، تهران , (اخبار رسمی): یکی از روش های مهاجرت به کانادا، ثبت شرکت است اما توجه داشته باشید که خود این کار به تنهایی منجر به اخذ PR یا اقامت کانادا به صورت دائم نمی شود. افرادی که در کانادا شرکتی را ثبت می کنند باید در مدت زمانی به سوددهی برسند تا دولت کانادا با اخذ اقامت دائم آن ها موافقت کند.
هر یک از استان های کانادا شرایط خاصی را برای ثبت شرکت در استان در نظر گرفته اند که فرد بسته به عوامل مختلفی می تواند استان مورد نظر خودش را انتخاب کرده و مطابق با قوانین آن استان شرکت را ثبت کند
توجه داشته باشید که مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی دو مقوله کاملا جدا است. کشور کانادا زمانی ثبت شرکت در این کشور را تائید می کند که بداند شما در دراز مدت برای اقتصاد کانادا مفید خواهید بود. بنابراین ارائه گزارش های مالی در آینده و کسب اقامت دائم به شما در این راه کمک می کند. از طرفی داشتن بیزنس پلن و برنامه های کارآفرینی استانی کانادا می تواند منجر به اخذ اقامت دائم شما شود.
برای اینکه بتوانید در کانادا ثبت شرکت کنید، به مجوز تجارت نیاز دارید که این مجوز در حقیقت توسط اداره فدرال کانادا برای شما صادر می شود. قوانین موجود در کانادا در زمینه بیزنس و تجارت به گونه ای است که از بسیاری از کسب و کارهای جدید و شرکت های تازه تاسیس حمایت می کند. به همین علت، این کشور مقصد بسیار مناسبی برای افرادی است که می خواهند به سرمایه گذاری در کانادا بپردازند.
در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی محبوب مهاجر سرزمین من، همراه باشید تا ضمن آگاهی شما از روش های مهاجرتی برای ثبت شرکت، انواع شرکت در کانادا، مزیت های ثبت شرکت در کانادا و کلیه اطلاعات دیگر در این خصوص را در اختیارتان بگذاریم.
مقایسه راه اندازی و خرید بیزینس در کانادا
- راه اندازی بیزینس جدید در کانادا
- هزینه: کم (بیش از ۵۰ هزار دلار)
- ریسک (سود احتمالی): بالا
- زمان فعالیت بیزینس قبل از اقدام برای اقامت دائم: حداقل ۱۲ ماه
- دشواری انجام بیزینس: دشوار
- شرایط اقدام برای اقامت دائم: فعال بودن در کانادا، داشتن دفتر تجاری، به کارگیری حداقل ۱ کارمند کانادایی، ۱۲ ماه فعالیت
خرید بیزینس در کانادا
- هزینه: بالا (بیش از ۱۵۰ هزار دلار)
- ریسک (سود احتمالی): متوسط
- زمان فعالیت بیزینس قبل از اقدام برای اقامت دائم: حداقلی تعیین نشده
- دشواری انجام بیزینس: متوسط
- شرایط اقدام برای اقامت دائم: دارا بودن حداقل ۵۱ درصد از سهام شرکت، فعال بودن شرکت، به کارگیری حداقل ۱ کارمند کانادایی
- خرید سهام یک بیزینس در کانادا
- هزینه: متوسط (بیش از ۱۰۰ هزار دلار)
- ریسک (سود احتمالی): متوسط
- زمان فعالیت بیزینس قبل از اقدام برای اقامت دائم: حداقلی تعیین نشده
- دشواری انجام بیزینس: آسان
شرایط اقدام برای اقامت دائم: حداقل ۱۲ ماه از تاسیس شرکت گذشته باشد، فعال بودن شرکت، وجود سرمایه کافی در شرکت
خرید فرانچایز در کانادا
- هزینه: متوسط (بیش از ۱۰۰ هزار دلار)
- ریسک (سود احتمالی): کم
- زمان فعالیت بیزینس قبل از اقدام برای اقامت دائم: حداقلی تعیین نشده
- دشواری انجام بیزینس: آسان
شرایط اقدام برای اقامت دائم: فعال بودن شرکت، به کارگیری حداقل ۱ کارمند کانادایی
روش های ثبت شرکت در کانادا
یکی از روش های بسیار مهم و در عین حال سودمند برای مهاجرت به کانادا از طریق کار، مهاجرت از طریق ثبت شرکت در کانادا است. به همین علت این روش بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته است. کانادا به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، امکانات رفاهی بسیار زیادی دارد به همین علت بسیاری از علاقه مندان به راه اندازی کسب و کار در خارج از کشور، کانادا را به عنوان مقصد خود انتخاب می کنند.
برنامه Owner and Operator
برنامه Owner Operator در کانادا به فرایند مهاجرتی اشاره می کند که از طریق آن یک نیروی کار بین المللی به منظور توسعه فعالیت های تجاری خود می تواند به کانادا مهاجرت کند. از جمله مهمترین ویژگی این برنامه مهاجرتی این است که افراد می توانند به صورت دائم یا به صورت موقت به کانادا مهاجرت کنند.
به طور کلی، در این روش، متقاضی تا ۵۱ درصد از سهام شرکت را خریداری می کند در این حالت فرد متقاضی یک شخص حقوقی در کانادا به شمار می رود. سپس فرد با استفاده از قوانین LMIA می تواند خود را از طریق نیروی متخصص دعوت به کار کند.
