، (اخبار رسمی): مدیر بودن، لزوما به معنای داشتن اطلاعات نیست. آنچه که یک مدیر را متمایز میکند، نحوه برخورد او با مشکلات و مهارت مدیریت آنهاست. در این کارگاه، با حضور مدیرانعامل و اعضای هیئتمدیره ، کاربردیترین راهکارها به شما پیشنهاد میگردد.
در این کارگاه، با حضور مدیرانعامل و اعضای هیدت مدیره به بررسی یک نمونهی واقعی از مشکلات سازمان شما پرداخته؛ و پس از طرح مساله و شناسایی آسیب، تدوین ساختار و برنامهی سازمانی ارائه میشود.
هفت عادت موثر مدیران موفق چیست؟
چرا در سازمانها با وجود مدیران موفق و استراتژیهای مناسب اثربخشی لازم وجود ندارد؟
آیا میدانید یک از مهمترین مشکلاتی که سازمانها با آن مواجه میشوند، به دلیل تعدد فعالیتهای مدیران و مشغلهی کاری آنهاست؟
تصور کنید در یک روز آفتابی، در یک کشتی اقیانوسپیما هستید که تمام هفتهی گذشته را در سونامی و طوفانهای سهمگین بوده است؛ از کاپیتان تا خدمه و همهی مسافران با خیالی آسوده در حال انجام امور فنی روزمره و یا استراحت هستند. مسلما شما با حرکت کشتی بر روی آبهای آرام، حس آرامش لذتیخشی را تجربه میکنید. با نزدیک شدن به ساعات میانی روز، همهی مسافران به طبقهی دهم میروند تا ناهار را صرف کنند. ناگهان کشتی دچار تکانه میشود. این تکانهها به صورت دورهای تکرار میشوند. اما همه، با تصور اینکه طوفان موجب چنین اتفاقی شده است، آن را نادیده میگیرند. کاپیتان کشتی همه موارد را بررسی میکند و هیچ نشانهای از نقص فنی یا چراغ خطر در هیچیک از تجهیزات پیدا نمیکند. در چنین شرایطی به نظر شما بهترین تصمیم چه میتواند باشد؟
مدیر بودن لزوما به معنای داشتن اطلاعات نیست. آنچه که یک مدیر را متمایز میکند، نحوه برخورد او با مشکلات و مهارت مدیریت آنهاست. برگزاری جلسات درون و برون سازمانی، اتخاذ تصمیمهای مدیریتی مهم، رسیدگی به امور اداری کارکنان و بسیاری کارهای روزمره دیگر، عموما موجب میشود که مدیران از سازمان خود فاصله بگیرند. این فاصله اگر زیاد شود موجب از بین رفتن اثربخشی سازمان خواهد شد. سوالهایی که معمولا در مواجه با مشکلات سازمانها پیش میآید:
آیا صرف تخصیص منابع لازم، برای پیشبرد اهداف سازمان کافیست؟
چگونه میتوان به صورت منظم به بازنگری و نظارت بر پیشبرد اهداف پرداخت؟
«گروه مهندسین مشاور رسا» از آسیبشناسی تا ارائهی راهکار همراه مدیران خواهد بود.
در«کارگاه آموزشی هفت فرمان آقای مدیرعامل»، به صورت فشرده و در طول 6 ساعت مطالب ذیل مطرح میشود:
- تحلیل مناسب و اثربخش آسیبهای موجود سازمان
بررسی و تحلیل شرایط و شناخت نقاط ضعف سازمان
- تدوین برنامه کلان برای شرکت و هدفگذاری آن
تهیهی اهداف کلان با نگاهی به چشمانداز و ماموریت سازمان به هماهنگی و پیشبرد اهداف سازمان کمک میکند.
- تدوین ساختار سازمانی موثر
ساختار هماهنگ با سازمان برای دستیابی به اهداف پیشنهاد میشود.
- مدیریت تفویض اختیار
تقسیم وظایف مدیران منجر به انجام و پیگیری بهتر امور میشود.
- ارزیابی موثر عملکرد مدیران
با ارزیابی ویژگیهای فردی، مهارتهای انسانی، ادراکی و فنی مدیران به شناخت افراد کمک میکند.
- شناسایی و مدیریت موثر برنامههای بهبود
به بررسی، تدوین و هدایت عملکرد کارکنان پرداخته و منجر به بهبود تاثیر برنامهها میگردد.
- شناسایی و انتخاب مناسب مدیران
بررسی شرایط افراد و هماهنگی با جایگاه مربوطه به تناسب مسئولیتهای تعریف شده.
آنچه متمایزکنندهی این کارگاه از سایر کارگاهاست، روش متفاوت ارائهی راهکار است. در این کارگاه، با حضور مدیرانعامل و اعضای هیدت مدیره به بررسی یک نمونهی واقعی از مشکلات سازمان شما پرداخته؛ و پس از طرح مساله و شناسایی آسیب، تدوین ساختار و برنامهی سازمانی ارائه میگردد.
حال میتوانیم به مثال کشتی بازگردیم. کاپیتان به پشتوانهی تجربه و مهارت خود، در بازدیدی که همراه تیمفنی از تاسیسات دارد، متوجه میشود که یکی از مخازن دچار نشتی شده، ولی چون هنوز سوخت آن تمام نشده، هیچ آلارمی نداشته است. ابزارآلات لازم برای برطرفکردن نقص مخزن در کشتی نیست. به همین دلیل با انجام هماهنگیهای لازم، به نزدیکترین ساحل رفته و با صرف چند روز، به ترمیم مخزن میپردازد و هرچند با تاخیر، اما بار خود را مطمئن و سالم به مقصد میرساند. زمانبندی و تصمیمگیری به موقع کاپیتان منجر به تشخیص بحران و مدیریت به موقع آن شد. این مثال نمونهی سادهای از یک مشکل در سازمان بود که در آن به شرح چگونگی روند آسیبشناسی و ارائهی راهکار در کشتی؛ به عنوان نمونهی مشابه یک سازمان پرداخته شد.
اگر با وجود تخصیص نیرو و منابع کافی، اثربخشی لازم در سازمان شما وجود ندارد، هفت فرمان آقای مدیرعامل را به دست بگیرید؛ و با خیال آسوده، به اهداف و چشماندازهای خود بیاندیشید. تجربه نشان داده است: «به عمل کاربرآید به سخندانی نیست»
### پایان خبر رسمی