، تهران , (اخبار رسمی): حفاظ شاخ گوزنی با استفاده از میله های به هم پیچیده طراحی و تولید شده است. این حفاظ با استفاده از میلگرد های نوک تیر به هم متصل میشوند و از دو تا سه نقطه به یکدیگر جوش داده میشوند. انواع مختلفی از این حفاظ وجود دارد که با توجه به میزان بودجه و شکل ظاهری میتوانید بهترین گزینه را انتخاب کنید.

برای امنیت ساختمان استفاده از ابزار و تجهیزات ایمنی مانند دوربین های مدار بسته اهمیت بسیار بالایی دارد. حفاظ شاخ گوزنی به دلیل فیزیکی بودن و شکل ظاهری که دارد یک مانع فیزیکی امنیتی محسوب میشود.
حفاظ شاخ گوزنی
نرده حفاظ شاخ گوزنی در بخش حفاظت بهبود قابل توجهی داشته است. حفاظ شاخ گوزنی استاندارد نسبت به نسل با توجه به تراکم و ردیف تقسیم بندی میشود. طراحی این نوع حفاظ ها به گونه ای بوده که نوک های تیز بالای حفاظ ها تمامی جهات را پوشش دادهاند تا کم ترین احتمال جهت ورود به حریم خصوصی نیز از بین برود. روش متداول دزدان در بالا رفتن دیوار ها به این شکل است که پس از گرفتن بالای دیوار از آن بالا رفته و خودشان را به داخل منزل می رسانند.اما طراحی این حفاظ به گونه ای است که جلوی این کار را نیز می گیرد و مانع از استفاده از دیوار به عنوان محلی کمکی جهت بالا رفتن از آن می شود. طراحی حفاظ شاخ گوزنی به صورت همه جانبه دیده شده است. نوک های تیز حفاظ های شاخ گوزنی هم به این دلیل است تا امکان ورود به منزل را از سارقان بگیرد. جنس متداول این حفاظ ها فلزی است اما برخی از افراد برای داشتن امنیت بیشتر جنس فولاد را خریداری می کنند که البته گرانتر است.
مشخصات فنی حفاظ شاخ گوزنی
تراکم: به تعداد میله های اصلی به کار رفته در هر متر حفاظ شاخ گوزنی، تراکم گفته میشود. در برخی از مناطق از ردیف یا ستون هم به جای تراکم استفاده میشود. به صورت معمول حفاظ شاخ گوزنی با تراکم 8، 10، 12 و 15 ردیف تولید میشود. اما این گروه تولید کننده تخصصی حفاظ شاخ گوزنی است هیچ گونه محدودیتی در تولید آن با تراکم های مختلف ندارد.
تراکم طولی: تراکم طولی به تعداد میله اصلی که در ردیف وسط بکار رفته شده گفته میشود. تراکم طولی در وسط حفاظ شاخ گوزنی قرار دارد و ارتفاع نرده حفاظ با این لایه محاسبه میشود.
تراکم عرضی: به تعداد لایه های میلگردی که به صورت موازی در کنار تراکم طولی بکار رفته تراکم عرضی گفته میشود. به صورت راحت تر تعداد لایه هایی که در طرفین ردیف اصلی قرار گرفته است را تراکم عرضی میگویند.
جوش co2: نوعی از جوش صنعتی که با استفاده از گاز CO2 قطعات فلزی را در خلا به هم متصل میکند. با توجه به تعداد بالای قطعات بکار رفته در هر متر حفاظ شاخ گوزنی از این نوع جوش استفاده میکنند.
استفاده از جوش الکترود در تولید حفاظ شاخ گوزنی منسوخ شده است اما با این حال برخی از تولید کنندگان از جوش الکترود استفاده میکنند. علت عدم استفاده از این نوع جوش این است که در زمان جوشکاری یک لایه روی محل جوش باقی می ماند که به تدریج با سرد و گرم شدن هوا از محل جوش جدا میشود و با جدا شدن این گل جوش، رنگی که روی آن پاشیده شده است هم از بدنه حفاظ شاخ گوزنی جدا شده و سبب زنگ زدگی حفاظ از همین نقاط میشود. با توجه به این موضوع در تولید انواع نرده حفاظ روی دیوار فقط از جوش CO2 استفاده میشود.
رنگ الکترو استاتیک: به طور کلی در رنگ کاری حفاظ شاخ گوزنی از دو شیوه استفاده میشود. رنگ روغنی (رنگ مایع) و رنگ الکترو استاتیک (رنگ پودری). در رنگ آمیزی با رنگ روغنی از پیستوله و رنگ استخری استفاده میشود. استفاده از پیستوله برای رنگ آمیزی نرده حفاظ به دلیل عدم پوشش کافی، منسوخ شده است. در صورتی که تمایل به استفاده از رنگ مایع دارید میتوانید از پوشش و رنگ دو لایه استفاده کنید.
اما رنگ الکترو استاتیک نسبت به رنگ های معمولی مقاومت بیشتری دارد. در این شیوه پودر بر روی قطعات فلزی پاشیده شده و در دمای 220 درجه به مدت 15 دقیقه پخته میشود. عدم زنگ زدگی، مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی مانند نور خورشید و باران و کدر نشدن حفاظ به واسطه پلی استر موجود در رنگ کوره ای از محاسن این شیوه رنگ است. بنابراین بهتر است از آن استفاده شود.
### پایان خبر رسمی