، تهران , (اخبار رسمی): مدیران محترم و صاحبان اصلی مشاغل به دلیل مشغله کاری و نداشتن زمان کافی در مقاطعی از زمان شروع کار خود زیر بار هزینههایی میروند که آنها و کسب و کارشان را با مشکلاتی بسیار زیاد روبرو میسازد. این مشکلات همانند سرعت گیر در مسیر رشد و توسعه کار آنها عمل کرده و خسارات فراوانی را به همراه دارد.
مدیری که شرکتی را جهت کسب درآمد راه اندازی کرده و به دنبال رشد و موفقیت است، ممکن است به دلیل عدم اجرای قوانین و آگاهی از معافیتها و … دچار خساراتی به شرکت و روند رشد خود میشود که ...
مدیران محترم و صاحبان اصلی مشاغل به دلیل مشغله کاری و نداشتن زمان کافی در مقاطعی از زمان شروع کار خود زیر بار هزینههایی میروند که آنها و کسب و کارشان را با مشکلاتی بسیار زیاد روبرو میسازد. این مشکلات همانند سرعت گیر در مسیر رشد و توسعه کار آنها عمل کرده و خسارات فراوانی را به همراه دارد که شامل جرائم هم میشود. یکی از مهمترین مواردی که اشخاص حقیقی و حقوقی باید حتما از ابتدای راه اندازی کار خود، توجه ویژهای به آن داشته باشند، موضوع بیمهی تامین اجتماعی است.
در ادامه به طور خلاصه به توضیح مهمترین نکات بیمه میپردازیم تا با رعایت هر چه بهتر آن ضمن جلوگیری از جرائم و خسارات فراوان به خود (و بیمه شده) و شرکت، نسبت به کاهش هزینههای بیمه اقدام کنیم:
مادهی 90 قانون تامین اجتماعی
از نکات بسیار مهمی که معمولا توسط کارفرما و شرکتها رعایت نمیشود، انجام معاینات قبل از استخدام است که لازم است به منظور مشخص شدن قابلیت انجام کار در شغل و جایگاه مربوطه صورت پذیرد، چرا که اگر بیمه شده حادثه ببیند و یا منجر به فوت او شودسازمان تامین اجتماعی به تعهدات خود عمل کرده، ولی در صورت عدم انجام ماده 90 کلیه هزینههای انجام شده به همراه جرائم آن از کارفرما گرفته خواهد شد. آخرین بخشنامه و اطلاعات بیشتر را از اینجا دانلود کنید.
افزایش قانونی حقوق پرسنل
از دیگر مواردی که شعبات مختلف سازمان تامین اجتماعی (معمولا هر 6 ماه) به کارفرما اعلام بدهی میکنند بابت افزایش نادرست حقوق است که هر سال باید در همان لیست فروردین و بعد از آن با توجه به نرخ قانونی اضافه شود. اگر رقم حقوق کمتر محاسبه شده باشد مابه التفاوت آن به عنوان بدهی اعلام میشود.
مهلت قانونی ارسال و پرداخت لیست بیمه
همانطوری که میدانید مهلت قانونی ارسال و پرداخت حق بیمه کارکنان تا آخرین روز ماه بعد است. در صورت عدم ارسال 10 درصد جریمه و در صورت عدم پرداخت نیز ماهیانه 2 درصد جریمه خواهد داشت. توصیه میشود که اگر قادر به پرداخت نیستید حتما لیست بیمه را ارسال کنید تا جریمه 10 درصدی شامل شما نشود. ضمنا اگر قادر به پرداخت حق بیمه نیز نیستید با مراجعه به شعبه حتما تعیین تکلیف کنید، چرا که جریمه 2 درصدی هر ماه به بدهی شما افزوده میشود.
حق بیمه قراردادها
در قراردادهای خود که موضوع کسورات بیمه و ارائه مفاصاحساب در پایان قرارداد را شامل میشود، ابتدا بررسی کنید که آیا اصلا موضوع کار و فعالیت شما برای گرفتن مفاصاحساب نیازی به پرداخت حق بیمه دارد، برای این منظور میتوانید بصورت کاملا رایگان از مشاوران بیمه جو بپرسید.
حتما در ابتدای قرارداد از کارفرما جهت اخذ ردیف پیمان معرفی نامه برای شعبه محل اجرای کار بگیرید و همراه با کپی یک نسخه از قرارداد و مدارک شرکت (شامل اساسنامه، آخرین تغییرات، کپی شناسنامه و کارت ملی مدیرعامل و یا رئیس هیئت مدیره و فرم ابلاغ الکترونیک) به واحد درآمد شعبه مراجعه کنید. چرا که در صورت عدم انجام این کار، در زمان محاسبه و تعیین ضریب حق بیمه قرارداد برای شما جریمه منظور خواهد شد. جهت کسب درآمد راه اندازی کرده و بدنبال رشد و موفقیت است، اما بخاطر عدم اجرای قوانین و آگاهی از معافیتها و… دچار خساراتی به شرکت و روند رشد خود میشود که به سختی قابل جبران خواهد بود فکرش را بکنید که اگر این مدیر و صاحب شغل از همان ابتدای کار خود در جریان قوانین و بخشنامهها قرار میگرفت و با آنها آشنا میشد قطعا در ادامهی مسیر موفقیت خود دچار مشکل نمیشد.
متاسفانه همانطور که گفتیم به دلیل عدم زمان لازم برای بعضی از موضوعات، شرکتها از انجام و پیگیری موردی آیتمهایی کنار میکشند که درصورت آگاهی میتوانستند از انباشت هزینه و بدهیهای بسیار و در بعضی مواقع جبران ناپذیر بیمه تامین اجتماعی جلوگیری کنند.
و اما یک راه حل برای شما
سایت بیمه جو بعنوان اولین و تنها سایت مشاوره بیمه تامین اجتماعی بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات بیمهای شماست. کارفرمایان و مدیران محترم میتوانند 24 ساعته از خدمات مشاوره آنلاین و حضوری استفاده کنید.
### پایان خبر رسمی