، تهران , (اخبار رسمی): فردى سوار بر یک خودروى مرسدس بنز در حالی که ساعت 20هزار دلارى هابلوت یا رولکس بر مچ دستِ خود بسته است، در اولین نگاه اعتبار خاصى در ذهن بیننده مییابد چرا که شخصیت و قدرت برند «بنز» او را به طبقه مرفه جامعه منتسب مىکند.
تغییر نامناسب چهرهی بیلبوردهای شهر؛ دوستِ عزیز اینجااصلاً جاى شما نیست!
تغییر نامناسب چهرهی بیلبوردهای شهر
این روزها در این بازار پر تلاطم و پر از ابهام، سبک جدیدى از مشتریان برروی بیلبوردها دیده میشوند؛ «کت و شلوار 99 هزار تومانى، قالیشویى، کارواش 5 هزار تومانى، کله پزى و...»
مگر مىشود بر روى ابربیلبورد 140مترى اصلىترین میدان شهر که سالها جایگاه برندهاى بزرگى مثل سامسونگ، سونی، ال جى و... بوده، این نوع تبلیغات را دید و سکوت کرد.
اینجا است که باید گفت: دوستِ عزیز اینجا اصلاً جاى شما نیست!»
دکتر حمید میرمطهری؛کارشناس تبلیغات و مدرس دانشگاه در خصوص اهمیت برندها بر اذهان میگوید: وقتى فردى سوار بر یک خودروى مرسدس بنز دیده میشود درحالى که ساعت 20هزار دلارى هابلوت یا رولکس بر مچ دستِ خود بسته است، در اولین نگاه از سوی مخاطب اعتبار خاصى دریافت مىکند. چرا که شخصیت و قدرت برند بنز او را به طبقه مرفه جامعه منتسب مىکند.
بیلبورد یا «Golden media» در صنعت تبلیغات نیز همان «مرسدس بنز»، «هابلوت» یا «رولکس» است. چرا که کمتر کسى است که نداند اجاره یک ماهه یک بیلبورد در بهترین نقطه کلان شهرى مثل مشهد، حدود 30 تا 40 میلیون تومان است. پس دلیل حضور بسیارى از برندهاى بزرگ بر روى بیلبوردها، علاوه بر مزایایی نظیر کثرت دید، جذابیت گرافیکى، دسترسى شبانهروزى؛ پرستیژ، قدرت رسانه و حسن اعتبارى است که براى برندها ایجاد مىکند. چرا که با دیدن آگهى برروى بیلبورد،در نگاه اول شخصیت قدرتمندى از برند در ذهن مخاطب تداعى میشود.
بی تردید حق طبیعی هر بنگاه اقتصادی به خصوص تولیدکنندگان ایرانی استفاده از تمامی رسانههای تبلیغاتی برای توسعه فروش و نهایتا افزایش تولید است، ولی براساس آمیخته بازاریابی مشتری محور، هماهنگی وتجانس نوع محصول، بخش بندی بازار با استراتژی پیام، نوع وموقعیت رسانه از پیش زمینههای موفقیت برنامههای تبلیغاتی است. باتوجه به این موارد، نه تنها بنگاه اقتصادی فوق نتیجه لازم را متناسب با سرمایه گذاری مصروف شده نمیگیرد بلکه شخصیت قدرتمند این رسانه نیز تضعیف و با بازگشت بازار به شرایط رونق، قطعا این بیلبورد دیگر انتخاب برندهای بزرگ نخواهد بود.
مشکل دوم بدون تردید این است که این مجموعه، ماهیانه 40 میلیون تومان براى اجاره این بیلبورد پرداخت نکرده است. پس باید به دلایل زیرفروشى یا دامپینگ برخى شرکتهاى تبلیغاتى صاحب رسانه نظیر ؛عدم تعادل عرضه و تقاضا، ناتوانى در بازارشناسى و بازارسازى، تئورى ترس از باخت، عدم توانگرى مالى و...پرداخت که موجب ظهور این برندها در بیلبوردهای گران قیمت شهر شده است.
قطعا ریشه یابى این معضل مهم نیاز به برگزارى جلسات کارشناسى با تمامى ذینفعان در این حوزه (مدیریت شهرى، مجریان تبلیغاتى و بنگاههاى اقتصادى) دارد، چرا که با عدم مدیریت این روند، دود آن چه رخ میدهد به چشم تمامى ذینفعان خواهد رفت.
به منظور بهبود وضع موجود ، حفظ شخصیت و جایگاه بیلبوردهای شهری به عنوان یک رسانه مهم وتاثیرگذاردر اقتصاد کشور "گروه سرمایه گذاری راف " به پشتوانه بالغ بر 3 دهه فعالیت در این حوزه ،جامعترین پایگاه اینترنتی تبلیغات محیطی ایران وکشور های همسایه را به ۳ زبان فارسی، انگلیسی و عربی به آدرسwww.rafbillboard.com راه اندازی کرده است وآمادگی دارد برنامه های عملیاتی کوتاه مدت،میان مدت وبلند مدت خود را درجلسات کارشناسی، در اختیار شهرداری های کل کشور قراردهد.
### پایان خبر رسمی