، تهران , (اخبار رسمی): یکی از عملهای زیبایی برای داشتن موهای طبیعی و پر پشت، عمل کاشت مو است. درصد موفقیت عمل کاشت مو بسیار بالا است؛ اما امکان دارد در برخی افراد به علتهای مختلف تجربه موفقیت آمیزی نباشد و شاهد عدم موفقیت کاشت مو باشیم.
کاشت مو یکی از روشهای زیبایی و افزایش جذابیت چهره است که به دلایل مختلف میتواند منجر به شکست و نارضایتی بیمار شود.
یکی از عملهای زیبایی برای داشتن موهای طبیعی و پر پشت، عمل کاشت مو است. درصد موفقیت عمل کاشت مو بسیار بالا است؛ اما امکان دارد در برخی افراد به علتهای مختلف تجربه موفقیت آمیزی نباشد و شاهد عدم موفقیت کاشت مو باشیم. در این مقاله مهمترین عواملی که باعث به وجود آمدن نتیجه ناخوشایند از عمل کاشت مو می شود را بررسی میکنیم.
مهم ترین دلایل موفق نبودن کاشت مو همانطور که اشاره شد برخی عوامل میتواند باعث نتایج ناموفق کاشت مو شود. در ادامه به مهمترین دلایل ناموفق بودن کاشت مو اشاره کرده و توضیح کوتاهی در مورد هر کدام خواهیم داد:
1. عدم پذیرش پیوند مو در برخی افراد به علل مختلف فولیکول موی کاشت شده نمیتواند به درستی پیوند بخورد و با اندکی فشار یا ضربه از روی سر جدا میشود. به طور مثال وجود نوعی بیماری به نام لیکن پلانوپیلاریس، میتواند باعث پس زدن گرافهای موی پیوند زده شود. در اثر این بیماری در محل فولیکولهای موی پیوندی نوعی التهاب به وجود میآید که میتواند باعث عدم پذیرش آن شود.
2. استفاده از ماشینهای اصلاح برقی استفاده از ماشینهای اصلاح برقی هنگام اصلاح مو از دیگر دلایل عدم موفقیت کاشت مو و باعث فشار آمدن بر روی پوست و فولیکولهای موی سر پیوندی میشود. این ابزارها میتوانند موهای جدید پیوندی را ضعیف و یا از جای خود بکند. به همین دلیل توصیه میشود تا حدود ۴ ماه بعد از کاشت مو، فقط با قیچی موهای خود را کوتاه کنید تا آسیبی به فولیکولهای موی پیوندی وارد نشود.
3. استفاده از دوش آب خیلی گرم یا سرد هنگام حمام بعد از عمل کاشت مو بهتر است از آب ولرم برای استحمام مخصوصاً بر روی سر استفاده کنید. چرا که آب سرد خیلی پوست را سفت میکند و استفاده از آب داغ نیز باعث میشود پوست سر کمی شل شود و فولیکولهای مو پایداری خود را از دست بدهند. بنابراین استفاده از آب خیلی گرم یا سرد یکی از دلایل ناموفق بودن کاشت مو است.
4. سیگار کشیدن یکی دیگر از مهمترین دلایل ناموفق بودن کاشت مو، سیگار کشیدن است. نیکوتین داخل سیگار از گردش خون مناسب در بدن و به خصوص سر جلوگیری میکند. کاهش گردش خون باعث کمبود گلبولهای قرمز خون جهت حمل اکسیژن می شود و از رشد مناسب موی کاشته شده جلوگیری میکند. همچنین نیکوتین میتواند باعث عفونت فولیکولهای پیوندی شود.
5. عدم تجربه جراح و انتخاب نادرست کلینیک بسیار مهم است که هنگام کاشت مو از افراد متخصص و موفق در این زمینه استفاده کنید. متاسفانه در سالهای اخیر مشاهده میشود که برخی کلینیکهای زیبایی از افراد غیرمتخصص برای کاشت مو استفاده میکنند. نداشتن مهارت کافی جهت انتخاب اشتباه فولیکولهای استخراجی، مکان کاشت و یا رعایت نکردن بهداشت حین عمل میتواند باعث عدم موفقیت کاشت مو و یا صدمات جبران ناپذیر شود.
6. مراقبت نادرست بعد از کاشت مو یکی از مهمترین دلایل ناموفق بودن کاشت مو مراقبت نادرست بعد از آن است. پس از عمل کاشت معمولاً پزشک مراقبتهایی را که لازم است بعد از عمل رعایت شود را به بیمار توصیه میکنند. چنانچه فرد این نکات را به طور کامل انجام ندهد، نمیتواند از عمل خود انتظار موفقیت داشته باشد.
7. واجد شرایط نبودن برای کاشت مو داشتن بانک موی سالم در ناحیه اهدا کننده از مهمترین شرایط کاشت مو است. همچنین بهترین سن برای عمل کاشت مو، بین 25 تا ۶۵ سال است. داشتن بیماریهای مختلف خونی در موفقیت کاشت موثر است. چرا که فولیکولهای اهدا کننده باید شرایط و سلامت لازم را برای ماندگاری بیشتر مو را داشته باشند. در نتیجه اگر کسی شرایط مناسب کاشت مو را ندارد، نباید انتظار عمل موفقیت آمیزی را نیز داشته باشد. بنابراین تصورات غیر واقعی و انتظارات اشتباه میتواند باعث ناموفق بودن کاشت مو شود.
نتیجه گیری
عمل کاشت مو یکی از روشهای زیبایی است که درصدی از آن به دلایل مختلف میتواند منجر به عدم موفقیت کاشت مو و نارضایتی بیمار شود. در این مقاله به دلایل ناموفق بودن کاشت مو اشاره کردیم. هر کدام از این عوامل میتواند سبب شود تا بیمار تجربه ناموفقی از این عمل داشته باشد؛ بنابراین با رعایت کردن نکات مراقبتی و دستورالعملهای بعد از عمل کاشت مو میتوانید درصد موفقیت آن را بالا ببرید.
### پایان خبر رسمی