، (اخبار رسمی): دریل برقی ابزاری قدرتمند و پرکاربرد است که برای سوراخکاری در سطوح مختلف مانند چوب، فلز، بتن و پلاستیک به کار میرود. این ابزار با استفاده از یک موتور الکتریکی، مته را به چرخش در میآورد و عمل سوراخکاری را انجام میدهد.
دریلهای برقی در انواع مختلف با قابلیت ها و توان های گوناگون تولید میشوند اما مهم آن است که شما بهترین دریل موجود در بازار را با قیمت مناسب خریداری کنید و بی شک دریل های آروا جزو بهترین دریل های بازار هستند.
چرا باید دریل برقی بخریم؟
دلایل متعددی برای خرید دریل برقی وجود دارد. مسلما اگر کنجکاو شده اید که بدانید بهترین دریل برقی آروا چیست یعنی شما به این وسیله نیاز دارید اما به طورکلی دلایل زیر جز مهم ترین دلایل برای خرید دریل برقی هستند.
- همه کاره بودن: این وسیله به دلیل قابلیت های متنوعی که دارد؛ ابزاری بسیار پرکاربرد است که در کارهای خانگی، صنعتی و نجاری مورد استفاده قرار میگیرد.
- صرفهجویی در زمان و انرژی: دریل برقی به شما کمک میکند تا سوراخکاری را سریعتر و آسانتر انجام دهید و در زمان و انرژی خود صرفه جویی کنید.
- دقت بالا: دریل برقی به شما کمک میکند تا سوراخهایی با دقت بالا ایجاد کنید. زیرا زمانی که با دست خود سوراخکاری می کنید مسلما امکان خطا برای شما وجود دارد.
ویژگی بهترین دریل ها برقی آروا
- کابل برق استاندارد: از آنجایی که دریل برقی توسط سیم روشن می شود. بسیار اهمیت دارد که ابزار شما دارای سیم برق استاندارد باشد تا در برابر صدمات و اسیب های احتمالی مقاومت بالایی داشته باشد. سیم های دریل برقی آروا تحت استاندار VDE المان هستند.
- موتور با کیفیت: وجود یک موتور با کیفیت تضمین کننده افزایش راندمان، عملکرد و طول عمر دریل است هرچه در ساخت موتور کیفیت افزایش یابد می توان تضمین داد یک دریل خوب خریداری شده است در دریل های آروا سیم پیچی آرمیچر و بالشتک آن صددرصد مس است که این ویژگی باعث می شود؛ انتقال گرما و برق به راحتی صورت گیرد.
- بدنه مستحکم: از انجایی که دریل ها یک وسیله برای تخریب و سوراخکاری هستند کیفیت و مقاومت بدنه بسیار اهمیت دارد. دریل خوب دریلی است که بدنه ای مستحکم داشته باشد.
- قابلیت های کاربردی و متنوع: از آنجایی که قابلیت های دریل ها می تواند متفاوت باشد هر چه قابلیت های دریل بیشتر باشد امکان استفاده از آن را در کارهای متنوعی دارید. یکی از این قابلیت ها شامل حالت ضربه و چرخش است.
- کلید ها و بلبرینگ های ضد گردو غبار:
وجود کلید و بلبرینگ های ضد گردو غبار باعث افزایش عملکرد قطعات می شود. عمدتا در زمان استفاده از دریل ها برای سوراخکاری و کارهای غیره براده و گردوخاک تولید می شود این مزیت مانع از ورود این براده ها به دستگاه می شود و در نهایت دریل به نرمی و راحتی بیشتری عملیات سوراخکاری را انجام می دهد.
تفاوت دریل برقی با شارژی
اگر قصد خرید بهترین دریل برقی را دارید خوب است در رابطه با تفاوت دریل برقی با دریل شارژی نیز اطلاعاتی داشته باشید.
دریل برقی به دلیل اینکه حتما باید به سیم برق وصل شود از نظر جابه جایی دارای محدودیت است اما دریل شارژی را می توان به راحتی در هر جایی حمل کرد.ح این ویژگی باعث نمی شود که شما بگویید دریل های شارژی از دریل های برقی بهتر هستند بلکه به نوع استفاده و کاربرد شما را دارد.
