اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950620119375793

سومین نمایشگاه صنایع دستی کشور در ارومیه

کد: 13950620119375793

http://goo.gl/9m0yci

، تهران , (اخبار رسمی): سومین نمایشگاه سراسری صنایع دستی کشور امسال همزمان با جشنواره انگور در ارومیه برگزار می شود.

سومین نمایشگاه صنایع دستی کشور در ارومیه

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری،افسانه رنجبر، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی آذربایجان شرقی گفت: سومین نمایشگاه سراسری محصولات صنایع دستی ، امسال همزمان با چهارمین جشنواره انگور ارومیه ، در دهکده ساحلی و توریستی چی چست این شهر برپا می شود .

وی با اعلام این خبر افزود : بمنظور افزایش سطح کمی و کیفی این نمایشگاه 80 غرفه برای عرضه محصولات و تولیدات     صنایع دستی هنرمندان و صنعتگران در نظر گرفته شده است.

رنجبر با بیان حمایت این اداره کل از هنرمندان صنایع دستی ، افزود : تمامی غرفه ها بصورت رایگان در اختیار هنرمندان قرار می گیرد و پنجاه درصد هزینه اسکان هنرمندان شهرستانهای استان و سایر استانهای کشور نیز از طرف این اداره کل پرداخت می شود.

سومین نمایشگاه سراسری صنایع دستی کشور ، همزمان با برگزاری چهارمین جشنواره انگور ، از مورخه 23 لغایت 30 شهریور ماه جاری در دهکده ساحلی _ توریستی چی چست ارومیه برگزار می شود و علاقمندان به بازدید و خرید محصولات  صنایع دستی می توانند در روزهای یاد شده از ساعت 10 صبح  لغایت 22 از این نمایشگاه بازدید کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش