اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13960805265677845

هفت کلید اصلی موفقیت در سئو با استفاده از عنوان مناسب

کد: 13960805265677845

https://goo.gl/qqz7EZ

، تهران , (اخبار رسمی): این مقاله درباره‌ی آموزش نکات مهم در انتخاب سر تیتر مناسب در جهت بهبود سئو با استفاده از کلمات کلیدی مد نظر است.

تبلیغات باید سبب فروش شود. تبلیغات دلیل قابل ذکر دیگری ندارد

به گزارش سئوساز؛

کلید شماره ۱ – عنوان مقاله مهمترین قسمت مقاله است

حقیقت این است، هنگامی‌که یک عنوان جذاب با محتوای معمولی تلفیق می‌شود، در نهایت عملکرد بالاتری نسبت به یک مقاله‌ی عالی با عنوان بد خواهد داشت. عنوان مقالات در واقع کار تیتر را انجام می‌دهد، درست مثل تیتر صفحات فروش و یا تبلیغات عمل می‌کند. عنوان مقالات شما توجه افراد را به خود جلب کرده و به افراد اجازه می‌دهد تا دریابند این مقالات با نیازهای آنها مرتبط بوده و باید توقف کنند و برای خواندن آن وقت صرف کنند.

 

کلید شماره ۲ – عنوان مقاله باید شامل عبارت کلیدی اصلی باشد

باید عبارات و کلمات کلیدی که توسط مخاطبان جستجوی آنلاین می‌شود را بدانید. محتوای هر یک از مقالات شما باید دارای این کلمات کلیدی اصلی باشد. همچنین هر یک از عناوین مقالات نیز باید حاوی یکی از این عبارات کلیدی اصلی باشد. می‌پرسید چرا؟ زیرا این روش به نرم افزار های خودکار کمک می‌کند تا مقالات شما را پیدا و به محتوای سایت شما اضافه کنند. در موتورهای جستجو نیز هنگام جستجوی افراد با این کلمات کلیدی، مقالات شما نمایان خواهد شد. مهمتر از همه، افراد فوراً متوجه می‌شوند که مقالات شما با نیازشان مرتبط بوده و آن را می‌خوانند.

 

کلید شماره ۳ – عناوین باید حس کنجکاوی در مخاطبین ایجاد کنند

یک عنوان و تیتر مناسب برای سئو باید موجب جلب توجه در افراد شده و می‌گویند “به به… باید جلب باشد، می‌خواهم بدانم کلاً راجع به چه موضوعی بحث شده؛ ممکن است چیزی باشد که برای من مناسب باشد” به خاطر داشته باشید که هدف اصلی تیتر مقالات این است که مخاطبین را متوقف کرده تا جمله‌ی اول مقاله را بخوانند. حس کنجکاوی افراد باعث می‌شود تا صبر کرده و کار خود را رها کنند و مشغول خواندن مقاله‌ی شما شوند.

 

کلید شماره ۴ – عناوین باید در مخاطبین حس ایجاد کنند

وجود حس مناسب در عناوین مقالات برای افراد ایجاد فوریت کرده و مخاطبین را برای خواندن در فشار قرار می‌دهد! در واقع افراد را نسبت به موضوع حساس می‌کند. درگیری حسی یکی از راه‌های بیدار کردن حس کنجکاوی افراد برای خواندن مقالات است. آنها حس می‌کنند که به خواندن مقاله‌ی شما نیاز دارند. ایجاد یک واکنش احساسی با عنوان مقاله‌ی شما شروع می‌شود.

 

کلید شماره ۵ – عناوین دارای یک “وعده‌ی” فوری باشند

“۵ روش ویژه برای فروش املاک بدون نیاز به آژانس مسکن” در مقابل “نکات عمومی‌در فروش املاک” کدامیک از این دو عنوان قانع کننده‌تر است؟! خاص و فوری بودن اطلاعات موجود در عنوان و محتوای مطالب مقاله، نیاز خواننده است. بنابراین عنوان مقاله باید حاوی نویدی از یک نتیجه‌ی فوری و یا اطلاعات خاص برای استفاده‌ی مخاطبان شما باشد.

