اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140101245814518605

درمان افسردگی با نوروتراپی (آیا واقعا تاثیر دارد؟)

کد: 140101245814518605

https://bit.ly/3rmBP2r

، (اخبار رسمی): ما در این مقاله درمان افسردگی با نوروتراپی را به صورت جامع بررسی کرده و به مورد مهمی که شاید سوال خیلی از بیماران باشد، پاسخ خواهیم داد و آن سوال مهم این است که آیا واقعا نوروتراپی برای درمان افسردگی مفید است؟

درمان افسردگی با نوروتراپی (آیا واقعا تاثیر دارد؟)
درمان افسردگی با نوروتراپی (آیا واقعا تاثیر دارد؟)
درمان افسردگی با نوروتراپی (آیا واقعا تاثیر دارد؟)
درمان افسردگی با نوروتراپی (آیا واقعا تاثیر دارد؟)
درمان افسردگی با نوروتراپی (آیا واقعا تاثیر دارد؟)
درمان افسردگی با نوروتراپی (آیا واقعا تاثیر دارد؟)

با وجود اینکه افسردگی بیماری جدیدی نیست، یافتن درمان مناسب همچنان می تواند چالش برانگیز باشد.

برای مشاهده اطلاعات بهترین مراکز نوروفیدبک در تهران اینجا کلیک کنید.

 اکثر پزشکان، روش‌هایی مانند مدیتیشن، دارو درمانی یا گفتار درمانی را توصیه می کنند. همه این‌ها می‌توانند تأثیر داشته باشند، اما این روش‌ها یا عارضه دارند و یا نیاز به زمان طولانی خواهند داشت.

با این حال، عصب‌شناسی به کشف درمان‌های جدیدی ادامه می‌دهد که سریع‌تر و بدون عوارض جانبی عمل می‌کنند. نوروفیدبک یکی از این درمان‌ها است که کاملا بدون دارو و عوارض می باشد.

نوروفیدبک چیست؟ نورو + فیدبک. نورو به شبکه اعصاب و اطلاعات عصبی اطلاق می شود و فیدبک هم همان بازخورد است. بنابراین نوروفیدبک به معنای بازخورد عصبی می باشد.

به نوعی می توان گفت نوروفیدبک، آموزش مغز است. در این روش حس‌گرهایی به مغز بیمار وصل می شود و عملکرد مغز با این حس‌گرها بررسی می گردد و با استفاده از تصاویری که به بیمار نمایش داده می شود، سعی می شود مغز را طوری تمرین داد که عملکردهای مثتبی ارائه دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله نوروفیدبک چیست را مطالعه کنید.

در درمان نوروفیدبک، وضعیت روانی فیزیولوژیکی فرد توسط حسگرهای ویژه ای که ضربان قلب، تنفس، فشار خون یا فعالیت مغز را اندازه‌گیری می‌کند، ثبت می‌شود. با دریافت این اطلاعات، بیمار می تواند ضربان قلب، ضربان تنفس، فشار خون یا فعالیت مغز خود را تغییر دهد.

به عنوان مثال، یک دستگاه بیوفیدبک می تواند نشان دهد که ضربان قلب شما روی عدد 100 می باشد. سپس می توانید به مدت 10-15 دقیقه نفس عمیق بکشید و ضربان قلب شما به تدریج به 80 الی 90 کاهش می یابد.

اگر این تمرین را دو بار در روز به مدت دو ماه انجام دهید، ضربان قلب پایه شما آرام تر می شود. حتی زمانی که سعی نمی‌کنید روی تنفس آهسته تمرکز کنید. چنین درمانی می تواند به مرور زمان فشار خون شما را بهبود بخشد و خطر حملات قلبی و سکته را کاهش دهد.

نوروتراپی چگونه به درمان افسردگی کمک می کند؟ مغز به طور طبیعی می خواهد در یک موقعیت خنثی بماند. این حالت متعادل به ما کمک می کند تا افکار و احساسات خود را مدیریت کنیم.

همه ما منفی‌گرایی را تجربه کرده ایم، اما ماندن در این الگوهای فکری ما را نامتعادل نگه می‌دارد. هر چه بیشتر در آنها بمانیم، رسیدن دوباره به آن حالت متعادل سخت تر می شود.

حالت هایی مانند افسردگی بر نحوه تفکر و انتخاب ما تأثیر می گذارد. افسردگی یک اثر موج دار ایجاد می کند. تفکر ما بر انتخاب‌های ما تأثیر می‌گذارد و این انتخاب‌ها بر تفکر ما تأثیر می‌گذارند. این الگوها ما را در چرخه های فکری منفی به دام می اندازند.

نوروفیدبک یک راه ساده و بدون دارو برای شکستن این چرخه است. این روش به مغز اجازه می دهد تا به حالت متعادل برگردد.

پزشک شما می‌تواند با استفاده از نوروفیدبک، مغزتان را طوری تمرین و آموزش دهد تا فعال‌تر شود. این اقدامات الگوهای تفکر مثبت بیشتری ایجاد می کنند. همچنین آموزش دادن، احتمال بازگشت بیماری را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

نوروتراپی در درمان افسردگی چقدر موثر است؟ یک مطالعه در سال 2019 از نوروفیدبک برای درمان افرادی که از افسردگی مقاوم به درمان (TRD) رنج می برند، استفاده کرد. پس از دوازده هفته، آنها دریافتند که نرخ بهبودی بیماران 58.3 درصد است. بنابراین نوروفیدبک نه تنها به کاهش علائم کمک کرد، بلکه به بهبود بیماران نیز منجر شد.

در یک مورد مطالعاتی دیگر، یک فرد افسرده که سال ها از این بیماری رنج می برد مورد آزمایش قرار گرفت. او روش‌های مختلف درمان اعم از دارو، رژیم غذایی، هیپنوتیزم درمانی، صحبت درمانی و ورزش را امتحان کرده بود.

اما بعد از استفاده از روش درمانی نوروفیدبک، و تنها بعد از 8 جلسه، توانست به طور چشمگیری بهبود یابد.

مطالعات دیگری نیز به صورت گسترده بر روی درمان افسردگی با نوروتراپی انجام شده است که نتایج آن ها مثبت بوده است. کارآزمایی‌های بالینی نشان می‌دهند که نوروتراپی یک روش کاملا اثر گذار در بهبود بیماران افسرده می باشد. به‌ویژه در مواردی که سایر درمان‌ها ناکارآمد هستند.

چرا نوروتراپی یکی از بهترین گزینه ها برای درمان افسردگی است؟ نوروفیدبک یک روش درمانی بدون دارو و درد است. این بدان معناست که با سایر داروهایی که ممکن است مصرف کنید هیچ تضادی نخواهد داشت. نوروتراپی یک فرآیند غیر تهاجمی محسوب می شود که یک روش طبیعی برای درمان افسردگی است.

به یاد داشته باشید، تغییر امواج مغزی شما، شخصیت شما را تغییر نمی دهد. محتوای افکار شما را تغییر نمی دهد. نوروفیدبک برای بهبود فعالیت در بخش های سمت راست مغز عمل می کند.

این روش کاملا امن بوده و بسیار متفاوت از روش درمان دارویی است که ساختار شیمیایی مغز شما را تغییر می دهد.

داروهای تجویزی، اگرچه گاهی اوقات مفید هستند، اما می توانند عوارض جانبی ناخوشایندی نیز ایجاد کنند. نوروفیدبک عوارض جانبی ندارد و آن را به انتخاب بهتر و سالم تری تبدیل می کند.

پیشنهاد ما برای بیمارانی که از افسردگی رنج می برند روش هایی مانند گفتار درمانی و مشاوره می توانند به شما در شناسایی الگوهای افکار منفی کمک کنند. با این حال، برای مقابله با آنها و بهبود مجدد مسیرهای عصبی خود، به تلاش زیادی نیاز دارید.

نوروفیدبک با کارکردن با عملکردهای طبیعی مغز، می تواند این کار را به طور موثرتری انجام دهد. همچنین بیشترین پتانسیل را برای تغییر دائمی دارد زیرا مغز یاد می گیرد که از طریق آموزش خود را ترمیم کند.

اگر شما هم دچار نوسانات خلقی ناخواسته، مشکلات خواب، مشکلات مدیریت خشم، انگیزه یا عزت نفس ضعیف شده اید، حتما نوروتراپی می تواند برای تان مفید باشد.

مرکز نوروفیدبک مغز من آماده است تا با پیشرفته‌ترین و بروزترین دستگاه‌های نوروتراپی و زیر نظر متخصص مغز و اعصاب، خدمات نوینِ درمانی را به شما ارائه نماید.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید:  ۰۲۱-۴۴۴۷۷۴۶۷ – ۰۹۳۸۳۱۱۷۷۱

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

بهداشت و درمان | سلامت و زیبایی