اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395052687545431

73درصدبه ظرفیت تولیدفولاد کشوراضافه می‌شود

کد: 1395052687545431

http://goo.gl/oe9QlW

، تهران , (اخبار رسمی): وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت؛‌ از ابتدای ایجاد صنعت فولاد در کشور و زنجیره تولید آن تا پایان شهریور 96 ،به میزان 73 درصد به ظرفیت تولید کشور اضافه می‌شود.

73درصدبه ظرفیت تولیدفولاد کشوراضافه می‌شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت " محمدرضا نعمت زاده" در دومین جلسه بررسی وضعیت اجرای طرح‌های زنجیره فولاد (کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی و شمش) با اعلام این خبر افزود: بدین ترتیب  از اول شهریور ماه سال 92 تا پایان سال 96 حدود 251 واحد به ظرفیت زنجیره فولاد در کشور به تناژ 92 میلیون تن از لحاظ بهره‌برداری اضافه خواهدشد.
به گفته وزیر صنعت، معدن وتجارت ؛ در نتیجه کل واحدهای فولادی کشور تا پایان سال 96 که تعداد آنها بالغ بر 506 واحد است می‌توانند ظرفیت فولاد کشور را 7/217 میلیون تن افزون کنند بطوری که تا پایان شهریور سال 92 این اقدام توسط 255 واحد فولادی به ظرفیت 125 میلیون تن به انجام رسیده بود.
وی گفت: در جلسه امروز 56 واحد نوردبه ظرفیت 2/12 میلیون تن که زنجیره فولاد کشور را از شهریور 92 تا پایان سال 94 ظرفیت فولاد کشور را به میزان 2/35 میلیون تن افزون نموده است؛ بررسی شود.
وی در خصوص تولید فولاد پیش‌بینی کرد: که تا آخر سال جاری 3 واحد گندله به ظرفیت 10 میلیون تن، 6 واحد آهن اسفنجی به ظرفیت 2/6 میلیون تن، 19 واحد شمش به ظرفیت 9/3 میلیون تن و 25 واحد نورد کوچک و بزرگ به ظرفیت 4/4 میلیون تن و در مجموع 6/24 میلیون تن به ظرفیت فولاد کشور در مدت یاد شده اضافه خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه یادآور شد در سال 96 پیش بینی می‌شود 2 واحد گندله به ظرفیت ‌5/7 میلیون تن،‌26 واحد شمش به ظرفیت 5/4 میلیون تن، یک واحد کوره بلند در کرمان به ظرفیت 5/1 میلیون تن و 83 واحد نبرد به ظرفیت 6/18 میلیون تن و در مجموع در سال 96 ، 32 میلیون تن به زنجیره فولاد کشور اضافه شود.
نعمت زاده در بخش دیگری از سخنان خود گفت نباید پروژه‌های معدنی و فولادی را روی زمین گذاشت بلکه در تکمیل این پروژه‌ها نهایت سعی و تعامل با بانک‌ها، استانداران و وزارتخانه انجام شود.
وی افزود: عمده این طرح‌های معدنی و فولادی در مناطق محروم کشور واقع شده که با راه‌اندازی آنها می‌تواند در رفع محرومیت زدایی منجر به ایجاد اشتغال جوانان آن مناطق شوند.
به  گفته مهندس نعمت زاده با انجام کار کارشناسی و در اختیار گرفتن تیم قوی فنی و مالی پروژه‌های فولادی می‌توان در تکمیل و به بهره‌برداری رسیدن به موقع آنها امیدوار بود.
گفتنی است وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت؛ در دومین جلسه بررسی وضعیت اجرای طرح‌های زنجیره فولاد، کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی و شمش به تعداد 11 طرح کنسانتره و گندله همچنین 17 طرح شمش و آهن اسفنجی در مجموع 28 طرح بررسی شده و موانع و مشکلات موجود که توسط صاحبان این پروژه‌ها عنوان شد، مرتفع گردید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید