اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950623123765793

از 25 مهر آغاز می شود

نخستین جشنواره انار و گردشگری فاروق

کد: 13950623123765793

http://goo.gl/RsjoRH

، تهران , (اخبار رسمی): نخستین جشنواره انار و گردشگری فاروق از 25 مهرماه آغاز بکار خواهد کرد.

نخستین جشنواره انار و گردشگری فاروق

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ،این جشنواره ا تا اول آبان ماه به منظور پاسداشت روز فاروق و تاریخ 7 هزار ساله آن و معرفی این روستا به عنوان یکی از چهار روستای هدف گردشگری شهرستان مرودشت و همچنین شناسایی استعدادها و توانمندی های بالقوه و به فعل رساندن آن ها با اقدام و عمل در جهت کاریابی و تحقق اقتصاد مقاومتی برگزار می شود.

مصیب امیری ، مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس با مثبت ارزیابی کردن برپایی چنین جشنواره هایی گفت : میراث فرهنگی همکاری های لازم را برای برپایی این جشنواره خواهد داشت . 

وی از اعزام کارشناسان به منطقه جهت مستند نگاری و کارشناس آثار میراث فرهنگی و گردشگری این روستا خبر داد و افزود : در صورتی که آثار ملموس و ناملموس این روستا شرایط ثبت در فهرست ملی را داشته باشد این اداره کل اقدامات لازم را به انجام خواهد رساند .
در این جلسه کاظم زارع دبیر جشنواره مردمی انار و گردشگری فاروق نیز طی سخنانی با اشاره به آثار تاریخی موجود در این روستا اشاره کرد و افزود : آثار تاریخی این روستا متعلق به قبل و بعد از دوره اسلامی است که می توان به قلعه فاروق و قنات های دو طبقه این روستا نیز اشاره کرد . 
همچنین مراسم تعزیه و میراث طبیعی باغستان های انار از جمله میراث معنوی و ناملموس روستا به شمار می رود . 
همچنین در این جلسه زارع عضو شورای روستای فاروق و شورای شهرستان مرودشت نیز خواستار ثبت ملی آثار منطقه چون قنات های دو طبقه این روستا و همچنین مساعدت و کمک اداره کل میراث فرهنگی مبنی بر برپایی جشنواره انار و فاروق شده .
وی همچنین گفت : آموزش متقاضیان اقامتگاه های بوم گردی در این روستا یک ضرورت است .
بنابراین گزارش ، معرفی انار فاروق با فرآورده های جانبی  آن به عنوان انار ممتاز استان فارس و زمینه سازی صدور آن با بسته بندی استاندارد ، زمینه سازی گردشگری با احیای جاذبه های طبیعی ، باستانی و مذهبی و ایجاد اقامتگاه های بوم گردی با توجه به معرفی فاروق به عنوان یکی از چهار روستای هدف گردشگر شهرستان مرودشت در میان 46 روستای استان فارس ، پاسداشت روز فاروق و تاریخ هفت هزار ساله آن و تداوم توجه همه جانبه به روز فاروق در سال های آینده ، اشتغالزایی و کارآفرینی با زمینه سازی کارخانه صنایع تبدیل تولید فرآورده های جانبی و همچنین گسترش ساماندهی شده گردشگری و توجه دادن مسئولین به نقش روستاها در اقتصاد بومی و مقاومتی به عنوان یکی از پایگاه های اصلی اقتصاد کشور از جمله اهداف این جشنواره است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش