چگونه میتوان رمز دستگاه حضور و غیاب را بازیابی کرد؟
کد: 140311018282218929
،
(اخبار رسمی):
فراموشی رمز عبور دستگاه حضور و غیاب یکی از اتفاقاتی است، که ممکن است برای هر یک از کاربران در حین استفاده از این دستگاهها به وجود بیاید. اما در این مواقع چه باید کرد؟
چگونه میتوان رمز دستگاه حضور و غیاب را بازیابی کرد؟
فراموشی رمز عبور دستگاه حضور و غیاب یکی از اتفاقاتی است، که ممکن است برای هر یک از کاربران در حین استفاده از این دستگاهها به وجود بیاید. همانطور که میدانید این تجهیزات موجب برقراری نظم و انضباط در شرکتها و سازمانها میشوند و اطلاعات ذخیره شده در آنها میتوانند در محاسبه درست و دقیق حقوق و دستمزد پرسنل نقش بسیار مهمی داشته باشند.
این دستگاه ها به منظور حفظ امنیت اطلاعات و جلوگیری از سوء استفاده افراد متفرقه دارای یک رمز عبور اصلی و یک رمز مادر هستند، که تنها با وارد کردن آن میتوانید به بخش منو سیستم و اطلاعات ورود و خروج افراد دسترسی داشته باشید. به شما پیشنهاد میکنیم برای جلوگیری از دسترسی افراد متفرقه بهتر است این پسورد را تنها در اختیار مدیر سازمان و سرپرست دستگاه قرار دهید.
حال اگر این رمز را فراموش کنید چه اتفاقی میافتد؟ یا در مواقع اضطراری هیچگونه دسترسی به سرپرست دستگاه یا مدیر سازمان نداشته باشید چه میشود؟ در این مقاله قصد داریم تا راههایی که میتوان با کمک آنها رمز سیستم را در چند گام ساده بازیابی کرد را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در سریعترین زمان ممکن رمز سیستم خود را بازیابی و به اطلاعات ذخیره شده در آن دسترسی پیدا کنید.
نحوه بازیابی رمز مدیر دستگاه حضور غیاب
از آنجایی که تنوع این دستگاهها در بازار بسیار زیاد است و هر کدام از آن روشهای بازیابی متفاوتی را ارائه می دهند، شاید این روشهایی که در ادامه به آنها میپردازیم برای تمام دستگاهها صدق نکند، اما امتحان آنها ضرری ندارد. پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا به بررسی آنها بپردازیم.
روش مبتنی بر زمان
این روش به دو طریق امکان پذیر است و برای امتحان کردن آنها به رمز مادر سیستم خود نیاز دارید، اما شاید این سوال برای شما به وجود بیاید، که رمز مادر چیست؟ رمز مادر یا همان کد اصلی، رمزی است، که برای ورود به بخش تنظیمات یا ریست فکتوری کردن سیستم کاربرد دارد، که به صورت پیش فرض از طرف سازنده بر روی دستگاه تعبیه میشود. اما اگر رمز مادر دستگاه خود را نمیدانید، میتوانید به کاتالوگ محصول مراجعه کنید یا با مرکز پشتیبانی محصول خود تماس بگیرید.
روش اول:
در این روش تنها با یک محاسبه ریاضی ساده میتوانید رمز سیستم خود را بازیابی کنید، به این صورت که:
در ابتدا میبایست کلید منو را فشار دهید و رمز مادر دستگاه را وارد کنید. ( معمولا در اکثر دستگاهها رمز مادر میتواند عدد 8888 یا 3999 باشد. )
در قدم بعدی باید زمان دقیقی که بر روی نمایشگر دستگاه نشان داده میشود را یادداشت کنید. به عنوان مثال اگر دستگاه عدد 14:20 را نشان میدهد، عدد 1420 را از عدد 9999 کم کنید.
سپس حاصل عبارت به دست آمده را در خود عدد ضرب کنید. به بیان دیگر کسر عدد 1420 از عدد 9999 میشود، 8579 که ضرب این عدد در خودش حاصل 73599241 را به شما میدهد.
