اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13961226288178514

مصاحبه پیرامون معرفی سازه‌های پارچه‌ای، مزایای استفاده و پروژه‌های شرکت ماهوت

مصاحبه با مدیرعامل شرکت سازه‌های پارچه‌ای ماهوت

کد: 13961226288178514

https://goo.gl/4oA9QR

، (اخبار رسمی): سازه‌های پارچه‌ای(کششی)، سازه‌هایی است که از پارچه‌هایی مخصوص و با استفاده از کابل‌های مخصوص ساخته شده‌اند.

مصاحبه با مدیرعامل شرکت سازه‌های پارچه‌ای ماهوت
مصاحبه با مدیرعامل شرکت سازه‌های پارچه‌ای ماهوت

هزینه نصب این سازه‌ها بسیار کمتر و در عین حال دوام و مقاومت بسیار بالایی در مقابل باد و باران و همچنین آفتاب دارا هستند، همچنین پارچه‌های ماهوت مقاوم در برابر اشتعال بوده که وجه تمایز ماهوت است

پس از اجرای پروژه‌های متعدد توسط شرکت سازه‌های پارچه‌ای ماهوت در سال‌های اخیر، به‌ویژه سال ۱۳۹۶، بر آن شدیم تا به مدیریت مجموعه به گفتگو بنشینیم و در مورد سازه‌های پارچه‌ای از او بپرسیم. 

جناب آقای احدی، سازه‌ی پارچه‌ای را برای ما تعریف کنید
سازه‌های پارچه‌ای سازه‌هایی هستند که امروزه به وفور مشاهده می‌کنیم. سازه‌هایی که از پارچه‌هایی مخصوص و با استفاده از کابل‌های مخصوص ساخته شده اند. این سازه‌ها به جهت نصب سریع و آسان و همچنین هزینه‌های بسیار کمتر از سازه‌های سنتی و در عین حال زیبایی و دوام بیشتر، بسیار فراگیر شده‌اند. 

این سازه‌ها چه استفاده‌هایی دارند؟ چرا بهتر است از آنها استفاده کنیم. 
همانطور که گفته شد هزینه نصب این سازه‌ها بسیار کمتر و در عین حال دوام و مقاومت بسیار بالایی دارند. این سازه‌ها را می‌توان در همه جا به کار برد. از دیگر مزایای سازه‌های پارچه‌ای ۴ فصل بودن آن‌ها است. زیرا در مقابل باد و باران و همچنین آفتاب بسیار مقاوم هستند. 

جنس پارچه‌ها از چیست که تا این اندازه مقاوم هستند؟
جنس پارچه‌ها بسته به نوع استفاده متفاوت هستند. در بعضی مکان‌ها نیاز است پارچه‌ای استفاده شود که در برابر گرما و سرما مقاومت بالایی داشته باشد. در نتیجه جنس و بافت متفاوتی دارد. نکته مهم که در مورد پارچه‌های ماهوت باید بگویم این است که پارچه‌های ماهوت، مقاوم در برابر اشتعال هستند و یکی از دلایل تفاوت ما با دیگر همکاران در این حوزه همین موضوع است. این موضوع در حین حادثه اهمیت خود را نشان می‌دهد. استانداردی که برای پارچه‌های ما موجود است را یک شرکت آلمانی اعطا کرده است.

علاوه بر جنس پارچه، چه عوامل دیگری در ساخت سازه چادری مهم هستند؟
سازه‌های پارچه‌ای و کششی، همانطور که در جاهای مختلف به چشم شما هم خورده، حاوی پایه‌ها، ستون‌ها و همچنین کابل‌های کششی هستند. طراحی تکیه‌گاه‌ها، انتخاب مصالح مناسب و طراحی دقیق لبه‌ها و مرز‌ها، عواملی هستند که فرایند طراحی و فرم یابی سازه‌های پارچه‌ای را تشکیل می دهند. این فرایند امروزه توسط رایانه‌ها در کنار نیروی انسانی متخصص در زمینه سازه های چادری امکان پذیر شده. دقت اندازه‌گیری و طراحی اصولی در ساخت این سازه‌ها بسیار مهم است. شرکت ماهوت از جدیدترین و دقیق‌ترین نرم‌افزارها برای طراحی استفاده می‌کند. 

مشتریان به چه چیزی بیشتر اهمیت می‌دهند؟
برای بعضی از مشتریان قیمت مناسب و برای بعضی، مواد و متریال مرغوب اهمیت دارد. ما همواره به مشتریان استفاده از مواد باکیفیت را پیشنهاد می‌کنیم چرا که امنیت سازه از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. مقاومت در برابر باد و برف و باران از یکسو و استقامت کافی در زمان بروز حادثه، ما را مجاب می‌کند که هرگز از متریال نامرغوب استفاده نکنیم. استفاده از اتصالات قوی و ضدزنگ، پارچه‌های مقام در برابر اشتعال و جوش‌های حرفه‌ای نیز به هرچه ایمن‌تر شدن سازه کمک می‌کند. 

چه پروژه‌هایی را تاکنون به اجرا در آورده‌اید؟
به لطف خدا و همت تیم فنی شرکت سازه‌های پارچه‌ای ماهوت، تاکنون توانستیم پروژه‌های بسیاری را طراحی و اجرا کنیم که از آن جمله می‌توان به رصدخانه برج میلاد، زمین گلف باشگاه انقلاب، ساختمان سامسونگ، کیبل اسکی کیش، مجتمع تجاری ارگ، بیمارستان تهران کلینیک، رستوران شاندیز جردن VIP و بسیاری پروژه‌های دیگر اشاره کرد.

با مراجعه به وب‌سایت شرکت سازه‌های پارچه‌ای ماهوت به نشانی mahoot.ir می‌توانید همه پروژه‌ها را ببینید، همچنین برای مطالعه بیشتر فنی در ارتباط با پیاده سازی پروژه های ماهوت میتوانید بخش فنی را بازدید کنید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شرکت معماری سازه‌های پارچه ای ماهوت

شرکت معماری سازه‌های پارچه‌ای ماهوت از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را در زمینه مشاوره، طراحی، تولید و اجرای انواع پروژه‌های معماری با تمرکز بر گسترش دانش، فناوری و فرهنگ استفاده از سازه‌های پارچه‌ای (سازه‌های کششی) آغاز نمود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

مسکن و ساختمان