اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950704137665638

درجلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خراسان جنوبی مطرح شد

شناسایی سابقه‌دارها یکی ازراه‌های مقابله با قاچاق

کد: 13950704137665638

https://goo.gl/4VJKbB

، تهران , (اخبار رسمی): جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خراسان جنوبی به ریاست مهندس پرویزی استاندار و رئیس کمیسیون استان برگزار شد.

شناسایی سابقه‌دارها یکی ازراه‌های مقابله با قاچاق

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سید علی اکبر پرویزی، در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با قاچاق در استان‌ها باید هماهنگ باشد.
وی بیان کرد: اگر طرحی در استانی اجرا می‌شود، سایر استان‌ها اهتمام جدی داشته باشند در غیر این صورت راه برای دور زدن قانون به وسیله قاچاقچیان هموار می‌شود و کالاها را از استان‌هایی که مشمول طرح نیستند عبور می‌دهند.
به گفته وی این مهم باید به‌طور جدی دنبال شود، اگر لازم باشد سامانه اطلاعات مربوط به ورود کامیون‌ها، تجار، دلالان و انبارهای رسمی و غیررسمی تهیه شود و در تهیه اطلاعات در این ارتباط مردم، دهیاری‌ها و ارگان‌های محلی می‌توانند همکاری خوبی داشته باشند.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: یکی دیگر از راه‌های مقابله‌، شناسایی افراد سابقه‌دار در امر قاچاق کالا و ارز است زیرا افراد عادی ریسک این کار را نمی‌کنند و مراکز انتظامی و مقابله‌ای به دنبال افراد کلی فروش و دلالان باشند و مواد قاچاق را در همان انبارها نابود کنند زیرا تحت نظر گرفتن و برخورد با چند قاچاقچی عمده بهتر و راحت تر از امحای این مواد در بازار است.
پرویزی بیان کرد: باید مشخص شود آیا کالاهایی که توسط تعاونی های مرزنشین خریداری می شود مورد استفاده مرزنشینان قرار می‌گیرد یا نه و اگر غیر از این باشد باید، قاطع برخورد شود.
به گفته وی برای شیوه اطلاع‌رسانی باید راه جدیدی را انتخاب کرد و دستگاه‌های مقابله‌ای نظیر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند می‌تواند در فضاهای مجازی فعالیت بیشتری داشته باشند تا مردم از ضرر کالاهای قاچاق آگاه شوند.
 پرویزی ادامه داد: رسانه‌های نوشتاری، دیداری و شنیداری می‌تواند با تهیه خبر و گزارش و تصویر از افرادی که با استفاده از کالاهای قاچاق نظیر لوازم آرایشی دچار آسیب شده اند در مبارزه با قاچاق کالا موثر باشند و امیدواریم مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز راهی به سوی تولید و اشتغال بیشتر در سطح استان شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

تجارت و بازار