، تهران , (اخبار رسمی): رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی گفت: حوزه زنان و خانواده نیازمند آسیبشناسی جدی در قالب مطالعات پژوهشی است.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، علیاصغر عمیدیان در جلسه شورای مشاورین امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمانها و شرکتهای تابعه و اپراتورهای ارتباطی با اشاره به اینکه در شرایط مختلف شاهد برخورد غیرمنصفانه با زنان توانمند و صاحب حق بودیم، افزود: در مقاطع مختلف بعلت وجود بینشهای خاص با کندرویها و تندرویهائی در مورد زنان در محیط کار مواجه شدیم که آسیبهای مختلفی را برای آنان ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: گاهی مطالعات مختلفی در حوزه زنان انجام شده و قوانین و مقرراتی نیز در این زمینه به تصویب رسیده است اما به دلیل همان بینشها، ابزارهائی ایجاد شده تا همان قوانین پیادهسازی نشود.
عمیدیان با اشاره به اینکه موضوع اصلی ادا شدن حق زنان است نه امتیاز دادن به آنان، گفت: حوزه زنان نیازمند آسیبشناسی جدی در قالب کار مطالعاتی و پژوهشی است به گونهای که نتایج این مطالعات منجر به الگوی رفتاری برای مسئولان و دستاندرکاران شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در کارها و اموری که دقت و حوصله بسیار زیادی نیاز دارد در شرایط یکسان، زنان نسبت به مردان از دقت و حوصله بالاتری برخوردارند، بر همین اساس در واگذاری مسئولیت مشاغلی که نیازمند این ویژگیهاست، زنان باید در اولویت قرار بگیرند.
وی با اشاره به افزایش درصد زنان تحصیلکرده در رشتههای مختلف فنی گفت: در مقاطعی که امور مربوط به مخابرات و ارتباطات به کابل، دکل و سیم خلاصه میشد این استنباط وجود داشت که کار در این حوزه مردانه است، ولی در حال حاضر با گسترش تکنولوژی، شرایط تغییر کرده و پتانسیلهای بسیاری برای فعالیت در این حوزه برای زنان وجود دارد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی افزود: با وجود شرایط و توانمندیهای یکسان، در زمینه گذراندن دورههای آموزشی، ارتقای شغلی و حضور در مجامع بینالمللی در حوزه ICT باید بین زنان و مردان، بصورت یکسان برخورد شده و تبعیض جنسیتی وجود نداشته باشد.
عمیدیان با اشاره به اینکه برای برقراری عدالت جنسیتی در حوزه ICT باید کار جدی و ریشهای انجام شود به مسئول امور زنان و خانواده پیشنهاد کرد وضعیت ارتقای شغلی زنان شاغل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمانها و شرکتهای تابعه و مسائل و مشکلات آنان در مقایسه باهمکاران مرد بررسی و آسیبشناسی شده و براساس آمار و ارقام مستند، راهکارهای رفع آسیبها و برقراری عدالت جنسیتی را ارائه کند.
سودابه رادفرد مشاور وزیر ارتباطات در امور زنان و خانواده در این جلسه که با حضور نمایندگان امور زنان و خانواده تمامی سازمانها و شرکتهای تابعه وزارت برگزار شد با تشریح وضعیت زنان گفت: امور زنان و خانواده در کنار رسیدگی به مسائل زنان فعال در حوزه ICT به طور جدی برقراری عدالت جنسیتی را به عنوان مهمترین وظیفه پیگیری میکند تا براساس آن زنان شاخص و توانمند، ارتقاء یابند.
وی با اشاره به مخالفت شورای نگهبان با تصویب قانون تغییر ساعت کار برای زنان با شرایط خاص عنوان کرد: در وهله اول باید زیرساختهای حمایتی از زنان در کشور فراهم شود تا طرحها و قوانین مرتبط با حوزه زنان به طور مطلوب اجرا شده و پیامد منفی برای آنان نداشته باشد.
رادفرد ایجاد بانک اطلاعاتی زنان شاغل در حوزه ICT ، تدوین دستورالعمل ارتقای جایگاه سازمانی زنان، برگزاری دورههای آموزشی زنان، خانواده و فضای مجازی، جوانان، بلوغ و فضای مجازی و عفاف و حجاب، طراحی اولیه اطلس زنان کشور و وضعیت آنان در حوزه ICT، برگزاری تور تفریحی برای زنان، برگزاری جلسات مشاوره در مرکز درمانی حمیدیه، حضور در همایشهای مختلف و ... از جمله اقدامات امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 94 عنوان کرد.
مشاور وزیر در امور زنان و خانواده افزود: ارتقای سازمانی زنان و تدوین لایحه عدالت جنسیتی در اشتغال که براساس آن درصدی از جذب و نگهداشت منابع نیروی انسانی به زنان اختصاص مییابد، از جمله برنامههائی است که امور زنان و خانواده در سال 95 پیگیری میکند.
### پایان خبر رسمی