اطلاعات تماس
  • 099009*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140104056157319050

چگونه استخدام شویم

کد: 140104056157319050

https://bit.ly/3OqN1Eu

، (اخبار رسمی): سوالی که اکثرا کارجویان هنگام بدو ورود به بازار کار از خود می پرسند این است که چگونه استخدام شویم؟ چه کاری باید انجام دهیم تا سریع استخدام شویم؟

چگونه استخدام شویم
چگونه استخدام شویم؟

مگر من چه چیزی برای استخدام شدن کم داشتم؟؟؟؟

چگونه استخدام شویم

سوالی که اکثرا کارجویان هنگام بدو ورود به بازار کار از خود می‌پرسند این است که چگونه استخدام شویم ؟ چه کاری باید انجام دهیم تا سریع استخدام شویم؟

ما در این مقاله جهت پاسخ دهی به دغدغه چگونه استخدام شویم کارجویان می‌پردازیم.

شاید برای هر کدام از ما اتفاق افتاده باشد که به دنبال شغلی مناسب باشیم و بعد از جستجو شغل مورد نظر با وجود کلی اگهی شغلی و مصاحبه با کارفرمایات نتواسته ایم استخدام شویم.

اینجاست که کلی سوال بی جواب به ذهنمان می‌رسد ،می‌گوییم چرا؟

مگر من چه چیزی برای استخدام شدن کم داشتم؟ چه کاری باید انجام دهم تا استخدام شوم؟ در ادامه این مقاله به این پاسخ سوال‌های بی جواب شما خواهیم پرداخت.

شاید شما هم جزء افرادی باشید که در بحث چگونه استخدام شویم اولین چیزی که به ذهنتان برسد این است که برای استخدام شدن نیازمند پارتی دارید و یا حتما افراد موفق در سازمانها به جاهایی وصل هستند و حتی شاید بگویید که من شانس ندارم.

ولی در حقیقیت این طور نیست، این خود افراد هستند که جایگاه خودشان را در جامعه تعیین می‌کنند یعنی اینکه در چه شغلی داشته باشم و در کدام سازمان مشغول به کار شوم و اینکه کجا و چگونه استخدام شوم این موارد فقط و فقط به شما بستگی دارد.

البته در نظر داشته باشید که اگر سوال شما در رابطه با چگونه استخدام شویم در سازمانهای دولتی یا نیمه دولتی باشد این گفته‌ها برای شما صدق نمی‌کنند، ولی برای کار در شرکت‌ها و بنگاه‌های خصوصی تمامی موارد مطرح شده صادق خواهد بود.

نکات کلیدی  چگونه استخدام شویم

۱. داشتن برنامه‌ای مشخص در کار و زندگی:

اولین دیدگاه مثبت مصاحبه گر از کارجو این است که فرد بداند که چرا در جلسه استخدام شرکت کرده و چه برنامه ای برای آینده خود دارد؟

به احتمال خیلی زیاد فردی که نداند چه هدفی دارد و چگونه باید برنامه ریزی کند تا به اهدافش برسد توسط مصاحبه‌گر حرفه‌ای مشخص می‌گردد و شانس قبولی وی در قبولی مصاحبه پایین می‌آید.

برای مثال فردی را در نظر بگیرید که به دنبال کار دفتری باشد، این فرد نباید به آگهی‌های نامرتبط مانند سئو و یا طراح و… رزومه ارسال کند چرا که این شغل در راستای هدف‌های او قرار ندارد.

نوشتن برنامه شخصی کمک بسازیی به افراد می‌کند. شاید از خود بپرسید منظور از این برنامه شخصی چیست؟

جواب این سوال این است که با دانش مهارت و توانمندی‌هایی که الان دارید کجا ایستاده‌اید و در چند سال آینده میخواهید به کجا برسید؛ برای رسیدن به هدف و جایگاه مد نظر خود به چه مهارت‌ها و دانشی نیاز دارید.

۲. داشتن اشتیاق و انرژی برای کار

یکی از مشکلاتی که مدیران سازمان‌ها به آن اشاره می‌کنند کمتر شدن اشتیاق و انرژی جوان‌ها نسبت به گذشته است. برای جذب نیروی جدید، از نظر مصاحبه گر هیچ چیزی به اندازه انرژی و اشتیاق متقاضی برای کار جذابیت ندارد.

برای این کار مصاحبه گر یک تمرینی رو برای متقاضیان مطرح می‌کند تا ببیند که کدام یک از متقاضیان مشتاق انجام دادن تمرین و ثابت کردن خودش به سازمان هستند.

۳. داشتن مهارت‌های عمومی

یک تعداد مهارت‌های عمومی هستند که داشتن این مهارت‌ها به کارجویان کمک می‌کند که به سادگی مشکل چگونه استخدام شویم را حل کنند و  وارد بازار کار شوند و می‌توان گفت که بخشی از آموزش استخدام محسوب می‌شوند.

برای مثال اگر به دنبال سریع ترین روش برای چگونه استخدام شویم هستید، رعایت نکات زیر ضروری است:

  • تسلط به زبان فارسی
  • تایپ فارسی و انگلیسی
  • تسلط به نرم افزارهای کاربردی عمومی
  • تسلط به زبان انگلیسی

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • 099009*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

کار و استخدام