، تهران , (اخبار رسمی): امتحان آیلتس به طور کلی به 4 مهارت تقسیم میشود. مهارتهای Reading ،Listening ،Speaking و Writing یکی از سختترین مهارتها، مهارت Writing است که اکثر زبان آموزان و کسانی که خود را برای امتحان آیلتس آماده میکنند در مورد آن نگرانیهایی دارند.
بخش رایتینگ آزمون آیلتس رو بخوبی تجزیه و تحلیل کنیم، انواع رایتینگها در تسک 1 و تسک 2 را معرفی کنیم و توصیههایی برای بهبود مهارت رایتینگ ارائه دهیم. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
به طور کلی بخش رایتینگ امتحان آیلتس که در حدود 60 دقیقه از زمان امتحان را به خود اختصاص میدهد و آخرین مورد امتحانی در روز آزمون آیلتس است، به دو بخش تقسیم میشود، تسک اول (Task 1) و تسک دوم (Task 2).
تسک 1 امتحان در مقایسه با تسک دوم به مراتب راحتتر است و نمره کمتری دارد. برای پاسخ دادن به سوال مطرح شده در تسک اول حدود 20 دقیقه زمان در اختیار شما قرار میگیرد و در این تسک شما باید با توجه به سوال مطرح شده یک متن 150 کلمه ای بنویسید.
این تسک در آزمون آکادمیک و جنرال کاملا با هم متفاوت است. تسک 1 در امتحان آکادمیک توصیف چارت یا نقشه و یا پروسه خط تولید یک محصول است و در آزمون جنرال نوشتن یک نامه با مضامین مختلفی همچون دعوت، اعتراض، درخواست و غیره. تسک 1 بخش رایتینگ آزمون آیلتس در حدود 1/3 نمره کل این بخش را به خود اختصاص میدهد.
تکمیل تسک دوم در حدود 40 دقیقه زمان احتیاج دارد و شما باید یک متن 250 کلمهای برای این تسک بنویسید.
تسک دو در آزمون آکادمیک و جنرال تقریبا به هم شباهت دارد ولی مهمترین تفاوت آنها موضوعاتی است که در سوالها از آنها استفاده میشود.
در آزمون آکادمیک این مضامین و موضوعات تخصصیتر هستند مثل گرمایش زمین، مهاجرت، مزایا و معایب تحصیل در خارج از کشور و غیره. در آزمون جنرال سوالات بیشتر مربوط به زندگی و مسایل روزمره است.
- Advantage/disadvantage
- Agree/disagree
- Discussion
- Cause and effect
- Problem and solution
- Two-part question
نمرهدهی در آزمون آیلتس
بر اساس استاندارد خاصی انجام میشود که به آنBand descriptor میگویند و در این استاندارد شاخصهای اصلی نمرهدهی بخش رایتینگ آیلتس توضیح داده شده است. این استاندارد برای آزمون رایتینگ از 4 بخش اصلی تشکیل شده است.
- بخش اول که اصطلاحا به آن Task Achievement گفته میشود، نحوه پاسخگویی شما به سوال پرسیده شده را ارزیابی میکند و به آن نمره میدهد.
- بخش دوم در مورد Coherence و Cohesion است که بدنه رایتینگ شما را ارزیابی میکند.
- بخش سوم این استاندارد روی Lexical resource یا همان دایره لغات شما در نوشتن رایتینگ تمرکز دارد.
- و اما بخش آخر این استاندارد به Grammatical range و Accuracy اختصاص دارد.
نکات مهم برای کسب نمره عالی در آزمون رایتینگ آیلتس
- برای کسب نمره ایده آل در رایتینگ آیلتس باید تمرین بسیار زیادی داشته باشید و نمونههای رایتینگ تصحیح شده توسط ممتحنین آزمون آیلتس را مطالعه کنید، نظرات ممتحنین در انتهای رایتینگ را بخوانید تا بهتر و بیشتر با سبک پاسخگویی به سوالات و Cohesion Coherence در هنگام پاسخگویی آشنا شوید و همچنین اشتباهات رایج در هنگام نوشتن رایتینگ را بشناسید و آنها را در رایتینگ خود تکرار نکنید.
- از نوشتن جملات از پیش حفظ شده در رایتینگ خودداری کنید. حفظ کردن جملات ثابت به رایتینگ شما حالت Mechanical میبخشد و ممتحن در هنگام خواندن رایتینگ شما متوجه این جملات حفظ شده که به رایتینگ شما چسبیده شدهاند، میشود و همین موضوع باعث میشود تا شما در این بخش به نمره دلخواه خود دست نیابید. برای نوشتن رایتینگ در آزمون آیلتس Sample بخوانید.
- به یاد داشته باشید که آزمون رایتینگ در طی سالیان گذشته تغییرات زیادی کرده است و همچنین نوع نمرهدهی نیز دستخوش تغییرات زیادی شده است. برای گرفتن نمره 7 به بالا در رایتینگ آیلتس حتما بیش از 250 کلمه در تسک 2 بنویسید و ایدههایتان را خوب بسط دهید و از آنها حمایت کنید.
- از اضافه کردن جملاتی که هیچ ارتباطی به موضوع سوال ندارد بشدت خودداری کنید. این نوع جملات حتی اگر ساختار گرامری و یا دایره لغت قوی ای داشته باشند نظم رایتینگ شما را به هم خواهند زد و قطعا در بخش Task Achievement , Cohesion, Coherence نمره از دست خواهید داد.
- روی دستخط خود کار کنید تا بتوانید سریع و تمیز بنویسید.
- استفاده از Punctuation را تمرین کنید.
- ازنوشتن نترسید و حتما خودتان نوشته هایتان را Proof read کنید تا بتوانید مشکلات گرامری را رفع کنید و از دایره لغت بهتری استفاده کنید.
### پایان خبر رسمی