، تهران , (اخبار رسمی): رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان ،میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری،مسعود سلطانی فر در سفر به استان خراسان رضوی، پس از زیارت مرقد مطهر حضرت امام رضا(ع)، در دیدار با ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی، زمینههای همکاری آستان قدس رضوی و سازمان میراث فرهنگی در حوزه گردشگری و توسعه موزهها را مورد بررسی قرار دادند.
معاون رییس جمهور در این دیدار گزارشی از چگونگی روند انتخاب مشهد از سوی شورای جهانی صنایع دستی به عنوان شهر جهانی صنایع دستی گوهر سنگها ارائه داد و اظهار کرد: در مناسبتهای مرتبط با گردشگری که در امسال خواهیم داشت، یکی از شهرهای مورد نظر برای فعالیتهای بینالمللی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شهر مقدس مشهد خواهد بود.در این دیدار برنامههای مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 مطرح و مورد تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین با توجه به اینکه 50 درصد گردشگران خارجی ورودی به ایران با هدف زیارت مرقد مطهر علی بن موسی الرضا (ع) در مشهد و حضرت فاطمه معصومه(ع) درقم به ایران وارد میشوند، نحوه خدماترسانی مناسب به این گردشگران با توجه به ظرفیتهای مشترک آستان قدس رضوی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در این رابطه میان این دو مجموعه همکاری گستردهتری انجام شود.
اهمیت حضور گردشگران خارجی برای انقلاب
در این دیدار حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم رییسی، تولیت آستان قدس رضوی از اهتمام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای انتخاب مشهد به عنوان شهر جهانی صنایع دستی گوهر سنگها قدردانی کرد و خواستار استفاده از تجربیات و ظرفیتهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، برای خدمات رسانی بیشتر به گردشگران داخلی و خارجی مشهد مقدس شد.
وی افزود: به نظر من یکی از مهمترین ابزارها برای صدور ارزشهای انقلاب، حضور گردشگران خارجی در ایران و دیدن پیشرفتها و واقعیتهای موجود کشور است.تولیت آستان مقدس رضوی خواستار برنامهریزی و تلاش بیشتر برای میزبانی جمع بیشتری از مسلمانان کشورهای مختلف در مشهد مقدس شد.
او همچنین با تاکید بر اینکه آستان قدس رضوی در حال توسعه موزههای مربوط به این آستان است، خواهان همکاری سازمان میراث فرهنگی برای توسعه موزهها و حرفهای کردن و تخصصی کردن آنها و استفاده از ظرفیت و توان کارشناسی موجود در این زمینه شد.
### پایان خبر رسمی