تفاوت دریل برقی گیربکسی با دریل برقی چکشی
دریل های برقی عملیات سوراخکاری را با چرخش انجام می دهند اما زمانی که یک دریل برقی قابلیت چکشی نیز دارد. یعنی علاوه بر حالت چرخش برای سوراخکاری دارای حالت چرخش و چکش با هم است که به آن دریل چکشی نیز می گویند.
حال ممکن است در کنار اسم دریل برقی کلمه گیربکسی نوشته شود در این صورت به این معنا است که موتور این دستگاه دو حالته است یعنی می توان به صورت قدرتی یا سرعتی باشد. در حالت قدرتی عملیات سوراخکاری با قدرت بیشتری انجام می شود و در حالت سرعتی، سرعت کار بیشتر است.
بهترین دریل ها ی برقی آروا
آروا تنوع وسیعی از دریل های برقی را دارد که در ادامه بهترین دریل های آروا را نام می بریم.
بهترین دریل های برقی اتومات آروا
دریل برقی آروا مدل 5301
- سه نظام: اتوماتیک 6 میلیمتری
- سرعت گردش در حالت بی باری: 3000 دور در دقیقه
- توان (قدرت ورودی): 400 وات
دریل برقی آروا مدل 5303
- توان (قدرت ورودی): 500 وات
- سرعت گردش در حالت بی باری: 0 تا 2800 دور بر دقیقه
- سه نظام: اتومات 10 میلیمتری
دریل برقی آروا مدل 5311
- سه نظام: اتومات 10 میلیمتری
- سرعت گردش در حالت بی باری: 0 تا 3000 دور در دقیقه
- توان (قدرت ورودی): 400 وات
بهترین دریل برقی آچاری آروا
دریل برقی آروا مدل 5302
- توان (قدرت ورودی): 450 وات
- سرعت گردش در حالت بی باری: 0 تا 2800 دور بر دقیقه
- سه نظام اچاری 10 میلی متری
بهترین دریل های برقی چکشی آروا
دریل برقی آروا مدل 5333
- توان (قدرت ورودی): 1050 وات
- سه نظام: آچاری 13 میلیمتر
- مجهز به دنده های سخت کاری شده با مقاومت بالا
دریل برقی آروا مدل 5309
- توان: 710 وات
- سه نظام: آچاری 13 میلیمتری
- سرعت گردش در حالت بی باری: 0 تا 2600 دور بر دقیقه
دریل برقی آروا مدل 5312
- توان (قدرت ورودی): 550 وات
- سرعت گردش در حالت بی باری: 0 تا 3000 دور در دقیقه
- سه نظام: آچاری 13 میلیمتری
دریل برقی آروا مدل 5324
- توان (قدرت ورودی): 920وات
- سه نظام: آچاری 13 میلیمتری
- قابلیت سوراخکاری در حالت چکشی: دارد
- کلید و بلبرینگ ضدگرد و غبار
- سرعت گردش در حالت بی باری: 0 تا 2850 دور در دقیقه
بهترین دریل های برقی گیربکسی چکشی آروا
دریل برقی آروا مدل 5306
- توان: 1050 وات
- قابلیت کنترل سرعت: دارد
- سه نظام: آچاری 13 میلیمتری
سرعت گردش در حالت بی باری:
1) 0 تا 1100 دور در دقیقه 2) 0 تا 2800 دور در دقیقه
- مجهز به کلید دیمر دار صنعتی
- مجهز به کلید عملکرد دو سرعته
دریل برقی آروا مدل 5315
- توان (قدرت ورودی): 1050 وات
- سرعت گردش در حالت بی باری:
1) 0 تا 1100 دور در دقیقه 2) 0 تا 2800 دور در دقیقه
نتیجه گیری:
بهترین دریل های برقی آروا را همراه با مشخصات آن ها معرفی کردیم. برای خرید هر کدام از این محصولات می توانید به وب سایت آروا و یا نمایندگی های فروش محصولات این شرکت در سراسر کشور مراجعه کنید.
### پایان خبر رسمی