اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950702134055638

درخواست اخذ ضمانت‌نامه گمرکی در بوشهرالکترونیکی شد

کد: 13950702134055638

https://goo.gl/bzf8C9

، تهران , (اخبار رسمی): ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر اعلام کرد: الکترونیکی شدن صدور ضمانتنامه گمرکی در گمرک بوشهر در راستای تداوم سیاست پیاده سازی گمرک الکترونیک و سامانه هوشمند جامع امور گمرکی است.

درخواست اخذ ضمانت‌نامه گمرکی در بوشهرالکترونیکی شد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بهنام نوروزی، ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر با بیان اینکه اقدام صورت گرفته موجب کاهش زمان فرآیند صدور ضمانت‌نامه در گمرک خواهد شد، بیان کرد: در همین راستا صاحبان کالا و نمایندگان قانونی آنان جهت استفاده از تسهیلات گرفتن ضمانت‌نامه بابت حقوق ورودی دیگر نیازی به مراجعه حضوری به گمرک بوشهر نداشته و می‌توانند از طریق کارتابل خود در سامانه جامع امور گمرکی درخواست خود را به امور مالی گمرک بوشهر ارائه کنند.
وی افزود: صاحبان کالا و ارباب رجوع گمرک می‌توانند با ارسال پیامک به شماره تلفن 09172686449 که به این موضوع اختصاص داده شده امور مالی گمرک بوشهر را مطلع کنند، سپس امور مالی پس از ایجاد شناسه نقدی و شناسه تضمین، مراتب را به صورت پیام در سامانه جامع امور گمرکی به اطلاع صاحبان کالا یا نمایندگان قانونی آنها اعلام می‌کند.
نوروزی ادامه داد: با الکترونیکی شدن صدور ضمانت‌نامه گمرکی، افرادی می‌توانند از طریق سامانه جامع امور گمرکی درخواست خود را ارائه کنند که پیش از این شرایط احراز آنها برای گمرک مسجل بوده و امکان سودجویی برای واسطه‌گران و دلالان ضمانت‌نامه با استفاده از سرویس فوق از بین خواهد رفت.
وی گفت: همچنین وضعیت بدهی ماده 7 درخواست کننده به صورت اتوماتیک و برخط در سامانه بررسی شده و سوابق درخواست و پاسخ امور مالی در سابقه الکترونیکی سامانه جامع امور گمرکی درخواست کننده محفوظ خواهد ماند.
ناظر گمرکات استان بوشهر اظهار کرد: ارائه درخواست از طریق سامانه جامع امور گمرکی علاوه بر حذف کاغذ مربوط به ارائه اسناد احراز هویت، عدم نیاز به حضور ارباب رجوع و تسریع در کار و موجب ارتقاء نظام سلامت اداری و رضایت‌مندی ارباب رجوع و گامی بلند در جهت اهداف عالیه سازمان (ارتقا پنجره واحد تجاری) خواهد بود.
نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: تجربه موفق فوق بیانگر این مهم است که سایر گمرکات نیز می توانند با استفاده از این شیوه زمینه سرعت بخشی در فعالیت‌های گمرکی و رضایت‌مندی ارباب رجوع و تجار و بازرگانان را فراهم کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]