، تهران , (اخبار رسمی): شکست ایمپلنت دندان یکی از مشکلاتی است که به ندرت برای بیماران اتفاق میافتد. این موضوع معمولا به دلایل مختلف ایجاد میشود و در بسیاری از بیماران قابل پیشگیری خواهد بود. نکته مهم آن است که شکست درمانی نظیر ایمپلنت مطمئنا هزینه زیادی به بیمار تحمیل میکند.
اینکه ایمپلنت دندان با شکست مواجه شود، به دلایل مختلف میتواند اتفاق بیفتد. علیرغم اینکه احتمال بروز چنین مشکلی بسیار پایین است، اما بهتر است با عوامل موثر در آن آشنا شوید.
شکست ایمپلنت دندان یکی از مشکلاتی است که به ندرت برای بیماران اتفاق میافتد. این موضوع معمولا به دلایل مختلف ایجاد میشود و در بسیاری از بیماران قابل پیشگیری خواهد بود. نکته مهم آن است که شکست درمانی نظیر ایمپلنت مطمئنا هزینه زیادی به بیمار تحمیل میکند. به همین علت بهتر از با کمک راهکارهایی برای پیشگیری از آن اقدام شود. قبل از هر چیزی بهتر است نسبت به دلایل عمدهای که منجر به شکست ایمپلنت میشود آگاه باشید. در این مقاله به بررسی مهمترین عوامل موثر در شکست درمان ایمپلنت صحبت خواهیم کرد.
چه زمانی باید ایمپلنت دندان را ترمیم کرد؟ شکست ایمپلنت دندان یکی از عوارضی است که در صورت بروز نیاز به ترمیم آن خواهد بود. در حقیقت زمانی که پایه ایمپلنت به هر دلیلی نتواند به خوبی با استخوان فک جوش بخورد، امکان نگهداری آن وجود ندارد. از این رو بیمار باید به متخصص مراجعه کند تا راهکار موثری را اتخاد نماید. غالبا دندانپزشکان در این شرایط توصیه میکنند مجددا برای فرد ایمپلنت قرار بگیرد. البته ممکن است پیش از آن نیاز باشد تا اقدام درمانی لازم به منظور کاهش ریسک شکست درمان در آینده انجام شود.
دلایل شکست ایمپلنت دندان اینکه ایمپلنت دندان با شکست مواجه شود، به دلایل مختلف میتواند اتفاق بیفتد. علیرغم اینکه احتمال بروز چنین مشکلی بسیار پایین است، اما بهتر است با عوامل موثر در آن آشنا شوید.
عدم رعایت بهداشت دهان اینکه دندانپزشک توصیه میکنند پس از قرارگیری ایمپلنت نسبت به رعایت بهداشت دهان خود بیشتر توجه کنید، یکی از دلایل آن به کاهش ریسک شکست ایمپلنت دندان بر میگردد. در حقیقت زمانی که بیمار بهداشت دهانی خود را رعایت کند، ترمیم بافت نرم و سخت راحتتر و در زمان سریعتری انجام خواهد شد.
همچنین احتمال شیوع عوارضی نظیر عفونت اطراف ایمپلنت که خود در افزایش ریسک شکست ایمپلنت همراه است، کاهش خواهد یافت. به همین علت در صورتی که بیمار توجهی به استفاده از مسواک و نخ دندان نداشته باشد، نباید پس از شکست آن دیگران مقصر بداند.
عدم رعایت مراقبت های بعد از ایمپلنت نکات مراقبتی زیادی پس از کاشت دندان به منظور ترمیم سریعتر بافت نرم و سخت توصیه میشود. به عنوان مثال برخی از مراقبتها مربوط به روزهای اول پس از جراحی است تا ریسک بروز عوارض کمتر شود. همچنین خیلی از اصولی که دندانپزشک بیان میکند، از پایه ایمپلنت تا بهبودی کامل محافظت خواهد کرد.
به عنوان مثال متخصص توصیه میکند تا 3 ماه اول نیروی زیادی به پایه ایمپلنت وارد نکنید. در غیر این صورت پایه آن شل خواهد شد و احتمال شکست ایمپلنت دندان افزایش مییابد.
ابتلا به بیماری های زمینه ای افرادی که برایشان کاشت دندان انجام میشود، همیشه از سلامت کامل برخوردار نیستند. به همین علت دندانپزشکان پیش از شروع هر درمانی تاریخچه کاملی از بیماران خود دریافت میکنند. در صورتی که بیمار به مشکل خاصی مبتلا باشد، راهکارهای موثری به منظور کاهش اثر آن در شکست ایمپلنت دندان استفاده خواهد شد.
با این حال گاهی بیمار ممکن است مشکل زمینهای خود را از دندانپزشک پنهان کند. همچنین در برخی از مواقع فرد پس از کاشت دندان، مراقبتهای مرتبط با کنترل بیماری خود را کنار میگذارد. به همین علت و با عود مجدد بیماری، احتمال شکست ایمپلنت افزایش پیدا خواهد کرد.
سوالات متداول آیا برای فردی که با شکست ایمپلنت دندان مواجه می شود، می توان مجدد کاشت دندان را انجام داد؟ نکته حائز اهمیت آن است که این موضوع به شرایط بیمار بستگی دارد. گاهی اوقات ممکن است با توجه به از دست رفتن استخوان و وجود مشکلات بسیار، امکان کاشت دندان دیگر فراهم نباشد.
جمعبندی
بیماری که با شکست ایمپلنت دندان مواجه میشود، باید به دندانپزشک برای بررسی علت و ارائه راهکارهای موثر مراجعه کند. همچنین بهتر است پیش از این اتفاق با علائم شکست درمان آشنا باشد تا در صورت بروز هر یک، بتواند تشخیص زودهنگامی صورت بگیرد.
### پایان خبر رسمی