اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950705138865793

تجلیل از فعالان صنعت گردشگری

کد: 13950705138865793

https://goo.gl/USVuAR

، تهران , (اخبار رسمی): در مراسمی با حضور حسن روحانی، رئیس جمهور از فعالان صنعت گردشگری تقدیر شد.

تجلیل از فعالان صنعت گردشگری

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری ،در مراسم بزرگداشت روز جهانی گردشگری که امروز 5 مهر ماه در سالن همایشهای صدا و سیما با حضور حسن روحانی رئیس جمهور، مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، چند تن از وزرا و معاونین رئیس جمهور ، اساتید و صاحبنظران صنعت گردشگری، از فعالان این صنعت تجلیل شد.

در این مراسم فعالان صنعت گردشگری لوح تقدیر و تندیس خود را از رئیس جمهور دریافت کردند.

جلال نصیریان مدیرعامل موسسه آوای جلب سیاحان، امیر میری فعال گردشگری در بخش بوم گردی، حسین واحدی پور مدیرمطئول روزنامه توریسم، ابراهیم پورفرج مدیرعامل دفتر خدمات گردشگری پاسارگاد تور، مهدی جهانگیری رئیس گروه مالی گردشگری و کارآفرین برتر، امیر مسعود لوافان مدیر هتل پیروزی اصفهان به عنوان هتل برتر، فریدون حاجی بابایی سرمایه گذار هتل 5 ستاره میزبان در بابلسر و صادق نجفی شهردار تبریز، از جمله افرادی هستند که مورد تجلیل قرار گرفتند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی