، تهران , (اخبار رسمی): دکتر علی پژوهان مدیرعامل مجموعه مانا انرژی پاک درخصوص چشم¬اندازهای این مجموعه گفت: شرکت مانا انرژی پاک در نظر دارد زنجیره ارزش صنعت فتوولتائیک را به صورت کامل در ایران توسعه دهد. در این راستا فاز دوم توسعه در منطقه مُکران به منظور ایجاد واحدهای تولید پلیسیلیکون از برنامههای آتی مانا انرژی است.
مانا انرژی پاک در مسیر تکمیل زنجیره تولید پنلهای خورشیدی؛ فاز دوم توسعه این مجموعه در منطقه مُکران و ایجاد واحدهای تولید پلیسیلیکون را در برنامههای آتی خود قرار داده است.
دکتر علی پژوهان مدیرعامل مانا انرژی پاک در حاشیه بازدید معاونت وزیر نیرو از غرفه این مجموعه در مرکز همایشهای برج میلاد، گفت: شرکت مانا انرژی پاک در نظر دارد زنجیره ارزش صنعت فتوولتائیک را به صورت کامل در ایران توسعه دهد و در این راستا تاکنون اقدامات گستردهای انجام شده است. از جمله پروژههای مانا انرژی میتوان به احداث و بهرهبرداری از بزرگترین واحدهای تولید پنل خورشیدی در مجموع با حداکثر ظرفیت ۲۳۰۰ مگاوات در سال، بهرهبرداری از واحد سلول خورشیدی و اجرای واحدهای سلول خورشیدی فاز ۲، دو واحد تولید اینگات و ویفر سیلیکونی، ایجاد اولین واحد تولید فیلم EVA، تولید انواع خمیر فلزات مختلف از جمله نقره در شهرستان خمین استان مرکزی اشاره نمود.
وی همچنین افزود: در کنار توسعه صنعت تجدیدپذیر و تولید پنلهای خورشیدی مانا انرژی در استان مرکزی، فاز دوم توسعه این شرکت در منطقه مُکران به منظور تکمیل زنجیره و ایجاد واحدهای تولید پلیسیلیکون و نیز افزایش مقیاس کلیه زنجیره پنل خورشیدی از دیگر برنامههای آتی مانا انرژی است.
دکتر پژوهان در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: ایجاد شرکت تامین انرژی مانا به منظور سرمایهگذاری و احداث نیروگاههای خورشیدی از دیگر دستاوردهای این شرکت است. احداث اولین کارخانه خورشیدی با ظرفیت 100 مگاوات و توسعه آن به 140 مگاوات در شهرستان محلات، احداث 24 مگاوات در ابرکوه یزد و نیز برنامهریزی برای احداث 1500 مگاوات نیروگاه خورشیدی از طریق مناقصه ماده 12 ویژه از برنامههای پیش روی مجموعه صنعتی مانا انرژی است.
مدیرعامل گروه مانا انرژی پاک در خاتمه در تشریح افقهای فعالیت مجموعه خاطرنشان کرد که هدف شرکت، تبدیل شدن به قطب تولید زنجیره ارزش فتوولتائیک منطقه با تکیه بر توان علمی و فنی ایران است.
درباره شرکت مانا انرژی پاک
شرکت مانا انرژی پاک فعالیت خود را در زمینه طراحی و ساخت انواع پنلهای خورشیدی در سال 1397 آغاز کرده است. محورهای اصلی فعالیت این شرکت تولید یکپارچه زنجیره ارزش فتوولتائیک، اجرای نیروگاه و همچنین تحقیق و توسعه در حوزه تجدیدپذیر است. همچنین این شرکت به عنوان اولین و بزرگترین شرکت دانشبنیان تولید کننده یکپارچه زنجیره ارزش فتوولتائیک در ایران حداکثر تلاش خود را در راستای ورود به عصر جدید بدون کربن میکند.
مانا انرژی پاک هم راستا با چشم انداز 2030 در زمینه انرژی پاک در ایران توانسته است دانش زنجیره ارزش فتوولتائیک را بومیسازی کند. ظرفیت تولید ویفرهای سیلیکونی این مجموعه معادل ۱۵۰۰مگاوات، سلول خورشیدی برابر با ۱۵۰۰ مگاوات و ظرفیت تولید پنلهای مانا انرژی پاک ۲۳۰۰ مگاوات است.
در حال حاضر، پنلهای خورشیدی مانا انرژی با توان 300 الی 700 وات تولید میشوند که با توجه به گستردگی شبکه نمایندگی فروش این مجموعه در 23 استان، امکان سفارشگذاری و دریافت سریع محصول در سراسر کشور فراهم شده است.
### پایان خبر رسمی