، (اخبار رسمی): جذب نیرو از سامانه ملی کار رایگان شد.
جذب نیرو از سامانه ملی کار رایگان شد.
جذب نیرو
همه کسب و کارها در همه زمینههای شغلی برای ادامه حیات کسب و کار، پیشرفت و سود به نیروی کار ماهر و متعهد نیاز دارند به همین دلیل نحوه اصولی جذب نیرو از اهمیت بالایی برخوردار است.
جذب نیرو دارای سه مرحله است که شامل فرایند شناسایی، مصاحبه و استخدام است که یکی از دغدغههای اصلی کارفرمایان است همچنین جذب نیرو یکی از مسائل پیچیده و سخت است بنابراین بهتر است کارفرمایان برای جذب نیروی کار با دقت عمل کنند زیرا نیروی کار تاثیر مستقیم با پیشرفت یک شرکت یا سازمان دارد.
کارفرمایان برای اینکه بتوانند در کمترین زمان نیروی کار دلخواه و ماهر را جذب کنند نیاز است آگهیهای استخدام خود را به صورت درست و اصولی نوشته و درج کنند، در ادامه به نکات لازم و گامهای جذب نیرو اشاره شده است.
گامهای جذب نیرو
مشخص کردن نیاز سازمان یا شرکت برای جذب نیرو:
ابتدا لازم است که نیاز سازمان یا شرکت مشخص شود تا نیروی کار مناسب جذب و استخدام شود.
مشخص کردن مسئولیتها و وظایف:
پس از مشخص کردن نیاز شرکت نوبت مشخص کردن مسئولیتها و وظایف است، مشخص کردن وظایف و مسئولیتها روند جذب نیرو را سریعتر میکند.
مشخص کردن مهارتهای مورد نیاز:
قبل از استخدام نیروی کار نیاز است مهارتهایی که مورد نیاز شرکت هستند مشخص شود.
درج آگهی استخدام در سایت کاریابی
برای درچ آگهی استخدام میتوان از سایتهای کاریابی مثل ملی کار، جاب ویژن و ... استفاده کرد.
مشاهده روزمههای دریافتی:
بعد از درج آگهی در سایتهای کاریابی کارجویان رزومه کاری خود را ارسال میکنند که کارفرمایان از پنل کاربری خود میتوانند رزومههای دریافتی را مشاهده کنند.
تنظیم مصاحبه حضوری با کارجویان:
کارفرما پس از مشاهده رزومههای دریافتی، کارجویان را انتخاب کرده و به مصاحبه حضوری دعوت میکند و تمامی وظایف، مسئولیتها، شرایط کار و حقوق را شرح میدهد.
اعلام نتیجه مصاحبه به کارجو:
پس از مصاحبه حضوری و شرح کلیه وظایف، مسئولیتها و شرایط به کارجو، نتیجه اعلام میشود.
استخدام و تنظیم قرارداد:
در صورت جذب نیرو قراردادی بین کارفرما و کارجو تنظیم میشود و تمامی قوانین در قرارداد نوشته میشود.
شروع به همکاری:
پس از بستن قرارداد همکاری شروع میشود و به کارجو آموزشهای اولیه و لازم داده میشود.
نکات لازم برای درج آگهی
برخی از نکاتی که رعایت آنها باعث میشود کارجویان بیشتری جذب آگهی شود به شرح زیر است:
انتخاب عنوان شغلی صحیح:
اشاره کردن به عنوان شغلی اهمیت بالایی در جذب کارجو دارد، هرچقدر عنوان شغلی واضح باشد کارجویان زیادی برای آن آگهی رزومه ارسال میکنند.
کامل بودن توضیحات و شرح آگهی:
توصیه میشود برای جذب نیرو در متن آگهی توضیحات لازم اعم از وظایف، مهارت های مورد نیاز، شرایط استخدام و ... نوشته شود و همچنین اشاره کردن به تمامی مزایایی که به کارجو تعلق میگیرد مثل بیمه تکمیلی، وعدههای غذایی و سرویس ایاب و ذهاب نتایج بهتری دارد و اکثر کارجویان به این گونه آگهیها بیشتر جذب میشوند.
درج نام شرکت و اطلاعات مربوط به شرکت:
درج نام شرکت یا سازمان اهمیت بسزایی در جذب نیرو دارد بنابراین پیشنهاد میشود حتما در متن آگهی به نام شرکت و حوزه فعالیت شرکت اشاره شود.
مشخص کردن نوع همکاری:
مشخص کردن نوع همکاری که معمولا به صورت پاره وقت، تمام وقت و دورکاری است، از نکات مهم در درج اگهی محسوب میشود.
تعیین حقوق و مزایا:
توصیه میشود برای جذب نیروی کار در کمترین زمان به حقوق و مزایای دریافتی به صورت دقیق اشاره شود.
مشخص کردن روزهای کاری و ساعت کاری:
مشخص کردن ساعت کاری و روزهای کاری نیز الزامی است زیرا در صورت مشخص کردن ساعت کاری کارجویان بیشتر تمایل پیدا میکنند رزومه خود را ارسال کنند.
درج اطلاعات تماس:
برای تماس با کارفرما و پیگیری رزومه ارسال شده نیاز است که اطلاعات تماس شرکت نوشته شود همچنین برخی از مشاغل وجود دارد که افراد برای آگهیهای این مشاغل بیشتر تمایل دارند تماس بگیرند.
انتخاب زمان مناسب برای انتشار:
یکی از نکات مهم در جذب نیروی کار بیشتر، متشر کردن آگهی استخدام در زمان مناسب است بنابراین توصیه میشود در ساعتهایی که ممکن است اکثر کارجویان به سایت مراجعه نکنند انتشار داده نشود، همچنین برخی از ماههای سال بهترین زمان برای نشر آگهی استخدام است مثلا در سه ماه اول سال بیشترین تقاضا برای استخدام وجود دارد بنابراین توصیه میشود در این ماهها آگهی استخدام انتشار داده شود همچنین ماههای شهریور و آبان و آذر نیز نتایجی بهتری دارد.
### پایان خبر رسمی