، تهران , (اخبار رسمی): خدمات مراقبت از بیماران در منازل با پایه بیمارستانی از سوی وزارت بهداشت برقرار شد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی محمد آقاجانی ،معاون درمان وزارت بهداشت ،با اشاره به اهمیت خالی بودن تخت های مراقبت ویژه برای بیماران با وضعیت حاد افزود: یکی از برنامه های وزارت بهداشت، برقراری خدمات مراقبت در منزل با پایه بیمارستانی است که می توان آن را برای بیماران مزمن که مدت طولانی در بخش های ICU بستری هستند اعمال کرد.
او علاوه بر مزیت خالی شدن تخت های مراقبت ویژه برای بیماران با وضعیت حاد، این اقدام را برای خود بیمار نیز مفید دانست و گفت: کاهش احتمال بروز زخم بستر یا عفونت که از عوارض بیمارستانی هستند، افزایش روحیه بیماران در برقراری ارتباط با بستگان در منزل و کاهش هزینه ها، از ویژگی های مهم این طرح است.
آقاجانی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت برنامه خدمات مراقبت در منزل را در سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران به صورت پایلوت در دست اجرا دارد و دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده است.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: متعادل کردن هزینه ها با اجرای این برنامه کمک می کند تا وزارت بهداشت گامی موثر در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بردارد.
آقاجانی همچنین در ادامه بازدید خود از بخش های مراقبت ویژه بیمارستان خاتم الانبیا با اشاره به اینکه امکانات و اقدامات مطلوب دست اندرکاران این بیمارستان، آن را جزو 10 بیمارستان برتر کشور قرار داده، از استقرار 6 تخت دیالیز در بخش آی سی یوی بیمارستان خاتم الانبیا ابزار خرسندی کرد.
وی گفت: به تمام بیمارستان های کشور توصیه شده است که به دلیل بسیاری از بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه به دستگاه دیالیز و نیز به علت مخاطره آمیز بودن انتقال بیمار از بخش مراقبت های ویژه به بخش دیالیز و بی ثباتی همودینامیک بیماران این بخش، بخش مراقبت ویژه را حداقل به یک دستگاه دیالیز مجهز کنند و این موضوع در اعتباربخشی ها نیز لحاظ شده است.
### پایان خبر رسمی