کد: 139712073517511158

همه چیز درباره رتبه اعتماد گوگل

چگونه اعتماد گوگل به سایت خود را افزایش دهیم؟

کد: 139712073517511158

https://goo.gl/L5xTir

، اصفهان , (اخبار رسمی): یکی از عوامل تاثیرگذار در سئو سایت و رتبه‌گیری بهتر در گوگل رتبه اعتماد یا TrustRank است. در این نوشته تمام مواردی که لازم است درباره رتبه اعتماد گوگل (Google TrustRank) دانست بررسی می‌شود از جمله رتبه اعتماد گوگل چیست؟ چگونه کار می‌کند؟ (و مهم‌تر از همه) چگونه می‌توان به آن دست پیدا کرد؟

چگونه اعتماد گوگل به سایت خود را افزایش دهیم؟
رتبه اعتماد گوگل - گروه طراحی سایت پالت

از عوامل تاثیرگذار در سئو سایت رتبه اعتماد یا TrustRank است. رتبه اعتماد گوگل به گوگل کمک می‌کند تا با اسپم در سطح وب مقابله کند و نشانه‌های مورد اعتماد بودن یک سایت را بررسی می‌کند

رتبه اعتماد گوگل چیست؟

رتبه اعتماد گوگل به گوگل و سایر موتورهای جستجو کمک می‌کند تا با اسپم در سطح وب مقابله کنند. در واقع رتبه اعتماد، نشانه‌های مورد اعتماد بودن یک سایت را بررسی می‌کند. این نشانه‌ها به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا بررسی کنند که موارد اصلی و اساسی که در رتبه‌گیری سایت‌ها نقش دارند (مثل لینک‌ها و محتوا) درست و واقعی هستند یا خیر.

صفحات اسپم در سطح وب تنها با هدف گمراه کردن موتورهای جستجو ایجاد می‌شوند. این صفحات غالبا برای اهداف تجاری توسعه داده می‌شوند  و از تکنیک‌های متنوعی استفاده می‌کنند تا رتبه‌های غیر واقعی در موتورهای جستجو کسب کنند. یک نیروی انسانی به سادگی می‌تواند غیر واقعی بودن این صفحات را تشخیص دهد اما بررسی تمام صفحات وب به صورت دستی امری غیر ممکن است. برای همین نیاز به الگوریتمی شبیه TrustRank است.

با اینکه TrustRank ابتدا به وسیله یاهو و مهندسان استنفورد ایجاد شد، اما گوگل نیز اذعان کرده که از رتبه اعتماد در الگوریتم خود استفاده می‌کند. به طور مثال برای گوگل در این مورد یک پتنت (حق مالکلیت) آمریکا را به ثبت رسیده است، در بخشی از آن می‌خوانیم: یک سیستم موتور جستجو که نتایج را بر اساس اعتماد (trust) رتبه بندی می‌کند …

گوگل اظهار نظرهای رسمی شبیه به این نیز دارد:

الگوریتم PageRank یکی از بهترین و شناخته شده‌ترین الگوهای اعتماد است. این مورد به لینک‌های یک سایت و اینکه هر کدام از این لینک‌ها چقدر مهم هستند توجه می‌کند. بنابراین در صورتی که تعداد زیادی لینک با کیفیت وجود دارد، پس اعتماد زیادی از سمت گوگل می‌توان دریافت کرد.

به عبارت دیگر گوگل سایت‌هایی را در رتبه‌های  بالاتر قرار می‌دهد که مورد اعتماد باشند، و این اعتماد را در الگوریتم خود با رتبه اعتماد (TrustRank) اندازه‌گیری می‌کند.

اما رتبه اعتماد چگونه کار می‌کند؟

اگر به شکل خلاصه بررسی شود، می‌توان به رتبه اعتماد به شکل یک فیلتر نگاه کرد. در صورتی که گوگل لینک‌ها و محتویات صفحات را قابل اعتماد تشخیص دهد، از فیلتر عبور داده خواهد شد. اما در صورتی که رتبه اعتماد پایین باشد، لینک‌ها و محتویات سایت غیر واقعی و نامشروع تلقی شده و بلاک خواهند شد.

نیاز به یاد آوری نیست که نیاز دارید گوگل سایت‌ را به عنوان یک منبع معتبر و قابل اطمینان بشناسد. زیرا در غیر این صورت به رتبه سایت در موتور جستجو لطمه وارد شده و نمی‌توان در رتبه‌های بالاتری قرار گرفت.

