، (اخبار رسمی): هزینه ترخیص کالا از چین شامل هزینه های مختلفی می باشد که برای تجار ضروری است از آن اطلاع داشته باشند تا متحمل هزینه های اضافی نگردند. ما در این مقاله به نکات قابل توجهی اشاره کرده ایم.
هزینه ترخیص کالا از چین
واردات از چین طی دهه های اخیر در ایران افزایش یافته است این کشور به دلیل داشتن ظرفیت بالای تولید به یکی از قطب های مهم اقتصادی تبدیل شده است. به علت حجم بالای واردات، ترخیص کالا از چین یکی از پر ترافیک ترین نوع ترخیص کالا می باشد که در این مقاله به نکاتی در این رابطه اشاره شده است.
هزینه ترخیص کالا از گمرک
هزینه های ترخیص کالا تفاوتی ندارد از کدام کشور باشد شامل هزینه های مختلفی می باشد که آگاهی از آن خالی از لطف نیست. به طور مثال به دلیل هزینه های بالای ترخیص کالا گاهی تجار مجبور می شوند محموله خود را در انبارهای گمرک به مدت طولانی نگهداری نمایند که این خود موجب تحمیل هزینه های بالایی می شود. برهمین اساس لازم است قبل از اقدام به واردات و صادرات از هزینه های ترخیص کلا از گمرک مطلع شوید.
به طور کلی هزینه های گمرکی در واقع مبالغی هستند که می بایست به گمرک در مقابل خدمات ارائه شده پرداخت گردد. این خدمات شامل: بارگیری، تخلیه، باربری، انبارداری، تعرفه های آزمایشگاهی، کارشناسی ها و ... می باشند که در همه گمرکات کشوریکسان محاسبه شده و به منظور واردات قطعی کالا انجام می شود.
حقوق و عوارض ورودی
حقوق ورودی جهت ترخیص کالا از گمرک شامل سود بازرگانی و 4 درصد ارزش گمرکی می باشد که توسط نهاد های گمرک دریافت می شود. در حقیقت می توان ادعا کرد حقوق و عوارض ورودی یک اصطلاح بین المللی می باشد و در کل کشورهای دنیا از بازرگانان و تجار اخذ می گردد.
ارزش کالای ورودی به منظور تکمیل کردن اظهارنامه گمرکی می بایست ذکر شود که شامل:
سیف کالا و هزینه هایی همچون واریز برات، افتتاح اعتبار و... می باشد.
روش های اخذ حقوق ورودی
در مشخص کردن روش های اخذ حقوق ورودی از سه روش استفاده می کنند:
روش ارزشی: حقوق ورودی مستقیما به ارزش کالا مربوط است در این روش نرخ تعرفه در ارزش گمرکی کالا ضرب خواهد شد.
روش خاص: حقوق ورودی براساس کمیت و مقدار کالا محاسبه می شود.
روش مرکب و ترکیبی: از ترکیب دو روش بالا استفاده می شود و هر کدام که مبلغ بیش تری را محاسبه کرد بر همان اساس حقوق ورودی دریافت می شود.
تعیین هزینه واردات به عوامل متعددی از جمله نوع کالا، شیوه حمل (هوایی، دریایی، زمینی) و مدت انبارداری بستگی دارد.
یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در هزینه واردات، هزینه حمل و نقل می باشد که با انتخاب شیوه حمل مناسب، بسته به شهری که قرار است از آن محموله وارد شود و انتخاب شرکت حمل و نقل مناسب، می توان هزینه های این بخش را کاهش داد. به طور مثال برای شهرهایی که به بندر دسترسی دارند، حمل دریایی مناسب تر و به صرفه تر خواهد بود ولی باید در نظر داشت که این شیوه حمل زمان بیشتری نسبت به حمل هوایی نیاز دارد.
در کل هزینه واردات از چین شامل موارد زیر است:
- هزینه خرید کالا
- هزینه بازرسی کالا
- هزینه های گمرک
- هزینه ثبت سفارش و تخصیص ارز
- هزینه حمل و نقل کالا
- هزینه انبار داری
- هزینه ترخیص کالا
- بیمه بار
قابل ذکر است هزینه های گمرکی ذکر شده به صورت مجزا از حقوق ورودی کالا وصول می گردد. حقوق ورود کالا جهت ترخیص کالا 5% ارزش گمرکی که به اضافه سود بازرگانی است و مسئولیت وصول آن بر عهده سازمان گمرک ایران می باشد.
انواع کالاهای وارداتی از چین
واردات از چین محدود به چند کالای محدود نمی باشد و محموله های متنوعی هرساله از این کشور وارد می شود در زیر به بخشی از آن ها اشاره شده است:
- تجهیزات دارویی
- لوازم خانگی
- لوازم تزئینی
- تجهیزات اداری
- نواع کالای برقی
- واد دارویی
- اسباب بازی
- پوشاک
- تجهیزات صنعتی
- قطعات الکترونیک
حمل و ترخیص کالا خدماتی است که شرکت اسپیدی ارائه می دهد. کارشناسان این مجموعه از طریق شماره تماس 02143000143 آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشند.
### پایان خبر رسمی