در نتیجه با وارد کردن این کد میتوانید به منو دستگاه دسترسی پیدا کنید و نقش مدیر سیستم را حذف نمایید و یک مدیر جدید به دستگاه معرفی کنید.روش دوم:
در روش دوم بعد از وارد کردن رمز مادر، میتوانید از طریق سایت و با وارد کردن سریال نامبر دستگاه، یک کد بازیابی دریافت کنید و با استفاده از آن به بخش منو دسترسی پیدا کنید و رمز سیستم را تعویض کنید. البته در این روش نیاز به خدمات پشتیبانی شرکتی که دستگاه خود از آنها خریداری کردهاید، دارید. از این رو به شما پیشنهاد میکنیم در هنگام خرید شرکتهایی را انتخاب نمایید، که از خدمات پشتیبانی و پس از فروش خوبی برخوردار هستند و از نحوه پاسخگویی آنها اطمینان دارید.
بازیابی از طریق سوئیچ tamper
در این روش برای بازیابی رمز سیستم در ابتدا نیاز دارید تا دستگاه را یکبار خاموش و روشن کنید و سپس سوئیچ tamper را نگه دارید و به مدت 40 ثانیه کلید menu و esc را به ترتیب پشت هم فشار دهید تا به منو سیستم دسترسی پیدا کنید. البته این روش هم میتواند مانند روش قبلی روی هر دستگاهی قابل اجرا نباشد اما به شما پیشنهاد میکنم این روش را نیز امتحان کنید.
بازیابی از طریق نرم افزار
برای بازیابی رمز عبور از طریق نرم افزار شما نیاز دارید تا دستگاه خود را از طریق کابل شبکه به کامپیوتر یا لپ تاپ خود متصل کنید و آی پی دستگاه را در سیستم خود ست نمایید و سپس در نرم افزار در بخش مدیریت سیستم، ادمین یا مدیر دستگاه را ویرایش و تغییر دهید.
ریست فکتوری دستگاه حضور وغیاب
اگر تمامی این راهها را رفتید اما باز هم به در بسته خوردید و موفق به دریافت خدمات پشتیبانی نشدید، آخرین راه حل و چاره بازگشت دستگاه به تنظیمات کارخانهای است. در این روش متاسفانه تمامی اطلاعات مانند ساعتهای ورود و خروج کارکنان، شیفتهای کاری، مرخصیها و هر اطلاعاتی که در پایگاه داده ذخیره شده باشد به طور کامل پاک میشود. برای برگرداندن دستگاه به تنظیمات کارخانهای یا به اصطلاح ریست فکتوری دو روش وجود دارد.
روش نرم افزاری: اگر به منو تنظیمات سیستم خود دسترسی دارید به راحتی میتوانید از بخش منو گزینه ریست یا بازگردانی به تنظیمات کارخانه را انتخاب کنید.
روش سخت افزاری: اگر به بخش منو تنظیمات دسترسی نداشته باشید، میتوانید از طریق دکمه ریست که در زیر یا پشت دستگاه تعبیه شده است، این کار را انجام دهید. تنها کافی است، تا این دکمه را به مدت چند ثانیه نگه دارید تا دستگاه به حالت تنظیمات اولیه باز گردد.
سخن پایانی
امروزه وجود این تجهیزات برای شرکتها و سازمانها به امری مهم و ضروری تبدیل شده است، چراکه میتوانند اطلاعات مهمی مثل زمان دقیق تردد پرسنل، مرخصیها و... را در پایگاه داده خود ثبت و ذخیره کنند. اما برای عملکرد بهتر و حفاظت از اطلاعات آن، میبایست یک کاربر به عنوان مدیر معرفی کنید تا تنها مدیر به اطلاعات و بخش تنظیمات دسترسی داشته باشد.
در بعضی مواقع به دلیل فراموش کردن رمز دستگاه یا در دسترس نبودن مسئول دستگاه ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید و در این صورت نیاز دارید تا رمز مدیر سیستم خود را بازیابی یا ریست کنید. در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با نحوه بازیابی رمز دستگاه آشنا کنیم تا در مواقع ضروری بتوانید کد یا رمز دستگاه را به راحتی بازیابی کنید.
### پایان خبر رسمی
اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید میکند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.