آیا می‌توان رتبه اعتماد را اندازه گیری کرد؟

جواب کوتاه این است که بله تا حدودی!

ماز یک ابزار اندازه گیری توسعه داده است به نام MozTrust. این ابزار بهترین ابزاری است که برای اندازه گیری TrustRank در دسترس است. فوق العاده نیست اما برای شروع ابزار مناسبی است.

زمانی که صفحه‌ای با این ابزار مورد سنجش قرار می‌گیرد، عددی بین 1 تا 10 به عنوان نتیجه در اختیار قرار می‌گیرد. 1 به این معنا است که محتویات صفحه 100 درصد اسپم هستند و نمره 10 به سایت‌های بسیار معتبر مثل Harvard.edu تعلق می‌گیرد.

در ادامه روش‌هایی بررسی خواهد شد که به وسیله آن‌ها می‌توان رتبه اعتماد سایت را افزایش داد.

چگونه اعتماد گوگل را نسبت به خود افزایش دهیم؟

مرحله شماره یک: بهبود اعتماد on-page

1 . به سایت‌های معتبر لینک دهید

سایت‌های واقعی و معتبر مثل نیویورک تایمز، چپ و راست به سایت‌های دیگر لینک می‌دهند. همه باید همین کار را انجام دهند. لینک دادن به سایر سایت‌ها پایه و اساس سئو on-page است. علاوه بر این بررسی‌ها نشان داده است که لینک‌هایی که به خارج سایت اشاره دارند از عواملی هستند که در سئو سایت تاثیر دارند.

بنابراین باید سعی کرد به سایت‌هایی که دامنه .edu و .gov دارند و  سایت‌های معتبر بیشتر لینک داد.

2 . نرخ پرش سایت را پایین بیاورید

یکی از مواردی که در رتبه اعتماد گوگل مهم است، نرخ پرش یا همان Bounce Rate است. گوگل نرخ پرش بالای یک سایت را اینگونه تفسیر می‌کند:

در صورتی که این سایت اطلاعات مفید و قابل اعتمادی ارائه می‌کند، چرا کاربران بلافاصله پس از ورود، آن را ترک می‌کنند؟

با استفاده از ابزار گوگل آنالیتیکس می‌توان آمار نرخ پرش سایت خود را بررسی کرد. باید تلاش کرد که سایت خود را به شکلی توسعه داد  که کاربرانی که به سایت وارد می‌شوند را در آن نگه داشت تا از دیگر صفحات نیز دیدن کنند.

3 . به محتوای سایت خود منابع اضافه کنید

باید سعی شود در انتهای مقالات و نوشته‌های سایت لیستی از منابع معتبری که در نوشته خود از آن‌ها استفاده می‌شود را ارائه داد. این به گوگل نشان خواهد داد که برای نوشتن آن محتوا به خوبی تحقیق شده است و بنابراین قابل اعتماد هستند.

مرحله شماره دو: شبیه برندهای بزرگ رفتار کنید

این خیلی ساده است. سیگنال‌ها و نشانه‌هایی که سایت را به عنوان یک برند به گوگل معرفی می‌کند را باید ساخت.

همواره این نکته را باید به خاطر داشت که گوگل یک ماشین برای رتبه‌دهی سایت‌ها  است. این ماشین هیچ‌وقت نمی‌تواند شبیه به یک انسان با دیدن بطری‌های نوشابه پپسی آن را به عنوان برند تشخیص دهد، بلکه به خاطر سیگنال‌های آنلاینی که از آن دریافت می‌کند، این شرکت را به عنوان یک برند شناسایی کرده است.

برای اینکه شبیه برندهای بزرگ رفتار شود می‌توان کارهای زیر را انجام داد:

1 . نام دامنه/سایت برند شده انتخاب کنید

قبلا تاکید می‌شد از نام های دامنه‌ای استفاده شود که دقیقا با نام شرکت و کسب و کار مطابقت داشته باشد، اما پس از آپدیت (EMD-Exact Match Domain ) گوگل دیگر این‌گونه انتخاب‌ها نمی‌تواند باعث رشد در موتورهای جستجو شود. (در این آپدیت فیلترهایی اعمال شده است که از رتبه‌گیری بهتر سایت‌های ضعیف، صرفا به خاطر اینکه در نام دامنه خود از کلماتی که در موتورهای جستجو، سرچ می‌شوند استفاده کرده‌اند جلوگیری کند.)

به طور مثال برای نام دامنه خود به جای استفاده از نام MostComfortableMaleThongsX.com از ComfyThongs.com. بهتر است استفاده شود.

