، (اخبار رسمی): همانطور که در تعریف وردپرس آمده، وردپرس نرمافزاری تحت وب است که میتوان از آن برای ساختن سرویس وبلاگدهی، وبسایت یا وبلاگی زیبا و قدرتمند استفاده کرد.
قالب ها
وردپرس دارای مزایای زیادی است. اول اینکه کلی قالب وردپرس از جمله قالب های رایگان دارد! یعنی میتوان بعد از نصب وردپرس روی هاست خود، به راحتی یک قالب انتخاب و شروع به کار کرد. البته شاید نیاز باشد برای طراحی سایت حرفهای از افراد متخصص کمک گرفت.
افزونه ها
با افزونه وردپرس میتوان امکانات سایت خود را افزایش داد. برای مثال، اگر یک فرم تماس در سایت لازم باشد، به راحتی با نصب افزونه Contact Form 7، بدون نیاز به دانستن برنامه نویسی و نوشتن یک خط کد میتوان یک فرم عالی داشت.
افزونه کاربردی وردپرس بسیار زیاد هستند.
البته باید توجه داشت که نباید فکر کرد که همه چیز در وردپرس رایگان است. خیلی از افزونه ها و قالب های حرفهای هستند که باید برای آن پول خرج کرد. هرچند در مقایسه با روشهای دیگر طراحی سایت بسیار ناچیز است.
امنیت
وردپرس امنیت بسیار بالایی دارد. یعنی با استفاده از وردپرس بدون این که نگرانی از حفرههای سایت وجود داشته باشد میتوان از آن استفاده کرد. البته در واقع، هسته خود وردپرس مدنظر است نه افزونههای آن! چون افزونهها را برنامهنویسان مختلف در سراسر دنیا مینویسند و ممکن است مشکلاتی داشته باشد. پس هر چه افزونه کمتری نصب شود خیال راحتتری میتوان داشت.
اگر چه برای این مساله هم میتوان با نصب افزونه های امنیتی وردپرس که در مخزن وردپرس وجود دارد درصد زیادی از مشکلات را برطرف کرد.
انعطاف پذیری
نکته بعدی منعطف بودن وردپرس است. یعنی وردپرس طیف وسیعی از نیازها را پوشش میدهد. چه سایت شخصی مدنظر باشد چه فروشگاهی یا شرکتی.
شاید عجیب باشد اما، برندهای بزرگی مثل نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، CNN و eBay از وردپرس استفاده میکنند.
به طور مثال با افزونه های فروشگاهی مانند ووکامرس، به راحتی میتوان یک فروشگاه اینترنتی پر از امکانات، در حد دیجی کالا داشت!
سئوی عالی
از دیگر نکات میتوان به سئوپذیری خوب سایتهای وردپرسی اشاره کرد. یعنی کدهای وردپرس بارها و بارها تست شدهاند و همین باعث میشود تا سایتهایی که با وردپرس ساخته شدهاند در موتورهای جستجو بالاتر قرار گیرند.
و در آخر از دیگر مزایای استفاده از وردپرس میتوان به آپدیت مداوم و رایگان، اوپن سورس بودن، رابط کاربری آسان و فارسی اشاره کرد.
علاقهمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص آموزش وردپرس میتوانند به سایت اکتیو وردپرس به آدرس activewp.ir مراجعه کنند.
### پایان خبر رسمی