، تهران , (اخبار رسمی): به گزارش سرویس فرهنگی سی نیوز، بیست دانشگاه برتر دنیا از جمله دانشگاه پنسیلوانیا، بوستون، کلمبیا، ماساچوست، میسوری و واشنگتن آمریکا، انتشارات الزویر و همچنین انجمن مسلمانان کانادا، خبر نشر کتاب مارکتینگ و برندینگ در موسسات آموزش عالی که توسط دکتر مهاجر در آمازون منتشر شده بود را بازتاب دادند.
این کتاب که در ارتباط با برندسازی و بازاریابی موسسات آموزش عالی و دانشگاه ها می باشد، به زبان انگلیسی و توسط رییس موسسه آموزش عالی ترجمان علوم به رشته تحریر در آمده است.
بازتاب خبر انتشار کتاب محقق ایرانی در ۲۰ دانشگاه برتر دنیا
به گزارش سرویس فرهنگی سی نیوز، بیست دانشگاه برتر دنیا از جمله دانشگاه پنسیلوانیا (University of Pennsylvania)، بوستون (Boston University)، کلمبیا (Columbia University)، ماساچوست (University of Massachusetts Amherst)، میسوری (University of Missouri) و واشنگتن آمریکا (University of Washington)، ناگویا ژاپن (Nagoya University)، دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا (University of British Columbia)، انتشارات معتبر الزویر (ELSEVIER) و همچنین انجمن مسلمانان کانادا (Muslim Association of Canada)، خبر نشر کتاب Marketing and Branding in Higher Education Institute (مارکتینگ و برندینگ در موسسات آموزش عالی) که توسط دکتر سید محمد مهاجر در آمازون منتشر شده بود را بازتاب دادند.
این کتاب که در ارتباط با برندسازی و بازاریابی موسسات آموزش عالی و دانشگاه ها می باشد، به زبان انگلیسی و توسط رییس موسسه آموزش عالی ترجمان علوم به رشته تحریر در آمده است.
دکتر سید محمد مهاجر در مقدمه این کتاب می نویسد:
در دنیای رقابتی امروز که انسان ها در پی کسب جایگاه برتر برای خود و دارایی هایشان هستند، به واقع می توان گفت که افرادی موفق تر هستند که با فراگیری دانش و تجربه در حوزه بازاریابی و برند به یک رقابت تمام عیار می پردازند.
از اشخاص که بگذریم، کشورها، شهرها، اماکن تجاری و تاریخی و مذهبی، شرکت ها، محصولات و خدمات و حتی سازمان های دولتی نیز برای تصاحب جایگاه برتر و سودآوری بیشتر تلاش و رقابت می کنند.
در این بین، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و مدارس تخصصی مثل مدارس کسب و کار (Business Schools) ، مدارس زبان های خارجی (Language Schools) ، مدارس هنر (Art Schools) و... نیز از این امر مستثنی نیستند.
رقابت در فضای دیجیتال و سنتی، همزمان و با یک استراتژی مناسب و ایجاد کمپین های اصولی تبلیغات می تواند یک دانشگاه یا موسسه آموزش عالی را به یک برند تبدیل کند.
از آنجایی که فرآیند Branding همانطور که از نامش پیداست و دارای ing- (حال استمراری) است، این پروسه می بایست مستمر بوده و مداما در حال اجرا باشد.
یکی از ابزارهای مهم در Branding در موسسات آموزش عالی، (CEM (Client Experience Management است که شامل (SEM (Student Experience Management و TEM (Teacher (Experience Management می باشد.
یکی از ابزارهای مهم در Branding در موسسات آموزش عالی، (CEM (Client Experience Management است که شامل (SEM (Student Experience Management و TEM (Teacher (Experience Management می باشد.
ارزش نهادن به مخاطبین اصلی که همان دانشجویان و اساتید هستند و ایجاد یک تجربه متمایز و عالی در محیط آموزشی چه در فضای دیجیتال و چه در فضای سنتی می تواند باعث دریافت بازخورد عالی از این مخاطبین شده و آنها را به سمت لایه های برند که همانا Awareness , Knowledge , Attitude , Engagement, Satisfaction, Loyalty و بالاترین مرتبه یعنی Passion سوق دهد، که همین موضوع باعث ایجاد حس وفاداری و حس تعلق و تبدیل (Trademark (Servicemark یک موسسه آموزش عالی به Lovemark خواهد شد.
اما چگونه می توان این تجربه و حس متمایز را به مخاطبین القا کرد؟
مسلما راه حل های زیادی در این زمینه توصیه شده مثل استفاده از روش های برندسازی حسی ولی نکته مهم اینجاست که چه اشخاصی می توانند این تجربه را ایجاد کنند و بهبود ببخشند؟
مسلما University Staff نقش بسیار کلیدی و موثری در فرآیند ذکر شده دارند.
اما نکته مهم اینجاست که چه کارکنانی می توانند باعث ایجاد این تجربه شوند؟
دکتر مهاجر در ادامه خاطرنشان می کند که پاسخ بسیار ساده اما کلیدی است:
کارکنانی که ابتدا حس خوبی از کار کردن در محیط علمی و آموزشی برای آنها حاصل شده است. پس با پدیده ای مواجه هستیم به نام (SEM (Staff Experience Management
یعنی مدیران و روسای دانشگاه، پیش از پرداختن به Client Experience Management می بایست در پی ایجاد حس رضایت، تعلق و وفادارسازی در محیط آموزشی باشند و باعث رشد برند مجموعه آموزشی خود شوند که مسلما ابزارهای آن Employer Branding و Human Capital Management می باشد.
وی همچنین ادامه می دهد که با ذکر همه کلید واژه های یاد شده که هر کدام مفاهیم عمیقی در بحث BRAND Building و Branding موسسات آموزش عالی است، بحث اصلی خود یعنی بازاریابی و برندینگ در موسسات آموزش عالی را آغاز می کنیم.
علاقه مندان به تهیه این کتاب که توسط آمازون منتشر شده و به صورت نسخه چاپی و الکترونیک در دسترس می باشد، می توانند اطلاعات بیشتر را از طریق لینک زیر به دست آورند:
https://www.amazon.com/dp/B08PJPQSK9
### پایان خبر رسمی