اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950627128915638

در سمنان برگزار می شود

مجمع عمومی اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی

کد: 13950627128915638

https://goo.gl/7xQn4C

، تهران , (اخبار رسمی): اجلاس مجمع عمومی اعضاء هیئت رئیسه اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه های صنفی استان سمنان با هدف تشویق و حمایت از واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای ایرانی برگزار شد.

اجلاس مجمع عمومی اعضا هیئت رئیسه اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه های صنفی

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، صیادجو رئیس اتاق اصناف سمنان هدف از برگزاری این جلسه را برنامه‌ریزی برای مبارزه مستمر و تأثیرگذار با قاچاق کالا و ارز  و افزایش همکاری‌ بین رؤسای اتحادیه‌های صنفی در راستای توانمندسازی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز به‌ویژه کالاهای هدف دانست.
وی نقش اصناف را برای تشویق مردم به خرید و استفاده از کالاهای داخلی، تغییر و اصلاح الگوی مصرف و اشاعه فرهنگ مصرف کالاهای ایرانی و همچنین تبیین قبح استفاده از کالاهای خارجی به‌ویژه قاچاق را در جامعه ضروری برشمرد و افزود: باید با مدنظر قراردادن فرمان مقام معظم رهبری «مدظله العالی» و برنامه‌های دولت در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و افزایش کمی و کیفی اقدامات در راستای دستیابی به اهداف مبارزه با قاچاق کالا و ارز و حمایت از کالاهای داخلی اقدام کنیم.
در ادامه هاشمی جانشین دبیر و رئیس دبیرخانه کمیسیون برنامه‌­ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با اشاره به نقش اصناف در تاثیرپذیری جامعه و اهمیت حمایت از مشتری در نظام شبکه ای توزیع توسط اصناف، گفت: اصناف یکی از پیشگامان و افسران مبارزه با پدیده مخرب قاچاق کالا و حامیان بی‌بدیل کالاهای ایرانی هستند و با توجه به اهمیت جایگاه اصناف در جامعه، روزی در تقویم به نام اصناف اختصاص یافته و ثبت شده است.
وی در زمینه فواید اجرای طرح شناسه دار کردن انبارها و مراکز نگهداری کالا و نحوه اجرای آن در استان گفت: این طرح می‌تواند در ساماندهی بازار عرضه و جلوگیری از قاچاق نقش مؤثری داشته باشد و بسیاری از خواسته‌های فعالان بازار عرضه و دارندگان واحدهای صنفی مجاز را برآورده نماید.
هاشمی همچنین خواستار همیاری و همکاری واحدهای برخوردار در این طرح شد و از مشارکت اصناف و همه تلاشگران در عرصه مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخلی اظهار تشکر و قدردانی کرد.
در انتها و در راستای اجرای مصوبات کارگروه تخصصی حمایت از تولید و نظارت بر شفاف سازی گردش کالا در سطح عرضه و به‌منظور تشویق فروشندگان تولیدات داخلی به پنج نفر از متصدیان واحد های صنفی که در زمینه حمایت از تولیدات داخلی نقش آفرینی داشتند از جمله پوشاک، صنایع دستی و غیره با اهداء تندیسی قدردانی بعمل آمد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]