، (اخبار رسمی): در طی چندین سال اخیر با توجه به افزایش تقاضا در حوزه بسته بندی اقلام، بسیاری از سرمایهگذاران قصد درآمدزایی از این طریق را دارند. یکی از بهترین و پرسودترین راهکارها در صنعت بسته بندی، راهاندازی کارگاه بسته بندی است.
با توجه به نیاز شدید بازار به شرکتهای بسته بندی اقلام مختلف، در حال هزینه فعالیت در این بخش حتی با سرمایه کم میتواند بسیار پرسود باشد.
اما بحث مهمی که در راه اندازی کارگاه بسته بندی مطرح است، بحث هزینهها است. هزینههای راه اندازی کارگاه بسته بندی به مواردی چون هزینه تجهیرات، مواد اولیه، متریالهای بسته بندی، انشعابات و... مربوط میشود. در ادامه این مطلب، به صورت اختصاصی و کامل هزینههای راه اندازی کارگاه بسته بندی را بررسی خواهیم کرد.
تجهیزات مورد نیاز برای راهاندازی کارگاه بسته بندی
یکی از مهمترین اقدامات در پروسه راهاندازی کارگاه بسته بندی، تهیه تجهیزات مورد نیاز از نوع پیشرفته و کارآمد است. البته مدیران میتوانند تجهیزاتی متناسب با توجه به بودجه و حجم سفارشات بسته بندی خود خریداری کنند. اما بحث بسیار مهمی که وجود دارد استانداردها و امکانات موجود در این تجهیزات است.
در واقع بدون وجود تجهیزات و دستگاههای بسته بندی مناسب و کارآمد، حتی با وجود متریال بسته بندی باکیفیت، نمیتوان با کیفیت نهایی مطلوبی محصولات را بسته بندی کرد! به همین دلیل است که پیشنهاد میکنیم قبل از تصمیم به راهاندازی کارگاه بسته بندی، حتما اطلاعات کاملی در مورد تجهیزات مورد نیاز جمعآوری کنید.
انواع تجهیزات بسته بندی
منظور از تجهیزات بسته بندی، دستگاههای مخصوص دوخت متریال مخصوص روی ظروف محصولات است. دستگاههای بسته بندی در نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولید و عرضه میشوند. تجهیزات بسته بندی شامل ماشینآلاتی همچون نوار نقاله، بالابر، دستگاه پرکن و توزیع و... میشود.
- دستگاه بسته بندی ساشه گرانول
- دستگاه بسته بندی چهار توزین
- دستگاه بسته بندی شیرینک
- دستگاه بسته بندی قوطی و بطری
- دستگاه بسته بندی دوخت بالشی
- دستگاه بسته بندی سیل وکیوم
هر یک از این دستگاهها به نوبه خود، استفاده منحصربهفردی در عملیات بسته بندی دارند. برای نمونه از دستگاه شیرینگ به منظور بسته بندی بهداشتی برخی محصولات حساس و مهم مورد استفاده قرار میگیرند. این دستگاهها به واسطه تکنولوژی برتر شیرینک پک، میتوانند با بهترین کیفیت و در کمترین زمان محصولات مختلف را بسته بندی کنند.
دستگاه سیل وکیوم
اگر قصد دارید کارگاه مخصوص بسته بندی محصولات غذایی را راهاندازی کنید، اولین دستگاهی که باید خرید آن را در اولویت هزینههای خود قرار دهید، دستگاه سیل وکیوم است. این دستگاه مختص بسته بندی محصولات غذایی بوده و به علت دوخت بسیار دقیق و عمیق خود میتواند مدت زمان ماندگاری محتویات غذایی را افزایش دهد.
همان طور که از نام این دستگاه پیداست، از آن برای وکیوم کردن محصولات غذایی با هدف جلوگیری از عبور و مرور اکسیژن و عوامل محیطی استفاده میشود. این دستگاه با تخلیه هوای داخل بسته بندی، باعث میشود تا طراوت و تازگی مواد غذایی در طولانی مدت به خوبی حفظ شود.
تاثیر نوع تجهیزات در راه اندازی کارگاه بسته بندی
نوعی تجهیزاتی که برای راهاندازی کارگاه خود انتخاب میکنید، تاثیر بسیار زیادی در مجموع هزینههای شما دارد. چراکه ماشینآلات بسته بندی بخش اعظمی از هزینههای کارگاه بسته بندی را در بر میگیرند. البته به این نکته هم باید اشاره کنیم که نوع شرکت تولید کننده تجهیزات و تعرفههای آن، با سقف هزینههای شما در راه اندازی کارگاه ارتباط مستقیمی دارد. به عبارتی، برای صرفهجویی در هزینههای مربوط به خرید تجهیزات بسته بندی، بهتر است به شرکتهای معتبر تامین کننده با قیمت مناسبی مراجعه کنید.
عوامل موثر بر هزینه راه اندازی کارگاه بسته بندی
عوامل بسیاری در هزینههای مربوط به راه اندازی کارگاه بسته بندی دخیل هستند. از جمله این موارد میتوان به قیمت دستگاهها، نیروی انسانی، کارگاه یا سوله خریداری یا اجاره شده و... اشاره کرد. هر یک از این موارد هزینههای خاص خود را داشته و شما باید بر اساس بودجه اولیه خود تمهیدات مورد نیاز را انجام دهید.
برآورد هزینههای مربوط به راهاندازی کارگاه بسته بندی
در این بخش قصد داریم، دیدگاهی کلی از هزینههای میانگین راهاندازی یک کارگاه بسته بندی با تجهیزات حد وسط را در اختیار شما قرار دهیم. همان طور که در مطالب بالا گفته شد، هزینههای تاسیس کارگاه بسته بندی چندین بخش زیر را شامل میشود:
- اجاره یا خرید مکان
- خرید تجهیزات
- خرید مواد اولیه اعم از متریال بسته بندی و...
- هزینه آب، برق و گاز کارگاه
هزینههای اجاره یا خرید کارگاه بسته بندی
بخش قابل توجهی از هزینه اولیه برای راه اندازی کارگاه بسته بندی، به اجاره یا خرید ملک مربوط میشود. هزینه رهن، اجاره یا خرید کارگاه به مواردی همچون متراژ مورد نیاز شما، منطقه و محله کارگاه، امکانات و تجهیزات آن و مواردی از این قبیل بستگی دارد.
اما در کمترین حالت، با اختصاص دادن بودجهای حدود 50 الی 80 میلیون تومان میتوانید کارگاهی با متراژ متوسط را در مناطقی کم تردد خریداری کنید.
هزینههای خرید تجهیزات و ماشینآلات بسته بندی
اصلیترین بخش مربوط به راه اندازی کارگاه بسته بندی، تجهیزات و ماشینآلات است. شما باید با توجه به نیاز و توانایی خود در خدماترسانی، تجهیزات بسته بندی را خریداری کنید. با داشتن بودجهای در محدوده 100 الی 160 میلیون تومان، به راحتی میتوانید تجهیزات کامل بسته بندی با امکانات متوسط و میانرده را تهیه کنید. اما توجه داشته باشید که تنها در تعداد بسیار معدودی از شرکتهای تامین کننده تجهیزات بسته بندی در عین داشتن کیفیت ساخت بالا، قیمت مقرونبهصرفهای دارند.
هزینه تهیه مواد اولیه
منظور از مواد اولیه بسته بندی همان فیلمها و نایلونها است. متریالهای بسته بندی انواع مختلفی داشته و شما باید بر اساس نوع دستگاههای بسته بندی خود آنها را انتخاب کنید. برای نمونه برای دستگاه شیرینک باید نایلون شرینک خریداری شود. در کل هزینههای مربوط به تهیه مواد اولیه در بازه 20 تا 100 میلیون تومان متغییر است.
سخن پایانی
در این مطلب، تمامی هزینههای مربوط به راه اندازی کارگاه بسته بندی را به صورت کامل بررسی کردیم. برای اینکه بتوانید با بودجه مناسبی، یک کارگاه با امکانات معقول راهاندازی کنید باید در بخشهای مختلف به خصوص بخش خرید تجهیزات با کارشناسان تامین کننده متخصصی مشورت کنید. کارشناسان ما در نادی پک با ارائه بهترین مشاورهها میتوانند بر اساس بودجهای که دارید تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه بسته بندی را معرفی کنند.
### پایان خبر رسمی