با استفاده از نام‌های دامنه برند شده، این پیام برای گوگل ارسال می‌شود که من یک برند خاص و منحصر به فرد هستم، نه یک بازنده که با وسواس زیاد روی سئو تلاش دارد برای یک کلمه خاص رتبه بهتر بگیرد.

2 . صفحه درباره ما داشته باشید

هیچ گاه از صفحه درباره ما غفلت نکنید.

برندهای واقعی صفحات درباره مای طولانی و پرحجمی دارند که درباره کمپانی، اهداف و …. خود در آن صحبت می‌کنند. شما نیز یک صفحه درباره ما در سایت خود ایجاد کنید، و درباره خود، داستان شکل گیری، اهداف و سیاست‌ها و هر آنچه به شما مربوط است، در آن صحبت کنید.

3 .در شبکه‌های اجتماعی اکانت داشته باشید و فعالیت کنید

تمام برندهای بزرگ در شبکه‌های اجتماعی فعالیت‌های بسیار زیادی دارند. شبکه‌هایی مثل اینستاگرام، فیسبوک، توئیتر و … از جمله آن‌ها هستند. حتی در صورتی که یک وب‌سایت کوچک است. شبکه‌های اجتماعی خود را باید راه اندازی کرد و در آنها به فعالیت پرداخت.

4 . جستجوی برند در گوگل

مردم نام برندها را در گوگل جستجو می‌کنند. چه این برند دیجی کالا باشد چه اینستاگرام چه نام یک شخص!

5 . متن لینک‌هایی که به سایت اشاره دارد نام برند شما باشد

مردم معمولا به برندها با استفاده از نام آن برند لینک می‌دهند. به طور مثال برند دیجی کالا لینک‌هایی را دریافت می‌کند که «دیجی کالا» به عنوان متن لینک (Anchor Text) نوشته شده است.

مرحله شماره 3: اطلاعات دامنه قابل اعتماد

با انجام دادن مراحل زیر می‌توان اعتماد بیشتری را از طریق اطلاعات دامنه خود به دست آورد:

  • دامنه‌های خود را برای دو سال یا بیشتر به نام خود ثبت کرد: باید سعی کرد دامنه‌های خود را برای دو سال یا بیشتر به نام خود ثبت کرد، این مساله شاید بتواند در سئو سایت کمک کند، پس حتما آن را امتحان کنید.
  • اطلاعات whois دامنه خود را عمومی (public) کنید: هیچ کدام از شرکت‌های بزرگ اطلاعات whois خود را خصوصی (private) نمی‌کنند. علاوه بر این آدرس‌های درست و واقعی را در آن قرار دهید.
  • اطلاعات whois خود را در صفحه تماس با ما قرار دهید: برای اینکه به گوگل نشان دهید که با صداقت رفتار می‌کنید اطلاعات whois و اطلاعات تماس خود (شماره تلفن و … ) را در صفحه تماس با ما قرار دهید. یکی دیگر از سیگنال‌هایی که می‌تواند به گوگل اعلام کند شما یک برند هستید، قرار دادن آدرس در سایت است، گوگل اینگونه برداشت می‌کند که واقعا یک محل کار دارید و شرکت هستید (حتی اگر آدرس خانه خود را در سایت قرار داده باشید)

مرحله 4: لینک‌های مورد اعتماد

باید سعی کرد از سایت‌های معتبر و مورد اعتماد گوگل لینک گرفت، به طور مثال سایت‌هایی با پسوند دامنه .edu یا .gov سایت‌های معتبری هستند که رتبه اعتماد بالایی دارند.

ایده آل این است که مستقیم و بدون واسطه از چنین سایت‌هایی به سایت خود لینک گرفت اما در صورتی که نمی‌توان این کار را انجام داد می‌توان با واسطه از این سایت‌‌ها لینک گرفت. به طور مثال از سایت Harvard.edu لینک بگیریم:

سایت هاروارد -> لینک به سایت A -> از سایت A به سایت خود لینک بگیریم.

البته تعداد این واسطه‌ها می‌تواند بیشتر باشد اما هر چه تعداد واسطه‌ها کمتر باشد تاثیر بیشتری خواهد داشت.

علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به گروه طراحی سایت پالت مراجعه کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

طراحی سایت پالت

طراحی انواع سایت های شخصی، فروشگاهی، خبری ،حرفه ای، شرکتی و ... طراحی انواع لوگو و کارت ویزیت..