بپرسید و بگذارید ایدههای خود را بیان کند. یکی از طراحان معروف به نام جان هومز میگوید شما باید قبل از طراحی به طور کامل شخصیت مشتری خود را بشناسید. طراحی لوگو رها کردن تیری در تاریکی نیست! بلکه عکس این قضیه است.
تحقیق و بررسی حوزه کاری مشتری در طراحی لوگو :
بعد از آن که شخصیت شناسی مشتری و خواسته آن را به طور کامل دریافت کردید باید به سراغ تحقیقات درون سازمانی و جامعهای بپردازید. در واقع در مورد حوزهی کاری مشتری در اینترنت جستجو کنید، به شرکتهای رقبا و خود شرکت مشتری سر بزنید و سوالاتی در رابطه با کارشان و محصولاتشان بپرسید. همینطور بررسی این که مشتریان این شرکت چه هدفی دارند و به دنبال چه چیزی هستنند و چه نکته ای آن ها را به خرید ترغیب میکند بسیار مهم است.
نقد و بررسی لوگوی شرکتهای مشابه:
این بخش نیز میتواند هم به درد شما بخورد و هم به درد مشتری شما. با این بخش میتوانید توانایی خود را در ایدهپردازی و تنوع طراحی افزایش دهید. در این بخش طراحان باید به تحقیق و بررسی لوگوهای موفقی که از سمت رقبا طراحی شده بپردازند و آنها را نقد و بررسی کنند و از تمامی این لوگوها ایده برداری کنند! دقت کنید ایدهبرداری با کپی کردن از لوگو متفاوت است! این بخش کمک دیگری که به طراحان میکند این است که با فضای رقابتی مشتری آشنا میشوند.
اقدام به طراحی با قلم و شروع ایده پردازی طراحی لوگو:
این بخش توسعه مفاهیم و ایده پردازیست، جایی که طراحان باید با خلاقیت خود جولان دهند. مراحل قبل کمک زیادی به طراح میکند تا بتواند ایده درست و حرفه ای در طراحی بدهد. برخی از دوستان طرح اولیه خود را در دستمال کاغذی و برخی دیگر درون دفترچهی اتودهای خود طراحی میکنند و برخی ذیگر مستقیم سراغ نرم افزار میروند که این اشتباه است! در هنگام ایده پردازی برخی از طراحان به استایل و شکل نوشته توجه زیادی میکنند و برخی دیگر به ایجاد ایدهای نهفته درون لوگو مانند لوگوی FedEX که بین دو حروف E و X پیکان و یا فلشی نهفته است میپردازند. در این مورد میتوان گفت که حالت دوم به نظر حرفه ای تر و بهتر می آید زیرا باعث خاص شدن لوگو میشود.
تاثیر استراحت در طراحی لوگو
شما بعد از ایده دادن و پردازش خلاقیت خسته شده اید و بی حوصله. اینجاست که در طراحی به بنبست میرسید. کار را کنار بگذارید و به سراغ تخت خود بروید! این کار باعث میشود ذهن شما برای پردازش ایده و بازسازی آن اقدام کند. زمانی که شما پس از استراحت و رفع خستگی ذهنتان به سمت کار میروید شوق و اشتیاقی دوباره در شما به وجود میآید و فرصت بهتری برای خلق لوگو دارید.
موقعیت گزینی در طراحی لوگو:
این مرحله زمانیست که طراح میتواند خود را جای کارفرما گذاشته و هرچه او میگوید انجام دهد ( یعنی به او راهنمایی ندهد) و یا به عنوان طراح مشاوره خود را بیان کند و اصول طراحی را به مشتری بگوید.
ارائهی طراحی لوگو:
این بخش، بخش پایانی کار ماست! زمانی که یک طراح طرحهای خود را برای تایید به کارفرما میدهد، برخی از طراحان گلچینی از طرحهایی که مناسب میدانند را برای کارفرما ارسال میکنند و برخی دیگر تمامی طرح های که طراحی کردهاند.
علاقهمندان برای آشنایی بیشتر با این متود میتوانند به سایت گروه طراحی بیوتی دیزاین به آدرس https://www.butydesign.ir مراجعه کنند.
### پایان خبر رسمی