، تهران , (اخبار رسمی): سقف کاذب پوششی غیرباربری است که بعد از سقف سازه ای اجرا می گردد. نقش این سازه به عنوان یک عنصر معماری پوششی برای تاسیسات زیر سقف اصلی و آکوستیک نمودن فضا می باشد. هم چنین جهت ایجاد حجم های دکوراتیو، جلوگیری از رطوبت و اتلاف دما، ایجاد بستر نورپردازی مدرن متناسب با فضا و غیره نیز هست.
سقف کاذب علاوه بر مزایا جهت زیبایی و طراحی دکوراسیون فضای داخلی نیز به کار می رود. شرکت آکس طرح و ساخت نماینده پخش، فروش و اجرای محصولات شرکت کی پلاس (کناف ایران) در خدمت شما مشتریان گرامی می باشد.
سقف کاذب پوششی غیرباربری است که بعد از سقف سازه ای اجرا می گردد. نقش این سازه به عنوان یک عنصر معماری پوششی برای تاسیسات زیر سقف اصلی و آکوستیک نمودن فضا می باشد. هم چنین جهت ایجاد حجم های دکوراتیو، جلوگیری از رطوبت و اتلاف دما، ایجاد بستر نورپردازی مدرن متناسب با فضا و … نیز هست.
از جمله مواردی که در انتخاب این سازه برای فضاهای مسکونی، تجاری، اداری و … از اهمیت ویژه ای برخوردار است می توان به سبک بودن، دسترسی آسان به تاسیسات پشت سقف کاذب در صورت بروز اشکال تاسیساتی، عدم آسیب به ساکنین فضا در زمان وقوع حادثه اعم از زلزله، سیل و آتش سوزی و همچنین توجه به جذابیت های معماری این عنصر ساختمانی نظیر تنوع بافت و رنگ، قابلیت انعطاف پذیری در اجرا و …. اشاره کرد.
سقف کاذب یکی از شاخه های رشته معماری است که برای پوشش سقف اصلی به کار می رود و در مدت زمان کمی جای خود را در صنعت ساختمان پیدا کرد. این سازه میتواند بهصورت گچی، چوبی، فلزات رنگین، پیویسی، شیشهای، آهنی، ورقهای فلزی روکشدار، آلومینیومی، کامپوزیت و غیره نصب شود که در هر صورت قابلیت اجرا بهصورت واحد و یا با هم را داراست. حضور این سقف در ساختمان، دغدغهٔ پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف را از بین میبرد و این، یکی از ویژگیهای این رشتهٔ ساختمانی نیز هست.
نصب و اجرای سقف کاذب
سقف کاذب به سقف اصلی و دیوارهای اطراف متصل می گردد و سازه اصلی بار آن را تحمل می کند. این سازه برای عایق نمودن سقف در برابر صدا و حرارت، اجرای نورپردازی های دکوراتیو و پوشش سیم های تاسیسات کاربرد دارد. در اکثر خانه های امروزی می توان نمونه های مختلف آن را مشاهده کرد. این سقف ارتفاع اتاق را کاهش می دهد، به همین منظور برای جلوگیری از ایجاد فضایی محدود و تنگ آن را لزوما دیوار به دیوار اجرا نمی کنند.
امروزه با خلق ایده های جدید، طرح های متنوعی برای این سقف ارائه می شود که می توان با توجه به سلیقه و دکوراسیون مورد نظر آن ها را انتخاب نمود. با استفاده از این نوع سقف ها می توان تغییری اساسی در دکوراسیون داخلی به وجود آورد. این سقف ها با طراحی های منحصر بفرد و جذاب دکوراسیون را زیباتر نشان می دهند و جلوه ای متفاوت به آن می بخشند. از قابلیت های ویژه سقف های کاذب این است که می توان در آن نورپردازی انجام داد و فضایی دکوراتیو و دلنشین به نمایش گذاشت.
انواع سقف کاذب: سقف های کاذب انواع مختلفی دارند که از محبوب ترین و پرکاربردترین آن ها می توان به سقف فلزی، سقف کناف، سقف کشسان، سقف پی وی سی و سقف شبکه اشاره نمود. در ادمه تصویر 10 مدل از جدیدتریت طراحی سقف کاذب را مشاهده می نمایید.
ویژگی ها و مزایای سقف کاذب:
سقف کاذب قابلیت جا به جایی دارد و هزینه اجرای آن در مقایسه با تعمیر و بازسازی سقف اصلی ارزان تر خواهد بود.
این سقف نقش بسیاری در جذب صدا دارد بنابراین از انتقال سر و صدا بین طبقات جلوگیری می کند.
تعمیر سازه کاذب آسان است.
این سقف لوله ها و سیم کشی های رد شده در سقف اصلی را پوشش می دهد.
اجرای سازه کاذب نقش بسزایی در بهینه سازی مصرف انرژی دارد؛ زیرا از هدر رفت انرژی گرمایشی و سرمایشی جلوگیری می کند.
با استفاده از سازه کاذب می توان نورپردازی های بسیار زیبا در فضای مورد نظر اجرا نمود.
اگر سازه کاذب درست اجرا شود، می تواند مصرف سوخت در ساختمان را به حداقل برساند.
نصب عایق های حرارتی و اجرای سازه کاذب بدون هیچ نوع درز می تواند انتقال حرارت را کاهش دهد.
### پایان خبر رسمی