، تهران , (اخبار رسمی): بهترین روشهای مهاجرت به کانادا: 1) مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت یا owner operator: این برنامه مهاجرتی کانادا در خصوص افرادی است که میخواهند بیزینسی را در کانادا راه اندازی کرده یا خریداری کنند.
یکی از زیر شاخههای اصلی ثبت شرکت در کانادا، انتقال درون شرکتی یا Intra Company Transfer است. به این معنا که شعبهای از بیزینس خود را می توانید در کانادا تاسیس کرده و ویزای کار دریافت کنید.
مراحل مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ثبت شرکت یا owner operator
مرحله اول: باید شرایط شما توسط موسسه ارزیابی شود.
مرحله دوم: جمع آوری مدارک و برگذاری جلسات توجیهی.
مرحله سوم: تحقیق بازار مربوط به کانادا برای راه اندازی بیزینس.
مرحله چهارم: تهیه بیزینس پلن باتوجه به مشخصات متقاضی و شهر انتخابی کانادا.
مرحله پنجم: ثبت در اداره مهاجرت کانادا با نامه دفاعی وکیل مهاجرت.
مرحله ششم: تاییدیه اداره کار برای دریافت ویزای کار متقاضی ( LMIA مثبت).
مرحله هفتم: دریافت ویزای کار کانادا.
حسن این برنامه مهاجرتی کانادا این است که مانند برنامه های کارآفرینی استانی به حجم سرمایه خاصی نیاز ندارد بسته به نوع بیزینس بسیار متفاوت است، الزامی برای ارائه مدرک زبان ندارید و کل برنامه می تواند در کمتر از یک سال انجام شود و ...
2) انتقال درون شرکتی یا ICT
یکی از زیر شاخههای اصلی ثبت شرکت در کانادا، انتقال درون شرکتی یا Intra Company Transfer است.
به این معنا که شعبه ای از بیزینس خود را می توانید در کانادا تاسیس کرده و ویزای کار دریافت کنید. این روش به سرمایه کمتری نسبت به برنامه کارآفرینی نیاز دارد و مدت زمان بررسی آن کمتر است.
3) مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ ویزا
در این روش مهاجرتی کانادا، باید یک ایده یا بیزینس پلن نوین برای کسب درآمد به کانادا نشان دهید که بتواند در کانادا پول ساز باشد. این ایده استارتاپی باید مورد تایید یکی از مراکز رشد بیزینس مورد تایید کانادا قرار گیرد تا بتوانید برای اقامت کانادا درخواست دهید. در این روش مهاجرتی شما با داشتن اقامت دائم به کانادا می روید و همچنین حداکثر 5 خانواده میتوانند از این طریق به کانادا مهاجرت کنند.
4) مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری یا کارآفرینی:
در روش مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، شما و خانوادهتان با سرمایه گذاری اموالتان در کانادا بدون نیاز به مدرک تحصیلی خاصی اقامت دائم را بدست می آوردید که فعلا برای سرمایه گذاری فقط میتوان از طریق کبک کانادا اقدام کرد. البته برای مهاجرت از طرق مشابه این روش می توانید از گزینه های کار آفرینی فدرال و استانی، استارتاپ ویزا، owner operator و خود اشتغالی برای مهاجرت به کانادا استفاده کنید.
5) مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری:
این سیستم سریعترین و ارزان ترین راه مهاجرت به کانادا محسوب میشود، اما به هیچ عنوان کسب امتیازات لازمه در آن آسان نیست. معمولا در این سیستم امتیاز بندی، اگر جاب آفر از کانادا ندارید یا تجربه کار کانادایی ندارید، باید تحصیلات شما فوق لیسانس به بالا باشد. نمره آیتلس 7.5 به بالا داشته باشید سن شما بین 19 تا 29 سال باشد و حواقل 3 سال سابقه کار قابل اثبات داشته باشید.
6) مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی:
هر استان از کشور کانادا به جز استان کبک که سیستم مهاجرتی متفاوتی دارد، بنا به نیازمندی های خود شرایط ویژه ای برای پذیرش مهاجران خود را دارد. برای شرکت در این برنامه های مهاجرتی که البته جزو سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا هم هست، بهتر است از طریق همان اکسپرس اینتری اقدام کنید.
7) مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیب
افرادی که اقامت دائم کانادا دارند یا شهروند کانادایی هستند، از طریق اسپانسرشیپ میتوانند والدین خود یا همسر خود را اسپانسر کنند که آنها همه بتوانند به کانادا مهاجرت کنند.
8) مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
26 دانشگاه این کشور در بالاترین رتبه بندی علمی دانشگاه های جهان قرار دارند لذا مهاجرت به کانادا برای تحصیل یکی از مطلوب ترین شریط تحصیلی در دنیا به شما می رود. اگر متمایل به کسب اقامت دائم در کانادا باشید پس از دوران تحصیل می توانید در خواست مهاجرت به کانادا را از روش کار و یا سرمایه گذاری یا در برخی استان ها و رشته های خاص بدون سابقه کار مطرح کنید.
9) مهاجرت به کانادا از طریق روش خود اشتغالی:
روش مهاجرتی خود اشتغالی کانادا برای ورزشکاران و هنرمندان ارائه می گردد و کسانی که به نوعی بیزینس مرتبط با این دو حیطه را دارند. در این روش نیازی به سرمایه آنچنانی نیست، حتی به مدرک زبان قوی ای نیازی ندارید و ملزم به ایجاد شغل برای دیگران نیستید. البته باید دقت داشته باشید، سخت گیری بسیاری در این حیطه از سوی افسران ویزای کانادا حکم فرماست.
10) مهاجرت به کانادا از طریق جاب آفر یا پیشنهاد شغلی:
اگر در کانادا کارفرمایی که شرایط لازم را برای استخدام یک فرد خارجی را داشته باشد به شما جاب آفر یا پیشنهاد کاری دهد و به زبان ساده به اداره مهاجرت کانادا اثبات کند که به وجود شما نیاز دارد و شخصی را در کانادا مانند شما پیدا نکرده است آن وقت میتوانید با داشتن جاب آفر و LMIA معتبر درخواست مهاجرت به کانادا داشته باشید.
هزینه انواع روش های مهاجرت به canada
هزینه ثبت شرکت در کانادا
هزینه ثبت شرکت در کانادا بسته به محل انتخابی و نوع تجارتی که انتخاب می کنید متفاوت است. فرد متقاضی می تواند شرکت خود را به صورت فدرالی، منطقه ایی و استانی انتخاب کند که هزینه هر کدام متفاوت است. برای اطلاع دقیق از هزینه ها می توانید از کارشناسان ما کمک بگیرید اما به طور کلی می توان گفت هزینه ثبت و راه اندازی شرکت در کانادا بیش 70 هزار دلار است.
هزینه ایجاد استارتاپ در کانادا
در صورتی که می خواهید از طریق استارتاپ به کانادا مهاجرت کنید ابتدا باید حمایت از یکی از سازمان های این کشور را دریافت کنید. اگر حمایت شما توسط venture capital fund باشد شما به 200 هزار دلار سرمایه برای این روش نیاز دارید، که این شرکتها تامین میکنن. اگر شما توسط angel investor group حمایت شوید به 75 هزار دلار نیاز دارید و اگر business incubator انتخاب شوید به هزینه اولیه نیازی ندارید و فقط باید در برنامه ها شرکت کرده و قبول شوید. البته هزینه های دولوپ یک بیزینس استارتاپی بر عهده خود شماست که بتوانید تاییده این شرکتها را دریافت کنید.
هزینه مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا
در این روش هزینه سرمایه گذاری در هر ایالت متفاوت است و بین 150 هزار دلار تا 800 هزار دلار متغیر است که بخش از این مبلغ برای سرمایه گذاری استفاده شده و مبلغ اصلی برای اثبات دارایی است. برای مثال در صورتی که قصد سرمایه گذاری در تورنتو را دارید باید 800 هزار دلار سرمایه اولیه داشته که 600 دلار آن را سرمایه گذاری کنید.
هزینه های اکسپرس اینتری در کانادا
هزینه اپلیکیشن فی در این روش برابر با 550 دلار برای فرد متقاضی و همین مبلغ برای همسر وی است؛ در صورتی که فرد فرزند کمتر از 22 سال داشته باشد این مبلغ به 150 دلار تغییر می کند.
هزینه برنامه های استانی کانادا
هزینه های مربوط به مهاجرت از طریق برنامه های استانی شامل موارد مختلفی مانند چکاپ پزشکی؛ حق اقامت و... است اما به طور کلی می توان گفت هزینه این روش بین 1790 دلار کانادا تا 1840 دلار کانادا متفاوت خواهد بود.
هزینه های مربوط به پروسه اسپانسرشیب کانادا
هزینه های مربوط به این روش کاملا متفاوت است و نمی توان مقداری را مشخص گفت. این هزینه به مواردی مانند سن افراد، نسبت افراد با شما و این چنین مواردی متفاوت است .
هزینه های مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
هزینه تقاضای صدور و ویزای تحصیلی برای هر نفر 150 دلار کانادا، هزینه مجوز تحصیلی 150 دلار و هزینه تبدیل وضعیت به دانشجو 200 دلار است. همچنین هزینه های مربوط به دانشگاه بر اساس دانشگاه، مقطع تحصیلی و رشته انتخابی نیز متفاوت خواهد بود.
هزینه مهاجرت به کانادا از طریق جاب آفر
برای اخذ جاب آفر افراد نیازی به اثبات تمکن مالی ندارند پس از این موضوع هزینه هایی که در این روش پرداخت می شود شامل هزینه انگشت نگاری، ارزیابی مدارک و هزینه های مربوط به ویزای کار است. البته این روش اصلا ساده نیست و به راحتی نمی توان یک کارفرما را برای اهدای جاب آفر به یک خارجی قانع کرد.
هزینه مهاجرت از طریق خود اشتغالی به کانادا
برای این روش فرد نیاز به 10000 دلار کانادا برای اثبات تمکن مالی دارد؛ همچنین فرد باید به اندازه ایی دارایی داشته باشد تا بتواند حداقل 6 ماه از آن برای خرج و مخارج خود استفاده کند. سایر هزینه هایی که در این روش باید در نظر گرفت شامل هزینه حق اقامت دائم، هزینه های بیرومتریک، هزینه پردازش اطلاعات فرد و همراهانش است؛
### پایان خبر رسمی