تیتر مقاله باید طوری باشد که مخاطبان بدانند در محتوای مقاله اطلاعاتی در قالب راهنمایی ارائه شده که در جای دیگری نمی‌توانند این نکته‌ها را پیدا کنند. اگر شما ۵ نکته‌ی اول این مقاله را دنبال کردید، در واقع باید بدانید که ساده‌ترین قسمت آن (ایجاد یک نوید) در عنوان است. باید به آنها بگویید که آنچه نیاز دارند پیش شماست و فقط کافی است که مقاله‌ی شما را بخوانند.

 

کلید شماره‌ی ۶- عناوین باید ادامه‌ی یک مکالمه‌ی ذهنی باشند

هر فردی مخصوصاً به صورت آنلاین در هر لحظه ممکن است به صورت ذهنی با خود مکالمه داشته باشد. این مکالمات ممکن است سازمان یافته و یا بی ربط باشد، اما باید بدانید ذهن هر شخصی در یک جهت خاص قرار دارد. هنگامی‌که افراد به دنبال اطلاعاتی هستند، همان اطلاعاتی را می‌خواهند که به آن نیاز دارند و نه آن چیزی که شما فکر می‌کنید نیاز دارند. این بدان معنی است که در مقالات استفاده از کلمات، عبارات و سوالاتی که آنها استفاده می‌کنند باعث خواهد شد که آنها با خود بگویند “بله! این همان چیزی است که به دنبالش بودم”

مثال: فرض کنید شخصی به دنبال راهنمایی در مورد این موضوع است “چگونه می‌توانم خانه‌ام را بدون واسطه‌ی آژانس های املاک و پرداخت کمیسیون به فروش برسانم؟‌” هنگامی‌که فرد با یکی از این عناوین روبرو شود، توجه او به آن مطالب جلب خواهد شد. “فروش بدون دخالت آژانس املاک‌” و یا “چگونگی فروش املاک بدون دخالت آژانس‌ها” و یا “۵ نکته‌ی ویژه برای فروش املاک بدون نیز به آژانس املاک” عناوین مقاله مانند “FSBO” و یا “مشاوره‌ی فروش املاک” این گفتگو را در ذهن خوانندگان بالقوه ادامه نمی‌دهد.

 

کلید شماره ۷ – عنوان باید مرحله‌ی بعدی هدف مخاطب را در پی داشته باشد

مخاطبین شما احمق نیستند! آنها می‌دانند که شما قادر نیستید که تمامی‌ مشکلات آنها را در یک مقاله حل کنید. آنها (آگاهانه یا ناخودآگاه) متوجه هستند که مقاله‌ی شما فقط یک پله از مسیری است که برای بدست آوردن هدف نهایی‌شان باید بپیمایند. بنابراین در بازاریابی مقاله باید از خود بپرسید “گام بعدی و منطقی که مخاطبین بعد از خواندن این مقاله باید طی کنند چیست؟” قبل از نوشتن مقاله، دانستن مرحله‌ی بعدی به شما کمک می‌کند تا با استفاده از عنوان مقاله افراد را به محتوای مقاله هدایت کنید. وجود یک “عکس مرتبط و مناسب” مقاله‌ی شما را تبدیل به یک شیب لغزنده کرده و مخاطبان را به سمت صفحه‌ی فروش وب سایت شما هدایت می‌کند و احتمالاً یک معامله‌ی برنده-برنده را رقم خواهد زد! تماس 

تویسنده : سید محسن عظیمی

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سئو ساز

شرکت سئو ساز از سال 1393 در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت خود را شروع کرد این شرکت با جمع آوری افراد و متخصصان این حوزه توانسته است کمک های شایانی را در جهت کمک به بیزینس و کسب و کار ایرانیان در راستای بازاریابی های نوین قدم های خوبی را بردارد .

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]