فرم LMIA یک نوع سند است که باید توسط همه کسانی که برای اهداف تجاری یا فعالیت های مرتبط با کار وارد کانادا می شوند، تکمیل شود. فرم LMIA برای برنامه کارگران خارجی موقت ایجاد شده است و مراحل خاصی دارد که باید توسط کارفرمایان کانادایی تکمیل شود.
فرم LMIA
- بخش اول ـ اطلاعاتی در خصوص نام تجاری شرکت، آدرس ثبت شده، نوع شرکت و سایر موارد
- بخش دوم ـ اطلاعات تماس کارفرما مانند نام، آدرس، شماره تلفن و …
- بخش سوم ـ اطلاعات شخص ثالث (در اینجا، نماینده کارفرما همچنین می تواند اطلاعات شخصی خود را ارائه دهد)
- بخش چهارم ـ شاخص تاثیر بر بازار کار، بخشی که در آن کارفرما باید اطلاعاتی مبنی بر امضای قرارداد کار مربوطه برای کمبود شغل، ایجاد اشتغال و غیره ارائه دهد.
- بخش پنجم ـ جزئیات در مورد شغل و مدت قرارداد کار
این فرم به اطلاعاتی در مورد محل توسعه فعالیت شغلی، حقوق ساعتی و ماهانه کارمند، مزایای شغلی که به فرد تعلق می گیرد، نحوه انجام کار، هدف از درخواست (اقامت دائمی و صدور مجوز کار) و … می پردازد.
برنامه Intra Company Transfer
برنامه انتقال درون شرکتی کانادا یک برنامه مهاجرتی است که در آن فرد کارمند می تواند با پیوستن به موسسه شرکتی که در آن کار می کند به کشور دیگری (در اینجا کانادا) مهاجرت کند. به عنوان مثال این برنامه مربوط به کسانی است که تصمیم دارند شعبه دوم شرکت خود را در کانادا تاسیس کنند.
برای استفاده از این روش مهاجرتی، افراد باید مراحل حقوقی خاصی را طی کنند به عنوان مثال در همان زمان، دفتری که در کانادا فعالیت می کند، باید شواهدی در مورد دلیل نیاز به جابجایی کارمند خارجی به جای استخدام کارمند محلی ارائه دهد.
ثبت شرکت در کانادا از طریق Owner-Operator
- بررسی و ارزیابی شرایط شما در خصوص ثبت شرکت در کانادا توسط مشاوران خبره موسسه مهاجرتی محبوب مهاجر سرزمین من
- جمع آوری مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت و کلیه اطلاعات که به آن نیاز دارید با توجه به راهنمایی ها و مشاوره های موسسه محبوب مهاجر سرزمین من
- بررسی بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا از همه جوانب از جمله بررسی شرایط استانی که قصد تاسیس شرکت در آن را دارید.
- ثبت طرح مورد نظر برای اداره کار کانادا
- دریافت کد LMIA توسط اداره کار کانادا
- تقاضای ویزای کار کانادا
انواع شرکت های تجاری در کانادا
شرکت ها در کانادا به سه دسته Corporation، Sole Proprietorship و General Partnership تقسیم می شوند که در ادامه به توضیحات آن ها خواهیم پرداخت.
از جمله ویژگی های این مدل شرکت ها در کانادا این است که می تواند به صورت استانی و یا کشوری فعالیت داشته باشند و تعداد افراد سهامدار در این شرکت ها بسیار زیاد است. این شرکت ها طرفداران بسیار زیادی در کانادا دارند چرا که مزیت های مهمی برای آن ها در نظر گرفته شده است.
این شرکت ها مالیات کمتری نسبت به بسیاری از شرکت ها پرداخت می کنند و احتیاجی به تمدید کردن آن ها وجود ندارد چرا که همیشگی هستند و دیگر این که در صورت ورشکست شدن شرکت، سهامداران مسئولیت کمی دارند و به اندازه سهمی که در شرکت دارند جبران خسارت می کنند.
این شرکت ها در حقیقت می توانند اعضای ۲ نفره تا بیشتر داشته باشد و در نتیجه کلیه بدهی ها، سود دهی ها و دیگر مسائل، مربوط به همه اعضای گروه می شود. شرکت های General Partnership برای ثبت و شروع فعالیت معمولا ارزان قیمت هستند، کلیه هزینه ها بین اعضا تقسیم می شود و از نظر مالیاتی نیز مزیت های فراوانی دارند.
به طور کلی ۴ نوع شرکت تجاری در کانادا وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
شرکت با مسئولیت محدود
از یک تا چند نفر می توانند تاسیس این مدل شرکت ها را بر عهده بگیرند. این شرکت ها، شرکت های گرانی هستند و ویژگی مهمی که دارند این است که اگر شرکت به هر دلیلی شکست بخورد، شرکا تنها مسئول همان هزینه ای هستند که وارد شرکت کرده اند.
شرکت مالکیت شخصی
شرکت های مالکیت شخصی یا همان شرکت های انفرادی در کانادا به شرکت هایی گفته می شود که خودتان تنها موسس شرکت هستید و شریکی ندارید. اما بانک ها خیلی تمایل زیادی به اعطای وام به این گونه شرکت ها ندارند و اولویت اعطای وام بانک ها، این شرکت ها نیستند.
شرکت تعاونی
این شرکت ها معمولا ارزان تر از سایر شرکت ها هستند و روند کاری تاسیس آن ها نیز به نسبت راحت تر است. شرکت های تعاونی در کانادا شرکای تجاری زیادی دارند.
شرکت مشارکتی
در این گونه شرکت ها اگر با ورشکستگی رو به شوید، کلیه اعضا، بر خلاف شرکت با مسئولیت محدود، به یک اندازه مسئول هستند.
### پایان خبر رسمی