اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140005175367416967

آشنایی با انواع موتور آسانسور

کد: 140005175367416967

https://bit.ly/3iEQKkt

، تهران , (اخبار رسمی): انواع موتور آسانسور، یکی از مهم ترین بخش هایی که در هر وسیله مکانیکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است موتور است.

آشنایی با انواع موتور آسانسور
آشنایی با انواع موتور آسانسور

در آسانسور هم موتور یک جزء کاربردی و اصلی است که نقش جابجایی کابین آسانسور را بر عهده دارد. امروزه هر ساختمانی که ساخته می شود در درجه ی اول رفاه ساکنان ساختمان در نظر گرفته می شود و سعی می کنند در درجه اول به فکر راه اندازی سیستم آسانسور برای ساختمان باشند که دسته بندی آسانسورها بر اساس موتور آن ها می باشد. در متن زیر می خواهیم به انواع موتور آسانسور بپردازیم. با توجه به نوع آسانسور موتورهای مختلفی وجود دارند که جداگانه در مورد هر کدام توضیحات مختصری می دهیم.

جابجایی کابین آسانسور

برای جابجایی کابین آسانسور نیاز به نیروی محرکه است که این نیرو باید توسط موتور آسانسور تامین می شود. هر کدام از موتور عملکرد متفاوتی دارند و هر کدام به شیوه ی خاصی این نیرو را تامین می کنند.

برخی از موتورها خود به تنهایی نیروی جابجایی کابین را تامین می کنند و برخی دیگر با کمک قطعات جانبی این نیرو را تامین می کنند.

انواع موتور آسانسور شامل موتور کششی گیربکس دار یک سرعته و موتور کششی دو سرعته، موتور کششی بدون گیربکس یا گیربکس، موتور آسانسور هیدرولیک مغروق در روغن، موتور هیدرولیک خشک، موتور پنوماتیک می باشد که با کارایی های متفاوتی همراه هستند.

موتور آسانسور کششی

اگر بخواهیم یکی از پرکاربردترین موتور آسانسور در جهان را معرفی کنیم آسانسورهای کششی قطعا در رده ی اول پر تقاضاترین آسانسورها هستند که بر طبق ماشین آتوود ساخته می شوند.

عملکرد این موتورها به گونه ای است که تمام مسئولیت حمل کابین بر عهده ی موتور نیست و بخشی از نیروی جابه جایی توسط کادر وزنه تامین می شود و این موضوع سبب می شود که به موتور با قدرت کمتری نیاز داشته باشند.

موتور آسانسور کششی به دو دسته موتور گیربکس و موتور گیرلس تقسیم بندی می شوند.

موتور گیربکس

این مدل در دو نوع تک سرعته و دو سرعته وجود دارند. در نوع تک سرعته یک سرعت برای آسانسور وجود دارد و سرعت ثابت و غیر قابل تغییری دارد و وقتی کابین آسانسور به طبقه مورد نظر نزدیک شود سرعت کم می شود و زمانی که به تراز طبقه مورد نظر رسید متوقف می شود.

در موتور کششی دو سرعته همانطور که از نامش پیدا آسانسور دو سرعت دارد که شروع حرکت آسانسور با دور تند و بعد از آن سی متر مانده به توقف سرعت آن آرامتر می شود.

شتاب اولیه ممکن است با ضرباتی همراه باشد که برای کاهش این ضربات و شتاب منفی از چرخ فلزی بزرگی به نام فلایویل استفاده می شود که بر روی موتور تعبیه می شود و حرکت موتور را نرم تر و روان تر می کند.

ممکن است فلایویل برخی از تکان های آسانسور را بگیرد اما بزرگترین معایبی که گیربکس دو سرعته دارد توان ها و استپ های ناگهانی است که به مرور زمان باعث خراب شدن قطعات آسانسور می شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید